Νέα

Εμπειρίες που μου άλλαξαν τη ζωή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NITRO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Να με συγχωρει η χαρη σας , αλλα μπορει μια εμπειρια που μας πιασανε ΜΑΛΑΚΕΣ τα αλανια , να μας αλλαξει την ζωη;.

Σιγουρα όχι
αλλα ???.
η εμπειριες που μαζευεις στη ζωη σε διαμορφωνουν σαν ανθρωπο σε κανουν πιο επιφυλακτικο και πολλες φορες την πληρωνει καποιος άλλος
??αδικα ?..

OP
OP
NITRO

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Είχε πρόσφατα χάσει ξαφνικά τον μόνο άνθρωπο που του έδινε σιγουριά στην πορεία του και βάδιζε πια μόνος.

Εκεί μέσα στο κατακαλόκαιρο την είδε να κάθεται στην απέναντι πολυθρόνα και να απολαμβάνει τον μεσημεριανό ήλιο διαβάζοντας ένα βιβλίο.
Για τον επόμενο χρόνο ήταν μόνο μαζί και φαινόταν πως τίποτα δεν θα ήταν ικανό να χαλάσει ή έστω να προκαλέσει το παραμικρό σύννεφο.

Ενα απόγευμα στο Πεδίο του Αρεως ήταν γραφτό να ακούσει από μια τσιγγάνα για ό,τι θα του συνέβαινε για τα επόμενα 20 χρόνια (τόσα έχουν περάσει) διαβάζοντάς του την παλάμη.
- "Πάμε να φύγουμε δεν την βλέπεις είναι ζητιάνα"
- " Κάτσε λίγο να γελάσουμε"
και πράγματι αυτά που άκουσαν ήταν τόσο παλαβά που μόνο με το γέλιο μπορούσαν να τα προσπεράσουν.
-" Στο'πα είναι τρελή ,αφού φαίνεται"

Η μικρή ήταν μια κουκλίτσα και η μικρή ελίτσα στο μάγουλο  της πρόσθετε εξωτική ομορφιά.
Πρότυπό της ο πατέρας που ήταν ο φύλακας άγγελος της τετραμελούς μεσοαστικής οικογένειας δίνοντας στα παιδιά ερχές όπως οικογένεια,θρησκεία,δικαιοσύνη.

Το τηλέφωνό στο σπίτι του αγοριού χτυπούσε ώρα και μόλις που το πρόλαβε αφού εκείνη την ώρα γύριζε από την δουλειά
Στην άλλη άκρη της γραμμής  μία καθαρή μπάσα φωνή ρωτούσε:
- "Το ξέρεις αγόρι μου πως η μικρή μου δεν μπορεί να βγαίνει κάθε μέρα και να μην γνωρίζω την παρέα της"?
- "Μάλιστα κύριε θα έρθω να σας γνωρίσω" απάντησε το αγόρι 
- "Με τί ασχολείσε"?
- "Ξέρετε τώρα ξεκινάω και συνεργάζομαι με μία ασφαλιστική εταιρία"...
- "Ασφάλειες ε λοιπόν άκου μην την ξαναενοχλήσεις την κόρη μου γιατί θα έρθω να σε βρώ και πίστεψέ με δεν θέλεις να με γνωρίσεις"

Από την επόμενη ημέρα τα ραντεβού ήταν κρυφά.
Δεν μειώθηκαν σε αριθμό αφού τα δυο παιδιά ένοιωθαν δύσκολα να απομακρυνθούν το ένα από το άλλο για πολλές ώρες.

Ενα βράδυ γύρω στις 12.00 στο τηλέφωνο ήταν η μικρή
-"θέλω να σε δω τώρα"
- "μα"...
- "κατάλαβες είπα τώρα"

Σε μιά ώρα έβλεπε τα μεγάλα μαύρα της μάτια να είναι βουρκωμένα και βλέποντάς τον έπεσε και χώθηκε βαθιά στην αγκαλιά του.
- "Πρέπει να σου μιλήσω για κάτι πολύ σοβαρό"
-  "Τι συμβαίνει"?
- " Γύρισα απόψε σπίτι (ήταν για δουλειά στην Θεσσαλονίκη)απρογραμμάτιστα και από το δωμάτιό μου ακούγονταν φωνές καθώς ανέβαινα τις σκάλες"
Μέσα ο πατέρας μου έκανε έρωτα στην αδερφή μου και εκείνη τον παρότρυνε να της δώσει κι'άλλο"

Τα μάτια του του μικρού είχαν γουρλώσει αλλά δεν πρόλαβε να πει λέξη γιατί το κορίτσι συνέχιζε:
- Τους αφησα να τελειώσουν αυτό που έκαναν και μετά μπήκα στο δωμάτιο" είπε
Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω μπαμπά.
Από πότε συμβαίνει αυτό"?
- "Ξέρεις όλα άρχισαν όταν ήμουν δεκαέξι,απάντησε η κατά δύο χρόνια μεγαλύτερη αδερφή της" .
Τώρα ήταν εικοσι δύο...
-"Καλά ρε μαλάκα δεν σου έφτανε που κατέστρεψες εμένα το έχεις κάνει και με την αδερφή μου"?
- " Αγάπες μου πιστέψτε με ,αφού γνωρίζετε και οι δύο το πρόβλημα υγείας της μητέρας σας ,δεν μπορούσα να την απατήσω έξω από την οικογένεια μας .
Δεν ήθελα ο κόσμος να σκέφτεται πως ο αλήτης γυρνάει με γκόμενες τώρα που η έμαθε πως η γυναίκα του έχει πρόβλημα.
Καλύτερα μέσα στο σπίτι μας και μεταξύ μας.Φρόντισα άλλωστε να μην ξέρετε η μία για την άλλη,έως σήμερα.
Τώρα τα ξέρετε όλα".

Το κορίτσι έκανε παύση και ξέσπασε σε λυγμούς στην αγκαλιά του αγοριού.
Εκείνος στα είκοσιδύο του έπρεπε να βρει τις λέξεις που θα έδιναν κουράγιο και ελπίδα σε εκείνο το κορίτσι.
Δεν τις βρήκε...
Εσκυψε και δίνοντάς της ένα φιλί στο μάγουλο της είπε:
- "Να προσέχεις, κοίτα να ζητήσεις βοήθεια από δικηγόρο και βρες ένα ψυχολόγο"
Γύρισε την πλάτη και έφυγε σκυφτός νιώθωντας ναυτία.
Πίσω του η απόλυτη σιωπή και στο βάθος του ζαλισμένου του μυαλού η εικόνα της τσιγγάνας.
Τίποτα δεν θα ήταν ίδιο ξανά μετά από αυτό...

Αφιερωμένο στον φίλο FWIAW ...   

g.69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
NITRO φιλε μου ..............μιλαμε για μεγαλο πακετο ετσι?
Ειναι απο τις ιστοριες που αν τις δεις σε μια ταινια θα τις σταματησεις και
θα πεις οτι τετοια πραγματα δεν γινονται.................................................
Να που ομως..........................................

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
ρε φιλε Νιτρο ειναι πραγματικη ιστορια  αυτη??????? :o :o :o

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Να με συγχωρει η χαρη σας , αλλα μπορει μια εμπειρια που μας πιασανε ΜΑΛΑΚΕΣ τα αλανια , να μας αλλαξει την ζωη;
Ναι. Διότι γίνεσαι street-wise, street-smart. Είναι πολύ βασικό, για να πορευτείς στη ζωή σου.

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
πολυ καλο ταλεντο στη συγγραφη ο NITRO ,τον παραδεχομαι..
γενικα νομιζω πως ειναι το θρεντ που βγαινει η ευαισθητη χορδη των κατα τα αλλα killers του site.σε λιγο θα γραφουμε και εργα τυπου καλημερα ζωη και θα υποχρεονουμε γιαγιαδες να τα διαβαζουν και να κλαινε..ρε μαγκες,αποψη μου ειναι ,χωρις να προσπαθω να την επιβαλλω πουθενα πως τετοιες εμπειριες δεν αλλαζουν την ζωη αλλα σε κανουν σοφοτερο οπως ηδη ειπωθηκε..ως εκει.τιποτα αλλο.παρατηρειται αντιθετα σαυτο το θρεντ μια ταση μελο για πραγματα που αφενος ταχουμε παθει ολοι μας,αφετερου σιγα τα αυγα που χασαμε τα λεφτα μας για μια σαμπανια, και που δεν ηρθε και μια γκομενα σενα ραντεβου.ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.καλύτερα ισως.
αντιθετα εμπειριες ζωης μπορεις να βρεις σε αλλα θρεντς για να καταλαβεις τι εστι γυναικα,κερατο,προδοσια,στηριξη σε δυσκολες ωρες  και φιλοι.αυτα.
καλημερα μαγκες

ARNADO

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πριν μερικα χρονια σε ενα Ιατριο ακουσα μια ιστορια για ενα δολωμα και ενα παλικαρι.

Ο τυπας ειναι με παρεα σε ενα Cafe και απεναντη του ενα πλασμα τελειο .Γνωριμια ,ποτο στο ποτο φτανουν σπτι της γκομενας.

Αλο ενα ποτο; Ρωτα αυτη .Ναι, αυτος .
Το ποτο του ομως ;Κατι του εριχε.

Ο τυπας ξυπνα απο το κοινητο του μεσα στη μπανιερα που ειχε και παγακια στο σπιτι της γκομενας .
Σχεδον παγωμενος και νεκρος .

Εαν δεν εχεις Ιατρικη φροντιδα συντομα θα πεθανης και μη κουνιεσε του λεει η φωνη της απο το τηλ.

Ο μαγκας του κοβει και περνει το 166 καπακι και πεφτει σε Ιατρο ΑΑΑ που λεμε.

Του λεει οπος εισε ηρεμα ψαξε το σωμα σου.
Αυτος παινει κατι σαν συνδετηρες στο ΑΡ. νεφρο του.

ΦΡΙΚΗ παιδια του το ειχαν ΒΓΑΛΕΙ.

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ 14-24-48 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ

Υ.Γ.
Ευχωμε να ειναι ψεμα.
Εγω παντος αν και λογο εργασιας παω σε εξωτερικο Undergraund μεροι πολες φορες ειμε διστακτικος .

Μ.Φ.Χ.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
hello...!!!!θα ηθελα και γω να πω μια ιστορια απο μια πολη του εξωτερικου....λοιπον ειμαι φοιτοιτης στην ρουμανια οπως ολοι ξερετε και εχετε ακουστα μια απο τις χωρες με τις μεγαλυτερες και πιο πολλες πουτανες...ειμαι λοιπον με ενα φιλαρακι αραχτοι σπιτι παρασκευη βραδυ και πινουμε μπυρες και ενω κοιτουσα σε μια εφημεριδα κατι αγγελειες επεσε και το ματι μου στις πουτανες....(ολως τυχεως)..ετσι λοιπον ολλα ξεκινισαν απο ενα χαβαλε....μου λεει το φιλαρακι μου κατα 5 χρονια μεγαλυτερος να παμε στις πουτανες...στην αρχη αρνιτικος εγω επειδη δεν ειχα ξαναπαει ποτε....!!!ε μολις μου ειπε οτι κερναω δεν το σκεφτικα και πολυ....περνουμε τηλεφωνο μας λενε που μενουνε περνουμε ταξακι και παμε...(υπηρχε και το αγχος σε περιπτωση που ειναι πατσαβουρες τι κανουμε..!!!)φτανουμε λοιπον και μολις ανοιγει η πορτα ητανε μια ξανθεια μουναρα 19 χρονων και η φιλη της μελαχρινη και πηγενε ακομα λυκειο....λοιπον διαλεγω εγω την ξανθια ο φιλαρακος μου δεν χαλιοτανε πια θα παρει αρκει να πηδουσε.....!!!!!Η χοντρη η μαλακια ητανε οτι πεσαμε σε πουτανες πρωταρες..!!!(κομικοτραγικο......!!!!)συζητησαμε λιγο και πηγαμε στο δωματιο της.. οταν αρχισανε τα περιεργα μου λεει να σου φωρεσω εγω το προφυλακτικο???και υπεθεσα οτι (πουτανα ειναι ξερει..!)εμ ελλα που δεν ηξερε το προφυλακτικο εσπασε τελειωσα μεσα της (το καταευχαριστιθηκα) αλλα μου βγηκε ξυνο...και εκει αρχισε το αγχος τι θα κανουμε τωρα??που θα βρουμε χαπια να μην μηνει εγκυος???και τελευτεα αυτο που με βασανιζε αν κολισα καμια αρωστια....αλλα ολλα πηγαν καλα δεν κολησα τιποτα η κοπελλα μου ειπε οτι ειχε κανει εξετασεις και ητανε καθαρη αλλα εγω δεν μπορουσα να βασιστω στα λεγομενα της...τελος καλο ολλα καλα...το αγχος που περασα δεν μπορω να το ξεχασω....τερμα με τις κολομπαρουδες και τις πουτανες πηγαμε στην αρχη τα ειδαμε ολλα σαν να τανε μουσεια περασαμε καλα μας αρμεξανε λιγακι και τωρα τελος προτιμω να κανω σχεσακια και να κανω και τα γουστα μου.....(οτι δεν μας σκοτωνει μας κανει πιο δυνατους..!!!)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ωραίο θέμα!

μου θύμισε πριν μερικά χρόνια, όταν μια καθημερινη, σε μαγαζί της αμαρτωλής λεωφώρου, όπου ήμασταν συχνοι πελάτες με ενα φιλαρακι μου.
2 κοριτσάκια ανατολικής προελέυσεως, μόνα, με ιστορίες πονεμενες ως συνήθως, και ψαχνοντας παρέα, μας φάγανε κάμποσες κατοσταρες σε κεράσματα...και μπουρ μπουρ.
μετά από τόσο ποτό, κι αφού το μαγαζί έκλεινε, τις περιμέναμε για φαί στο Σαλονικιό...
και με διάφορα άλλα σχεδια στο πίσω μέρος του μυαλού μας!
ε, όπως φανταζεστε ακόμα περιμένουμε...

ήταν ένα καλό μάθημα στα 25 μας, κι ένα απ' τα πολλά που έχουμε πάρει γενικώς...

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
φιλε αυτη η ιστορια που λες για το νεφρο ειναι ενα κλασικο urban legend απο τα παμπολλα που κυκλοφορουν.Σε οποια πολη και να πας, ολο και καποιος εχει εναν γνωστο, που σιγουρα του λεει την αληθεια και θα σου πει οτι εζησε μια παρομοια ιστορια.... ΠΑΠΑΔΕΣ...
Βεβαια θα μου πεις, ολα απο καπου ξεκινανε, αλλα αυτο ειναι ενα τελειως διαφορετικο θεμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom