Νέα

Ένα thread για τον apolyto!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hamilcar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
43 σαν και εμενα είναι τύπε, συμμαθητρια λεμε.
Και οντως εμεινε ανυπαντρη, πού το καταλαβες?  :think:

nauagio.jpg

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αλεξ η μαντοκα που χαθηκε;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τα εχει δει στις τσοντες ετσι γινονται ,σαν τον Κμαν που βαζει βιντεακια απο τσοντες και λεει οτι αυτα γινονται στην πολωνια  :jerking:
καριολη βγαλε το αβαταρ του απολυτου,προσβαλλεις την μνημη του

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
τα εχει δει στις τσοντες ετσι γινονται ,σαν τον Κμαν που βαζει βιντεακια απο τσοντες και λεει οτι αυτα γινονται στην πολωνια  :jerking:
Συγκινηθηκα που την συναντησα παντως τύπε, το κακο ηταν ότι μου εδινε συμβουλες να είμαι παντα πιστός και μου εκοψε την φορα για αδυσωπητο πιρφορισμα  :(

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Συγκινηθηκα που την συναντησα παντως τύπε, το κακο ηταν ότι μου εδινε συμβουλες να είμαι παντα πιστός και μου εκοψε την φορα για αδυσωπητο πιρφορισμα  :(
τον καφε της εσυ της τον πληρωσες;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
της ειπες οτι κατι τετοιες μαλακιες λεει γιαυτο δε την πλησιαζει ουτε αρσενικη λιβελουλα? της εδωσες μια μπατσα να δει αστρακια? την αφησες συξιλη στο μπαρ χωρις να πληρωσειςκαι το λογαριασμο?  

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Δεν πηραμε καφε, βραδυ ηταν, κρασί ηπιαμε. Εννοείται ότι πληρωσα όταν πηγε στην τουαλετα. Τι ερωτηση ειναι αυτή?? Εδώ όταν ημασταν στο σχολειο, πηγαινα και της εβαζα καραμελες βουτύρου στην τσαντα της  :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Εδώ όταν ημασταν στο σχολειο, πηγαινα και της εβαζα καραμελες βουτύρου στην τσαντα της  :grin:

Πόσο φλώρος.
Ούτε ο τσιρίλο στη μαρία χοακίνα δεν τα έκανε αυτά

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δεν πηραμε καφε, βραδυ ηταν, κρασί ηπιαμε. Εννοείται ότι πληρωσα όταν πηγε στην τουαλετα. Τι ερωτηση ειναι αυτή?? Εδώ όταν ημασταν στο σχολειο, πηγαινα και της εβαζα καραμελες βουτύρου στην τσαντα της  :grin:
εσυ φταις που χοντρυνε και εμεινε στο ραφι.....καλα εκανες και εδειξες συμπονοια στο ζωντανο

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
σιγα μη βγει 43αρα αγαμητη μπαζοελλεηνιδα με πρωην συμμαθητη της μεσημεριατικα στο φως του ηλιου και να φαινεται τυπε  ;) βραδυ σε κανα σκοτεινο μπαρακι τη συναντησε απο αυτα που δε βλεπεις τη μυτη σου  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom