alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
όχι,στο 10% που είπα πως δεν είναι gay
ρε μαλάκα πρέπει να΄ναι ο μόνος στρεητ.
Αυτος?
όχι,στο 10% που είπα πως δεν είναι gay
profhtika logia ;)Δεν υπάρχεις ρε μαλακα.
profhtika logia ;)
kai aytosόχι,στο 10% που είπα πως δεν είναι gay
Τον Λιγνάδη δεν ξερεις ρε απιθανε και το παιζεις καλλιτεχνης?Aυτόν ομολογώ δεν τον ξέρω,αλλά από την φάτσα τον κόβω ως bi.
Ρε μαλλακα ξεκόλλα,είπα 90% είναι bi ή gay και 10% στρέητ,μην μου εμφανίσεις τώρα όλο το 10% έναν-έναν.
Ενω τον πισωκινητο!!!!!Τον Λιγνάδη δεν ξερεις ρε απιθανε και το παιζεις καλλιτεχνης?
Ελα τωρα μεταξυ μας!!!o πισωκίνητος σήκωσε μετάλλειο ηλίθια έκανε την χώρα μας περήφανη
Τιμησε τους!!!! ;)Μεταξύ μας τί;
Σήκωσε ή όχι;
Εγώ είμαι εθνικιστής δεξιός,τιμάω αυτούς που τιμάνε και δοξάζουν την πατρίδα μου.
Αυτή τη βδομαδα εισαι δεξιος?Μεταξύ μας τί;
Σήκωσε ή όχι;
Εγώ είμαι εθνικιστής δεξιός,τιμάω αυτούς που τιμάνε και δοξάζουν την πατρίδα μου.
[move]Ηλίθια [/move]
Τότε θα απαντησω ότι το ειχα προβλεψει εδώ και πολύ καιρο.Άμα σου πω ότι γράφτηκα στην ΟΝΝΕΔ όπως με παρακάλαγε χρόνια ο πατέρας μου;
Κατσε να βγει πρωτα...Εξαλλου δεν ξερουμε αν θα καταφερεις να βρεις το ψηφοδελτιο της ΝΔ στο παραβάν, εχεις κακο παρελθον εσυ στην ανευρεση ψηφοδελτίων....Το είχες προβλέψει εδώ και πολύ καιρό.
Αλλά ρε γμτ τώρα που ήρθα εγώ θα βγει ο Σύριζα,δεν είναι γκαντεμιά αυτό;
ρε παιδια τι τον θελετε πισω;μονο χαβαλε και μπαχαλο ηταν...και πολυ σπαμ...κανενα ιχνος!?
ρε παιδια τι τον θελετε πισω;μονο χαβαλε και μπαχαλο ηταν...και πολυ σπαμ...
βαζωβαλε μια ψηφοφορια ποιος ειναι ο πιο συμπαθης του σαιτ ... με 40 ονοματα, το δικο σου μη το γραφεις αδικα ....