Νέα

Ένα thread για τον apolyto!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hamilcar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
σιγα μη βγει 43αρα αγαμητη μπαζοελλεηνιδα με πρωην συμμαθητη της μεσημεριατικα στο φως του ηλιου και να φαινεται τυπε  ;) βραδυ σε κανα σκοτεινο μπαρακι τη συναντησε απο αυτα που δε βλεπεις τη μυτη σου  ;)
Μίκελ, ευελπιδων, 10-12 το βραδυ.

Επισκέπτης
Δεν πηραμε καφε, βραδυ ηταν, κρασί ηπιαμε. Εννοείται ότι πληρωσα όταν πηγε στην τουαλετα. Τι ερωτηση ειναι αυτή?? Εδώ όταν ημασταν στο σχολειο, πηγαινα και της εβαζα καραμελες βουτύρου στην τσαντα της  :grin:

τι σαβουάρ βιβρ είναι πάλι τούτο πάει η άλλη να χέσει και πληρώνεις για να μην σε δει και αισθανθεί άβολα για το κέρασμα δεν πας καλά :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τι σαβουάρ βιβρ είναι πάλι τούτο πάει η άλλη να χέσει και πληρώνεις για να μην σε δει και αισθανθεί άβολα για το κέρασμα δεν πας καλά :jerking:
της ειπε κιολας μετα ειναι ολα τακτοποποιημενα μωρο μου....αν θες να ξαναχεσεις χεσε με την ανεση σου

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
οταν του αρχισε τις μαλακιες επρεπε να φυγει και να αφησει το λογαριασμο απληρωτο  ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
της ειπε κιολας μετα ειναι ολα τακτοποποιημενα μωρο μου....αν θες να ξαναχεσεις χεσε με την ανεση σου
βγαλε το αβαταρ του θεσαλου προσβαλεις τη μνημη του ρε τυρογαλε  :jerking:

Επισκέπτης

:2funny: :2funny:

εγώ είμαι της άποψης όταν κερνάς γκόμενα να σε βλέπει να δίνεις τα χρήματα υποσυνείδητα το πιάνει ότι την θεωρείς πουτάνα γι'αυτό πληρώνεις την παρέα της ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
:2funny: :2funny:

εγώ είμαι της άποψης όταν κερνάς γκόμενα να σε βλέπει να δίνεις τα χρήματα υποσυνείδητα το πιάνει ότι την θεωρείς πουτάνα γι'αυτό πληρώνεις την παρέα της ;)
Λες πού και πού κατι ψαγμένα αθλιε  :sunglasses:

Επισκέπτης
οταν του αρχισε τις μαλακιες επρεπε να φυγει και να αφησει το λογαριασμο απληρωτο  ;)

αν δεν είχε λεφτά πάνω της θα την έχωναν στην λάντζα μέχρι να κλείσει το μαγαζί τα έχω δει σε ταινίες αυτά ξέρω πώς γίνεται ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
αν δεν είχε λεφτά πάνω της θα την έχωναν στην λάντζα μέχρι να κλείσει το μαγαζί τα έχω δει σε ταινίες αυτά ξέρω πώς γίνεται ;)
o κακομοιρης πιστευει πως θα γαμησει ετσι που κανει σα πιρφορος  :uglystupid: τιποτα δε ξερει απο τις καριολες τις μπαζοελλεηνιδες  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
o κακομοιρης πιστευει πως θα γαμησει ετσι που κανει σα πιρφορος  :uglystupid: τιποτα δε ξερει απο τις καριολες τις μπαζοελλεηνιδες  ;)
Δευτερη σερί αποτυχημενη προσπαθεια μετα τα κατεψυγμενα τύπε  :(

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Δευτερη σερί αποτυχημενη προσπαθεια μετα τα κατεψυγμενα τύπε  :(
και η πρωτη ηταν και πιτσιρικα, αποτυχια στην απελπισμενη προκλιμακτηριακη μπαζοελλεηνιδα δε συγχωρειται  ;)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Κρασί στα Mikel???

Άσε που το 10-12 μου θυμίζει φροντιστήριο.

Επισκέπτης
δύο ban από τα αποδυτήρια,πριν προλάβω καν να γράψω :rockon:

μιλάμε έχω γίνει η υπέρτατη εμμονή. :rockon:

έχω προτείνει παλιότερα να ανοιχθεί θρεντ-γυάρος όπου θα μπορούν μόνο εκεί ως εξόριστοι να γράφουν οι ανεπιθύμητοι με σκοπό την επανένταξη μετά από αξιολόγηση συμπεριφοράς πολύ πρωτοποριακή ιδέα για φόρουμ την πατεντάρουμε και την πουλάμε ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Κρασί στα Mikel???

Άσε που το 10-12 μου θυμίζει φροντιστήριο.
Την πρωτη ήττα την εφαγα όταν της ειπα να καθισω δίπλα της και μου λεει "καλυτερα απέναντι να μιλαμε και να βλεπόμαστε"  :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom