Νέα

Ενας ανωνυμος αγαπουλης κραζει μπουρδελιαρηδες......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gator146
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 470
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
ε και τι σε χαλάει εσένα;
επειδή δεν πληρώνονται όλες ;
ααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχχαα

γιατι εδώ μέσα έχουμε το εξής παράδοξο.
η πουτάνα που πληρώ είναι οκ γιατί είναι καθ επάγγελμα.
η σκύλα που γαμιέται γιατί καβλώ είναι καριόλα γιατί γουστάρει.
αααααααααααααααααχχαχαχααχχααχαχχαχαχαχα

δεν υπάρχετε λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
για συγκεκριμενη καριολα λεω :P
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Όποιος τη βρίσκει απλά και μόνο με το να βάζει το παπάρι του σε κρεάτινη τρύπα ας κάνει ότι καταλαβαίνει.

Επειδή όμως αυτοί είναι ελάχιστοι (γι'αυτό και πλέον δε γαμάς την πουτάνα στα όρθια σε κάποιο στενάκι χωρίς καν να βγάλει τα βυζιά της έξω) οι υπόλοιποι (κατ'εμέ) την ιστορία και το γύρω γύρω ψάχνουν.

Ακόμα κι αν αποδεχτούμε ότι έρωτες, αγάπες και άλλα γλυκανάλα είναι ψευδαισθήσεις και δημιουργήματα εκάστου νου που τα έχει ανάγκη (καθ'όλα σεβαστό) το να πληρώνεις για να έχεις ένα υποκατάστατο μιας τέτοιας συναισθηματικής κατάστασης για ένα δεκάλεπτο, δεκάωρο, δεκαήμερο κλπ είναι σα να πληρώνεις για ένα "ψεύτικο ψέμα".

Το τι κάνει ο καθένας δικό του θέμα και δεν τον κρίνω.

Το να νομίζουμε όμως ότι γίναμε οι γαμιάδες της γειτονιάς γιατί με τον παρά μας γαμούμε την κυρά μας είναι άλλη ιστορία.

ΥΓ. Το κείμενο είναι της πλάκας. Το να αποκαλείς τους στουντιάκηδες μπουρδελάκηδες ή όποιους άλλους σκουπίδια γενικώς σε κάνει χειρότερο από το χειρότερο σκουπίδι μπουρδελάκια.

μόλις έχυσα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kokorakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
οχι βρε αγαπη μου γυφτια θεωρω να υπολογιζει καποιος με κομπιουτερακι τοσα χαλασα εγω,τοσα αυτη τοσα θα εδινα σε πουτανα...αυτο μου κανει λιγο ξεφτιλα πως να το πω?
ενώ να χάνουμε το καιρό μας (εκτός διακοπών) στη ερωτική ελλ. πραγματικότητα, έχει ένα στυλ...
[URL unfurl="true"]http://www.frigginrandom.com/wp-content/uploads/2010/03/Fat-Woman.jpg[/img[/URL]]
Αυλάκι 2010

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ΕΓΩ την ανέφερα και εσύ είπες μια-δυο φορές στη ζωή σου.
Καταλαβαινόμαστε;

Αν δεν θέλεις να διευκρινήσεις, πες μας τελικά για πόσες φορές τον χρόνο/μήνα/εβδομάδα/(ότι θέλεις) εννοόύσες όταν έλεγες για αυτούς που τον κατακρίνουν μεν αλλά δεν έχουν συχνές επαφές.
μια δυο φορες σε οοοοοοολη σου την ζωη το κατανοω...
τονα πηγαινεις μια φορα τον μηνα και....
οχι....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Όποιος τη βρίσκει απλά και μόνο με το να βάζει το παπάρι του σε κρεάτινη τρύπα ας κάνει ότι καταλαβαίνει.

Επειδή όμως αυτοί είναι ελάχιστοι (γι'αυτό και πλέον δε γαμάς την πουτάνα στα όρθια σε κάποιο στενάκι χωρίς καν να βγάλει τα βυζιά της έξω) οι υπόλοιποι (κατ'εμέ) την ιστορία και το γύρω γύρω ψάχνουν.

Ακόμα κι αν αποδεχτούμε ότι έρωτες, αγάπες και άλλα γλυκανάλα είναι ψευδαισθήσεις και δημιουργήματα εκάστου νου που τα έχει ανάγκη (καθ'όλα σεβαστό) το να πληρώνεις για να έχεις ένα υποκατάστατο μιας τέτοιας συναισθηματικής κατάστασης για ένα δεκάλεπτο, δεκάωρο, δεκαήμερο κλπ είναι σα να πληρώνεις για ένα "ψεύτικο ψέμα".

Το να νομίζουμε όμως ότι γίναμε οι γαμιάδες της γειτονιάς γιατί με τον παρά μας γαμούμε την κυρά μας είναι άλλη ιστορία.

ΥΓ. Το κείμενο είναι της πλάκας. Το να αποκαλείς τους στουντιάκηδες μπουρδελάκηδες ή όποιους άλλους σκουπίδια γενικώς σε κάνει χειρότερο από το χειρότερο σκουπίδι μπουρδελάκια.
;)

Επισκέπτης
τα εχω κανει.....ολα αυτα που συζηταμε αν δεν τα εκανα δεν θα μιλουσα
γιατι δεν θα ειχα γνωμη.... με τον ιδιο τροπο δεν πρεπει να μιλανε
και οσοι δεν εχουν παει σε οικους ανοχης γιατι δεν εχουν γνωμη
αλλο τι εχουν στην φαντασια τους σαν σκεψη και αλλο τι θα ειχαν
σαν βιωμα πλεον αν ειχανε παει...

Αυτο και μονο τους κανει βλακες... οταν μιλας χωρις να ξερεις εισαι βλακας
μπορεις απλα να πεις στον συνομιλητη σου να διακοψετε την κουβεντα και να την συνεχισετε
μονο οταν θα εχεις ψαχθει.
το σιγουρο ειναι οτι δεν εχω παει σε μπουρδελο αρα εχεις δικιο οτι δεν μπορω να ξερω πως ειναι.πες μου ομως εχεις ερωτευτει?ειναι το ιδιο?αληθεια πες...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εμενα παντως δυο εργαζομενες μου ζητησαν κινητο για να κανω επισκεψεις σπιτη τους....  :birdman: :birdman: :birdman:

ειμαι καψουρευτικο ατομο παναθεμα με  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ενώ να χάνουμε το καιρό μας στη ανέραστη ελλ. πραγματικότητα, έχει ένα στυλ...
[URL unfurl="true"]http://www.frigginrandom.com/wp-content/uploads/2010/03/Fat-Woman.jpg[/img[/URL]]
Αυλάκι 2010

[/quote]

τι αυλάκι ρε μάγκα. το φαράγκι του γκραν κάνυον είναι τούτο.

Επισκέπτης
ενώ να χάνουμε το καιρό μας (εκτός διακοπών) στη ανέραστη ελλ. πραγματικότητα, έχει ένα στυλ...
Αυλάκι 2010

[/quote]
καλε που τη βρηκες αυτη? :S πες μου τωρα οτι ολες ειμαστε ετσι :tickedoff:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μια δυο φορες σε οοοοοοολη σου την ζωη το κατανοω...
τονα πηγαινεις μια φορα τον μηνα και....
οχι....

και αμα δεν εχεις γκομενα τι θα κανεις?
Θα τα τιναξεις ολα στον αερα ... δουλειες - διαβασματα - το μελλον σου
για να βγεις παγανια... να ψωνισεις... να ντυθεις να μαθεις τα πιο ιν μερη
να διαβασεις για καμακια απο τους συμβουλατορες τους εμπειρους ?!
Οχι ρε παιδια.... για αυτο καταντησαμε εκει που καταντησαμε
επειδη μια ζωη το παν για ολους ηταν να εχουν γκομενα...

-αγνοωντας πως ειναι σημαντικο το να μην απαντας σε μια ερωτηση πανω στον τομεα σου ακομη και αν εχεις βγαλει 2 πανεπιστημια .

-αγνοωντας πως το να μην εχεις φτασει ενα αλφα επιπεδο μεχρι τα 30 που ειναι η πιο δημιουργικη ηλικια (15-30) ειναι σημαντικο

γενικα παιδια... αν ειναι ετσι... ας τα τιναξουμε ολα στον αερα και ας ψαχνουμε εναγωνιως και συνεχως....ε τοτε οκ θα βρεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Σου στέλνω πμ με τον τραπ. λογαριασμό μου να μου βάλεις το δεκαευράκι μουρό μου!  :2funny:
δεκα μόνο;
να αφήσω και κάβα για την επόμενη φορά;
αααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16

+666 ο καθενας εχει τα βιτσια του..ολα τα παθη θελουν μετρο...
τωρα οσον αφορα το οικονομικο κτλ...οποιος προβαλει τα φραγκα του για καμακι θα εχει και τις γκομενες που του αναλογουν..μετα ομως μην αναρωτιετε γιατι πεφτει σε ελλεεινηδες που κοιταν μονο την τσεπη κτλ...

και η παραμυθα η μη οτι η γκομενα σε γουσταρει δεν μπορει να συγκριθει με τανα...εκτος και εισαι τοσο ματσομενος και περνεις ακριβες βιζιτες που αγγιζουν σαιξπηριανες ερμηνειες.. :2funny: :2funny: και ξαναλεω οτι ο καθενας οπως την βρισκει σε αυτη την ζωη...

kokorakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
καλε που τη βρηκες αυτη? :S πες μου τωρα οτι ολες ειμαστε ετσι :tickedoff:
...όλες...όλες
fat_woman_in_bikinis%5B1%5D.jpg

Stories