Νέα

ενα απιστευτο στραπατσο!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.216
Πόντοι
7.885
Μύρωνα μήπως ήταν αλβανίδα  :uglystupid: :think:,γιατί έχω γνωρίσει αρκετές αλβανίδες με καταγωγή από την Λαμία :2funny: :2funny: :birdman: :birdman:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
δεν θυμαμαι νομιζω pgn  αλλα δεν ειμαι σιγουρος

Οκ png ειναι μια χαρα. Αλλα για να τις ανεβασεις εδω πρεπει λογικα να το κανεις μια προς μια φοτο. Αλλιώς σε .rar ή .zip δε νομίζω να ανεβαίνουν όλες μαζί  :huh:

Επισκέπτης
Οκ png ειναι μια χαρα. Αλλα για να τις ανεβασεις εδω πρεπει λογικα να το κανεις μια προς μια φοτο. Αλλιώς σε .rar ή .zip δε νομίζω να ανεβαίνουν όλες μαζί  :huh:
βρηκα ενα προγραμμα που μειωνεις τα μεγα πιξελ ετσι ανεβασα και τις αλλες με τον δονητη..μετα ειδα οτι εδω ανεβαζεις μεχρι 400κβ παιδευομουνα μια ωρα!  :S

Επισκέπτης
μου ειπα κι αλλοι φιλοι γιατι δεν την εδειρα αλλα να μπλξω για ενα ξοαννο πολυ δεν παει?

τύπε εξαρτάται τι εννοείς με το "να μπλέξω"

θεωρείς ότι μετά από αυτήν η ζωή σου κινήθηκε σε φυσιολογικούς ρυθμούς και μακριά από μπλεξίματα;  :think:

Επισκέπτης
Καλά έκανες και την κοπάνησες...σιγά μην κάθεσαι ν'ασχολείσαι...
επρεπε εκει στα καμενα βουρλα να γινοτανε η φαση..παντως ηταν βρωμιαρα απαισια με πολυ χαλαρωμενο δερμα και κατι κιτρινιλες στα χειλια..ισως ειχε και κατι..καθε εμποδιο σε καλο!  :rockon:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
βρηκα ενα προγραμμα που μειωνεις τα μεγα πιξελ ετσι ανεβασα και τις αλλες με τον δονητη..μετα ειδα οτι εδω ανεβαζεις μεχρι 400κβ παιδευομουνα μια ωρα!  :S

Ναι εδώ δυστυχώς είναι μέχρι 400  :S Αν θελεις μπορεις να τις ανοίξεις με αυτό το πρόγραμμα:

και κατόπιν να τις κάνεις save αυτόματα σε μικρότερο μέγεθος.  :dancing:

Επισκέπτης
τύπε εξαρτάται τι εννοείς με το "να μπλέξω"

θεωρείς ότι μετά από αυτήν η ζωή σου κινήθηκε σε φυσιολογικούς ρυθμούς και μακριά από μπλεξίματα;  :think:
ε ναι σκεφτεσαι να με τραβαγανε για το ξοαννο? σε τπτ αστυνομιες κι ετσι? απλα κερδισα την εμπερια τυπε..κατι ειναι κι αυτο!

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
επρεπε εκει στα καμενα βουρλα να γινοτανε η φαση..παντως ηταν βρωμιαρα απαισια με πολυ χαλαρωμενο δερμα και κατι κιτρινιλες στα χειλια..ισως ειχε και κατι..καθε εμποδιο σε καλο!  :rockon:

Φότο δεν σου έστειλε πριν συναντηθείτε?

Επισκέπτης

Επισκέπτης
Μάλλον στη Λάσκαρη όπως είναι τώρα μαν θα εννοούσε, όχι στις δόξες της  :grin:
σωστα! αυτο δεν μου τοχε διευκρινισει για ναμαι ειλικρινης! :cheesy: επισης μου ελεγε οτι ειναι 30 και ηταν γυρω στα 40-45..οι γνωριμιες απο αγγελιες ταχουν αυτα..σε γενικες γραμμες ομως οι πιο πολλες κοπελες που βγηκα ηταν πολυ ενταξει..αλλη φορα αν ειναι καμμια απο επαρχια θα της πω ελα συ κατω Αθηνα και τα βρισκουμε..μια φορα την εκανα την  :jerking:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
σωστα! αυτο δεν μου τοχε διευκρινισει για ναμαι ειλικρινης! :cheesy: επισης μου ελεγε οτι ειναι 30 και ηταν γυρω στα 40-45..οι γνωριμιες απο αγγελιες ταχουν αυτα..σε γενικες γραμμες ομως οι πιο πολλες κοπελες που βγηκα ηταν πολυ ενταξει..αλλη φορα αν ειναι καμμια απο επαρχια θα της πω ελα συ κατω Αθηνα και τα βρισκουμε..μια φορα την εκανα την  :jerking:

Πάντως πρόσεχε ρε μαν τι ψωνίζεις μέσω ιντερνετ γτ δεν ξέρεις τις προθεσεις της κάθε μιας.... ;)

Επισκέπτης
Πάντως πρόσεχε ρε μαν τι ψωνίζεις μέσω ιντερνετ γτ δεν ξέρεις τις προθεσεις της κάθε μιας.... ;)
τυπε απο ιντερνετ εχω βγει ενα ραντεβου ολο κι ολο..ολες απο την χρυση ευκαιρια τις ψωνιζα! με αγγελιες που εβαζα εγω..απο το ιντερνετ βγηκα με μια απο το irc και μου ζηταγε χρηματα να ξεχρεωσει τις πιστωτικες της καρτες! ηταν ωραιο μουνι παντως

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
πριν αρκετα χρονια πηρα ενα τηλ απο μια κοπελα για μια αγγελια που ειχα βαλει και ζητουσα γνωριμια..η κοπελα μου ειπε οτι ηταν 30 ετων οτι εμφανισιακα εμοιαζε με την Λασκαρη και οτ εμενε Λαμια..κανονισαμε να βρεθουμε στου Λεβεντη κοντα στα Καμενα Βουρλα..ξεκινησα περιχαρης και μετα απο 2 περιπου ωρες ταξιδι εφτασα στο σημειο που ειχαμε ραντεβου..ειχαμε κανονισει να κρατα ενα περιοδικο και ενα τριανταφυλλο ωστε να την γνωρισω.να μην μακρυγορω, βλεπω μια γυναικα να κρατα αυτα που ειπαμε..μιλαμε για ενα εκτρωμα τουλαχιστον 40-45 ετων! παω της λεω εισαι η ταδε..ναι μου λεει..της ειπα οτι δεν ηταν αυτο που ζητουσα και οτι θα εφευγα παλι για Αθηνα μονος..αρχισε τα παρακαλια και να μυξοκλαιει να την παρω μαζι μου εστω μεχρι την Αθηνα και να την αφησω γιατι ειχε παρει και καποιον αλλον τηλεφωνο..τεσπα υποχωρησα και την πηρα μαζι μου γιατι την λυπηθηκα..στην διαδρομη σκεφτηκα οτι να της εριχνα εναν ετσι για τον κοπο που εκανα δεν θαταν ασχημα..της προτεινα να παμε σε οτελ..ειπε ναι φτανει να το νοικιαζαμε 24ωρο ωστε να εμενε εκει μετα..παμε σε ενα οτελ στην Πατησιων οπου μας ζητησαν να προπληρωσουμε την διανυκτερευση..σκεφτηκα να μην δωσω εγω ταυτοτητα αφου δεν θα εμενα εκει και ετσι εδωσε αυτη την δικια της..πληρωσα και ανεβηκαμε πανω..αυτη λεει παω να κανω ενα μπανιο..εγω γδυθηκα και εμεινα με το σωβρακο και την περιμενα..οταν βγηκε απο το μπανιο μου λεει..εσυ γιατι γδυθηκες? και γιατι εισαι ξαπλωμενος πανω στο κρεββατι μου?? τυποι επαθα πλακα..τι ελεγε ρε το ξοαννο?? :think: μου λεει ντυσου και φυγε αμεσως μην φωναξω τον ξενοδοχο και σε πεταξει με τις κλωτσιες εξω!! δεν πιστευα στ αυτια μου! ρε της λεω εγω δεν πληρωσα το δωματιο? το δωματιο το νοικιασα στο ονομα μου απαντα αυτη εχω και την αποδειξη και σηκω φυγε αμεσως τωρα μην βαλω τις φωνες!! αρχισα να ντυνομαι και εκει μου εδωσε και την χαριστικη βολη! πηρε τηλ καποιον που ειχε το τηλ του απο αγγελια και κανονιζε να βρεθουν στο οτελ! δλδ στο δωματιο που εγω ειχα πληρωσει θαερχοταν καποιος αλλος και θα γαμουσε την γυναικα που εγω με δικα μου εξοδα ειχα φερει στην Αθηνα!! σηκωθηκα και εφυγα θυμωμενος με τον εαυτο μου..πως με επιασε κοροιδο αυτο το βλαχακι απο την Λαμια? εμενα τον πολυμηχανο και μπαρουτοκαπνισμενο Μυρωνα!! :headbang: Ειχα υποστει μια ατιμωτικη και εξευτελιστικη ηττα! ηθικον διδαγμα..μην μασατε σε παρακαλια και κλαματα γυναικων..ειναι ο τροπος να μας πειθουν και να μας ξεγελουν..και φυσικα δωματιο μονο στο ονομα σας...

http://[URL unfurl="true"]www.rgbstock.com/cache1nDe6W/users/j/je/jeinny/300/mhaHBfq.jpg[/img[/URL]]

σταματης;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
τυπε απο ιντερνετ εχω βγει ενα ραντεβου ολο κι ολο..ολες απο την χρυση ευκαιρια τις ψωνιζα! με αγγελιες που εβαζα εγω..απο το ιντερνετ βγηκα με μια απο το irc και μου ζηταγε χρηματα να ξεχρεωσει τις πιστωτικες της καρτες! ηταν ωραιο μουνι παντως
Της τα εδωσες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom