Επισκέπτης
43 σαν και εμενα είναι τύπε, συμμαθητρια λεμε.
Και οντως εμεινε ανυπαντρη, πού το καταλαβες?
43 σαν και εμενα είναι τύπε, συμμαθητρια λεμε.
Και οντως εμεινε ανυπαντρη, πού το καταλαβες?
καριολη βγαλε το αβαταρ του απολυτου,προσβαλλεις την μνημη τουτα εχει δει στις τσοντες ετσι γινονται ,σαν τον Κμαν που βαζει βιντεακια απο τσοντες και λεει οτι αυτα γινονται στην πολωνια
σιγα μη πεθανε ο απολυτος ;)καριολη βγαλε το αβαταρ του απολυτου,προσβαλλεις την μνημη του
Συγκινηθηκα που την συναντησα παντως τύπε, το κακο ηταν ότι μου εδινε συμβουλες να είμαι παντα πιστός και μου εκοψε την φορα για αδυσωπητο πιρφορισματα εχει δει στις τσοντες ετσι γινονται ,σαν τον Κμαν που βαζει βιντεακια απο τσοντες και λεει οτι αυτα γινονται στην πολωνια
Καλα είναι.αλεξ η μαντοκα που χαθηκε;
την γαμησες κι αυτην;Καλα είναι.
τον καφε της εσυ της τον πληρωσες;Συγκινηθηκα που την συναντησα παντως τύπε, το κακο ηταν ότι μου εδινε συμβουλες να είμαι παντα πιστός και μου εκοψε την φορα για αδυσωπητο πιρφορισμα
της ειπες οτι κατι τετοιες μαλακιες λεει γιαυτο δε την πλησιαζει ουτε αρσενικη λιβελουλα? της εδωσες μια μπατσα να δει αστρακια? την αφησες συξιλη στο μπαρ χωρις να πληρωσειςκαι το λογαριασμο?Συγκινηθηκα που την συναντησα παντως τύπε, το κακο ηταν ότι μου εδινε συμβουλες να είμαι παντα πιστός και μου εκοψε την φορα για αδυσωπητο πιρφορισμα
και παντα πεταγεται πρωτος ο αλεξ για να φανει και καλα ο ψαγμενος κομπιουτερας
πιρφοριζεις στο σκαιπ κ με αυτην;Καλα είναι.
αλεξ τι σημαινει το s?Αμα τον ρωτησουμε τι σημαινει το s ουτε που θα ξέρει
Δεν πηραμε καφε, βραδυ ηταν, κρασί ηπιαμε. Εννοείται ότι πληρωσα όταν πηγε στην τουαλετα. Τι ερωτηση ειναι αυτή?? Εδώ όταν ημασταν στο σχολειο, πηγαινα και της εβαζα καραμελες βουτύρου στην τσαντα τηςτον καφε της εσυ της τον πληρωσες;
Secure.αλεξ τι σημαινει το s?
Εδώ όταν ημασταν στο σχολειο, πηγαινα και της εβαζα καραμελες βουτύρου στην τσαντα της
εσυ φταις που χοντρυνε και εμεινε στο ραφι.....καλα εκανες και εδειξες συμπονοια στο ζωντανοΔεν πηραμε καφε, βραδυ ηταν, κρασί ηπιαμε. Εννοείται ότι πληρωσα όταν πηγε στην τουαλετα. Τι ερωτηση ειναι αυτή?? Εδώ όταν ημασταν στο σχολειο, πηγαινα και της εβαζα καραμελες βουτύρου στην τσαντα της
Kαι της εκανα και την εργασια της στα Γαλλικα για να μην κουραστείΠόσο φλώρος.
Ούτε ο τσιρίλο στη μαρία χοακίνα δεν τα έκανε αυτά
σιγα μη βγει 43αρα αγαμητη μπαζοελλεηνιδα με πρωην συμμαθητη της μεσημεριατικα στο φως του ηλιου και να φαινεται τυπε ;) βραδυ σε κανα σκοτεινο μπαρακι τη συναντησε απο αυτα που δε βλεπεις τη μυτη σου ;)τον καφε της εσυ της τον πληρωσες;
παρτα αρχιδια του τωρα μεμο.....Secure.
Το ότι ειχε χοντρυνει, πού το ξερεις κι αυτό????????????εσυ φταις που χοντρυνε και εμεινε στο ραφι.....καλα εκανες και εδειξες συμπονοια στο ζωντανο