alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Μου επιασε και το χερι οσο μιλούσαμε αλλά δεν με παρηγορησε αυτόέλα ρε αυτό καλό ήταν,ήθελε να σε βλέπει στα μάτια η κοπέλα.
Μου επιασε και το χερι οσο μιλούσαμε αλλά δεν με παρηγορησε αυτόέλα ρε αυτό καλό ήταν,ήθελε να σε βλέπει στα μάτια η κοπέλα.
Την πρωτη ήττα την εφαγα όταν της ειπα να καθισω δίπλα της και μου λεει "καλυτερα απέναντι να μιλαμε και να βλεπόμαστε"
έλα ρε αυτό καλό ήταν,ήθελε να σε βλέπει στα μάτια η κοπέλα.
Χαλάστηκα οντως. Να τα λεμε αυτά.Χοντρό. Εμένα θα μου έπεφτε αμέσως.
Εχεις διαβασει ολη την ιστορια από την αρχη?ήθελε να σου πει την μοίρα σου;
Καλά με χαρτορίχτα φλέρταρες;
Μου επιασε και το χερι οσο μιλούσαμε αλλά δεν με παρηγορησε αυτό
ηθελε να δει αν εχεις βγαλει καλους απο τη ;)Μου επιασε και το χερι οσο μιλούσαμε αλλά δεν με παρηγορησε αυτό
ΝΑΙΕχεις διαβασει ολη την ιστορια από την αρχη?
Εγω θα ερθω αν μου πεις ότι συμμετεχεις σε ερωτικες σκηνεςTo είπαμε αυτό,στην πρεμιέρα είστε όλοι καλεσμένοι,VIP
με εξαίρεση αυτόν που με μπανάρει συνέχεια.
To είπαμε αυτό,στην πρεμιέρα είστε όλοι καλεσμένοι,VIP
Χαλάστηκα οντως. Να τα λεμε αυτά.
εγω θα ερθω θα φοραω πετσινο απο αρνι για να με καταλαβειςTo είπαμε αυτό,στην πρεμιέρα είστε όλοι καλεσμένοι,VIP
Τον παιρνεις ή τον δίνεις?gay ερωτικές σκηνές είναι,θα έρθεις;
Την πρωτη ήττα την εφαγα όταν της ειπα να καθισω δίπλα της και μου λεει "καλυτερα απέναντι να μιλαμε και να βλεπόμαστε"
ένα φιλί στο στόμα και μετά πεθαίνει ο καλός μου στο νοσοκομείο. :-
κάτι σαν εκείνο με τους gay καουμπόυδες γυρίσαμε αλλά σε νοσοκομείο.
Δεν υπάρχεις ρε μαλακα.ένα φιλί στο στόμα και μετά πεθαίνει ο καλός μου στο νοσοκομείο. :-
κάτι σαν εκείνο με τους gay καουμπόυδες γυρίσαμε αλλά σε νοσοκομείο.
θα κοιμηθηκε λογικα πανω στο πισινα'ναι φούξια μόνο για να ταιριάζεις με τους υπόλοιπους.
το αφεντικό τί έπαθε και δεν με έκανε ban ακόμα;
ο πουστης μουσατος.....ποιος απο τους 2 εισαι ο μουσατος ή ο ψιλοκαραφλός μουσάτος...
δεν λέω μην εκτεθώ.
Αυτος είναι gay?ρε μαλάκα δεν φταίω εγώ που το 90% των σημερινών καλλιτεχνών είναι gay.
Ε οι gay σκηνοθέτες gay ταινίες θα κάνουν
κάποτε ήταν και κομμουνιστές,τώρα που το ΚΚΕ και ο Σύριζα μπήκαν στην βουλή είναι μόνο gay