Νέα

Εναλλακτικές Πολιτικές!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsolias.Psolias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 652
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δεν έχω λόγια,
ο τίτλος τα λέει όλα, θαυμάστε προτάσεις.

Συνάδελφοι,

η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ καταθέτει τη Δευτέρα (27/6) στη Βουλή το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Στήριξης (ΜΠΣ) κατ’ εντολή της Τρόικας, του ΔΝΤ και των ισχυρών κρατών της ΕΕ.

Το ΜΠΣ αποτελεί συνέχεια της αντιλαϊκής επίθεσης που διεξάγεται στα πλαίσια του Μνημονίου και το οποίο θα έχει αποτέλεσμα την περαιτέρω συρρίκνωση των μισθών, την περικοπή των συντάξεων, το ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας, κ.α.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι μόνο στο κομμάτι του Ασφαλιστικού προωθείται:

Μείωση κατά 10% το εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων αναδρομικά από την αρχή του έτους.

Αύξηση του ΛΑΦΚΑ για συντάξεις άνω των 1.400 ευρώ και η παρακράτηση φτάνει πλέον από το 6% έως 14%.

Η σύνταξη μετά τα μέτρα υπολογίζεται ότι θα μειωθεί 30-50%!

Ο λαός μας βρίσκεται στους δρόμους και τις πλατείες απαντώντας αγωνιστικά σε αυτή την επίθεση. Στο Σύνταγμα για περισσότερο από ένα μήνα δίνουν αγωνιστικό παρών δεκάδες χιλιάδες κόσμου. Οι συγκέντρωση στις 5 και 15 Ιουνίου άγγιξαν το μισό εκατομμύριο δίνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Μας φοβούνται για αυτό και προωθούν ακόμα και την κατάργηση του Πανεπιστημιακού Ασύλου που κατέχτησε ο λαός μας με αγώνες και θυσίες.

Να πυκνώσουμε τις γραμμές του αγώνα, να γίνει υπόθεση όλων μας. Η νεολαία να βγει στην πρώτη γραμμή όπως έκανε και το Νοέμβρη του ’73 ενάντια στην στρατιωτική χούντα των συνταγματαρχών. Με αιτήματα ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ να αποτινάξουμε το ζυγό της τριπλής οικονομικής κατοχής ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ. Να διώξουμε αυτούς που οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία.

- ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ
- ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ – ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
- ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
- ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩ-ΕΕ-ΟΝΕ
- ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
- ΦΟΙΤΗΤΕΣ – ΕΡΓΑΤΙΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

Όλοι στην απεργιακές συγκεντρώσεις – βοηθάμε την 48ωρη Πανελλαδική Απεργία των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ 28-29/6 με κάθε τρόπο

έναν γαμημένο οικονομολόγο δεν έχουν στο μπουρδέλο τους να τους εξηγήσει ότι αν επιστρέψουμε στη γαμημένη τη δραχμή (που υποτίμησαν κάποιοι πριν μπούμε στο ευρώ) τα λεφτά μας θα λιγοστέψουν και το χρέος θα αυξηθεί;
πόσο καθυστερημένος πρέπει να είσαι νοητικά για να πιστεύεις σε μαλακίες που γράφουν άτομα με αντίληψη παιδιών δημοτικού;

κοιτάξτε ποια είναι η εναλλακτική λύση μετά το πασοκ νδ.
με τέτοιες επιλογές, πρέπει να πάμε να κρεμαστούμε όλοι.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Εναλλακτική Γ, όπως το παλιό βιβλιαράκι περί εποίκησης πλανητών; :rolleyes:

Ξέρω γω - άρμα πολιτών ίσως; :rolleyes:

OP
OP
T

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μόλις είδα ψηφοφορία ενός ΔΣ ενός τμήματος.
τα παλικάρια έχουν άποψη....
κατατέθηκε πρόταση για την καταβολή ή όχι του αντιτίμου που μας βάλανε να πληρώσουμε για το φοιτητικό πάσο και οι 5(από τους 7) απάντησαν ΛΕΥΚΟ γαμώ το κεφάλι τους.
γι' αυτό το θέλουν το άσυλο, για να είναι αναποφάσιστοι.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
μόλις είδα ψηφοφορία ενός ΔΣ ενός τμήματος.
τα παλικάρια έχουν άποψη....
κατατέθηκε πρόταση για την καταβολή ή όχι του αντιτίμου που μας βάλανε να πληρώσουμε για το φοιτητικό πάσο και οι 5(από τους 7) απάντησαν ΛΕΥΚΟ γαμώ το κεφάλι τους.
γι' αυτό το θέλουν το άσυλο, για να είναι αναποφάσιστοι.
Το άσυλο εδώ τώρα τι πταίει πάλι,δηλαδή αν δεν υπήρχε θα άλλαζε κάτι,θα είχες σοβαρή φοιτητική νεολαία;;;

Το κόλλημα,κόλλημα.....

OP
OP
T

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
θέλουνε το άσυλο για να αποφασίζουνε το τίποτα.
δεν μου φταίει το άσυλο, μου φταίνε αυτοί που λένε ότι το άσυλο τους βοηθάει να παίρνουν αποφάσεις.
edit: ξέχασα ότι τα διαβάζεις όλα μεταφρασμένα στα λενινιστικά ρώσσικα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
θέλουνε το άσυλο για να αποφασίζουνε το τίποτα.
δεν μου φταίει το άσυλο, μου φταίνε αυτοί που λένε ότι το άσυλο τους βοηθάει να παίρνουν αποφάσεις.
edit: ξέχασα ότι τα διαβάζεις όλα μεταφρασμένα στα λενινιστικά ρώσσικα.
Ναι γενικά σου φταίνε πάντα κάποιοι...πάντως η πρόταση της δραχμής δεν τίθεται από κάποιο πολιτικό κόμμα ή κώμα(όπως προτιμάς).
Μόνο από κάτι φωνές προσκείμενες στον Καζάκη κ απορώ με αυτό που διαβάζω από ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ τώρα.
edit:Και οι δύο επιλογές(e ή δραχμή) πάντως έχουν αδιέξοδο κ πάμε για κρέμασμα όπως κ να'χει....

OP
OP
T

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
το κρέμασμα έιναι αναπόφευκτο και φαίνεται εδώ και αρκετά χρόνια, απλά ασελγούν πάνω στα πτώματά μας.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
το κρέμασμα έιναι αναπόφευκτο και φαίνεται εδώ και αρκετά χρόνια, απλά ασελγούν πάνω στα πτώματά μας.
Εεεμ λογικό,η αντιπρόταση σας ξυνίζει κ βρωμάει,άλλη πρόταση δεν θέτει κάποιος.

Οπότε φάτε δικομματισμό.....

OP
OP
T

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Εεεμ λογικό,η αντιπρόταση σας ξυνίζει κ βρωμάει,άλλη πρόταση δεν θέτει κάποιος.

Οπότε φάτε δικομματισμό.....
δεν είναι αντιπροτάσεις αυτά.
όταν φύγεις από τον δικοματισμό πες μου τι επιλογές έχεις;
να πας στο λαος που ουσιαστικά είναι νδ;
να πας στο συριζα και να σε κάνει μπουρδέλο με το βάρκα γυαλό πρόγραμμα, ή να πας στο κκε που η απάντηση σε όλα είναι ΌΧΙ και ΈΞΩ;
πες μου εαν κάποιο κώμα έκανε κάποια ανάλυση του προβλήματος της χώρας, εάν βρήκε από που χάνουμε λεφτά, εάν ξέρεις τις πηγές που μπορούμε να τις αντλήσουμε και εάν θα μπορέσει έστω και σε 100 χρόνια να μας ξεχρεώσει με βάσει αυτό το πλάνο;
δεν υπάρχει κανείς, κανείς δεν έχει σκεφτεί πως στο διάολο θα μπορέσει η χώρα να παράγει πλούτο, προιόντα ή πως θα μειώσει τα έξοδά της, αλλά σκέφτονται μόνο πως θα βγάλουν λεφτά μέσω φόρων και πως θα ιδιωτικοποιήσουν καμια δεκο.

ο λαός δεν πείθεται ούτε με εθνικοφροσύνες ούτε με εξεγέρσεις... το κκε 30 χρόνια τώρα δεν έχει καταφέρει τίποτα, στα ίδια είναι και το λαος πάλι στα ίδια είναι. το σύριζα κατάφερε να διαιρεθεί.

Επισκέπτης
Μετά από τέσσερις βουλευτικές εκλογές και πόσες δημοτικές, είναι η πρώτη μου φορά που δεν έχω ιδέα τι να ψηφίσω :-

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δεν είναι αντιπροτάσεις αυτά.
όταν φύγεις από τον δικοματισμό πες μου τι επιλογές έχεις;
να πας στο λαος που ουσιαστικά είναι νδ;
να πας στο συριζα και να σε κάνει μπουρδέλο με το βάρκα γυαλό πρόγραμμα, ή να πας στο κκε που η απάντηση σε όλα είναι ΌΧΙ και ΈΞΩ;
πες μου εαν κάποιο κώμα έκανε κάποια ανάλυση του προβλήματος της χώρας, εάν βρήκε από που χάνουμε λεφτά, εάν ξέρεις τις πηγές που μπορούμε να τις αντλήσουμε και εάν θα μπορέσει έστω και σε 100 χρόνια να μας ξεχρεώσει με βάσει αυτό το πλάνο;
δεν υπάρχει κανείς, κανείς δεν έχει σκεφτεί πως στο διάολο θα μπορέσει η χώρα να παράγει πλούτο, προιόντα ή πως θα μειώσει τα έξοδά της, αλλά σκέφτονται μόνο πως θα βγάλουν λεφτά μέσω φόρων και πως θα ιδιωτικοποιήσουν καμια δεκο.

ο λαός δεν πείθεται ούτε με εθνικοφροσύνες ούτε με εξεγέρσεις... το κκε 30 χρόνια τώρα δεν έχει καταφέρει τίποτα, στα ίδια είναι και το λαος πάλι στα ίδια είναι. το σύριζα κατάφερε να διαιρεθεί.
Ωραία...άρα δύο τα συμπεράσματα:δεν φεύγεις από τον δικομματισμό μιας κ ουσιαστικά όπως γράφεις δεν υπάρχει κ κάτι άλλο ή πρέπει να διαλέξεις κάποια άλλη επιλογή,σωστά;
Τρίτη επιλογή:μένεις στο τίποτα(λευκό-άκυρο/αποχή),πράγμα που σημαίνει τίποτα.....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μετά από τέσσερις βουλευτικές εκλογές και πόσες δημοτικές, είναι η πρώτη μου φορά που δεν έχω ιδέα τι να ψηφίσω :-
Εεε κάτι θα βρεις όταν έρθει η ώρα,τόσα κόμματα έχουμε Ελλάδα,από κόμματα άλλο τίποτα. :cheesy:

OP
OP
T

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
το μόνο που μένει είναι η αποχή, βασικά ούτε αποχή λέγεται αυτό, δεν είναι καν διαμαρτυρία πλέον, απλά σαν στάση θα κρατήσω το "τα γαμήσατε που τα γαμήσατε όλα, πόσο χειρότερα να τα κάνετε, οπότε όποιος και να βγει τα ίδια θα έχουμε γιατί η μέρκελ μας κάνει κουμάντο."
όλο αυτό με 2 λέξεις λέγεται πολιτική αναπηρία. είναι σαν να κάνουν μαραθώνιο κουτσοί. μέχρι να τερματίσουν η εκδήλωση θα έχει λήξει.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ο Τσολιας τα λεει πολυ σωστα .....

Οι σωστες λεξεις προταση ειναι οι εξης, ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και ΙΣΟΝΟΜΙΑ.....

Ισες ευκαιριες παντου, ωστε να υπαρχει υγειης ανταγωνισμος....
Μειωση στην φορολογια φυσικων προσωπων και επιχειρησεων και σκληρος ελεγχος

Σκληρο και πληρως ελεγχομενο ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ισοτιμο για ΟΛΟΥΣ με δημευση περιουσιων σε περιπτωσεις ακρατης εισφοροδιαφυγης φοροδιαφυγης

Ελεγχος για τις παροχες του κρατους προς τους πολιτες....
Δεν μπορει να παιρνουν συνταξη πεθαμενοι ουτε και αναπηρικες συνταξεις ατομα που ειναι πληρως παραγωγικα.

Αξιοπρεπη αξιοποιηση του ενεργου εργατικου δυναμικου σε επιχειρησεις η οργανισμους με αξιοπρεπη μεροκαματα και ολες τις εργατικες δικαιωματικες αποδοχες
Αγριο κυνηγι της μαυρης και ανασφαλιστης εργασιας και παραδειγματικη τιμωρια των εργοδοτων αυτης

Και ΟΛΑ θα παρουν τον δρομο τους αξιοκρατικα !!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom