Νέα

ενα απιστευτο στραπατσο!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δεν ειναι τοσο τα λεφτα,οσο το γαμω το οτι μ επιασε κοροιδο! παρηγορια αποτελει το γεγονος οτι ηταν μπαζο απο τα λιγα! και φυσικα κερδισα την εμπειρια! την ξαναπαταω τωρα ποτε? ειπαμε οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο!

η κωλομπαρού που σου φαγε 2 πόρσε ήταν μετά ή πριν από αυτήν;  :think: :think: :think:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    14,1 KB · Εμφανίσεις: 33

Επισκέπτης
Πορσε? μπα δεν γουσταρω τα Γερμανικα αυτοκινητα..ειναι μουφες! οπως αλλωστε και ολα τα Ευρωπαικα!

μην υπεκφεύγεις

εννοώ την κωλομπαρού-στριπτιτζου που σου φαγε μια περιουσία (εκτός αν ξέχασες το θρεντ)

Επισκέπτης
μην υπεκφεύγεις

εννοώ την κωλομπαρού-στριπτιτζου που σου φαγε μια περιουσία (εκτός αν ξέχασες το θρεντ)
καλα αυτη δεν μου εκανε πουστια..ηθελα και τα χωσα..τι σχεση εχει με την πουτανολαμιωτισα?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Έξω βλέπεις κατι τύπους να κρέμονται στα κάγκελα και κάποιος άλλους με άσπρες στολές ;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παλι θα προκαλεσει πανικο με το θρεντ του ο μυρωνας :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Οταν θα βλέπεις αυτά που σου έγραψα θα εισαι στο σωστό μέρος

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
εγινε κατι περιεργο ομως..μου τις εβγαλε σε πολλα MB 22! με αποτελεσμα να μην ανεβαινουν εδω! ξερεις γιατι εγινε αυτο?

22Mb οι φωτογραφίες?? Σαν αρχείο .jpeg τις έσωσες στο τέλος ή σαν Bitmap? Βασικα εδω πρεπει να τις ανεβασεις μια-μια
για να λες 22Mb σύνολο πόσες φοτο είναι περίπου???

Επισκέπτης
ειδικα αυτο μακαρι να το θεωρησουν φιδι! αποτελει ντροπιαστικη σελιδα στην ιστορια μου! αλλα το δημοσιευσα μην την πατησουν κι αλλοι!

τύπε μπορούσες να την γραβατιάσεις επιτόπου, δε θα σ έπαιρνε κανένας χαμπάρι  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom