ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ναι ρε λεβεντονιοκο μου. Ενταξει , συμφωνουμε.
ρε μαλεα ο αχαχουχας κοπιαρει ατακες. θες να του μοιασεις?
Ναι ρε λεβεντονιοκο μου. Ενταξει , συμφωνουμε.
μηνυση για καμακι τυπε? πρεπει να εισαι πολυ επιθετικος και να βαζεις χοντροχερο![]()
της ειπε μουναρα μου ας σε γαμησω και ας πεθανω μεταμηνυση για καμακι τυπε? πρεπει να εισαι πολυ επιθετικος και να βαζεις χοντροχερο![]()
ρε μαλεα ο αχαχουχας κοπιαρει ατακες. θες να του μοιασεις?
της ειπε μουναρα μου ας σε γαμησω και ας πεθανω μετα![]()
οχι δυναμιτακι αλλα ενας μαλακας ειχε ριξει μεσα στην ταξη αμπουλα βρωμας,για να μας βγαλουν εξω και καλα.δυναμιτακι σ αιθουσα ειχε σκασει κανεις;;
γουρουνα
εγραφε ο καθηγητης και του πεσανε ολα κατω
κιμωλιες, ολα
α ρε πουστη δεν ειχαμε κινητα τοτε
της ειπε μουναρα μου ας σε γαμησω και ας πεθανω μετα![]()
Τυπε το πα απο χθες. Ειχε πεταξει φοβερη ατακα ο αλλος.
Τις καλες τις παιρνω παντα.
οχι δυναμιτακι αλλα ενας μαλακας ειχε ριξει μεσα στην ταξη αμπουλα βρωμας,για να μας βγαλουν εξω και καλα.
ελα ομως που η καθηγητρια ηταν συναχωμενη και δεν μυριζε τιποτα.μας γαμησε.
μαλακα αν ηταν ετσι ολοι θα βγαιναμε και θα το λεγαμε σε οποια βλεπαμε μπροστα μας.τυπε αυτο μονο σε μουσουλμανικο κρατος μπορει να μηνυθει. κατι δε μας λες καλα.
Δεν μυριζε την αμπουλα βρωμας; Δεν ειχε μυτη να φανταστω;οχι δυναμιτακι αλλα ενας μαλακας ειχε ριξει μεσα στην ταξη αμπουλα βρωμας,για να μας βγαλουν εξω και καλα.
ελα ομως που η καθηγητρια ηταν συναχωμενη και δεν μυριζε τιποτα.μας γαμησε.
μαλακα αν ηταν ετσι ολοι θα βγαιναμε και θα το λεγαμε σε οποια βλεπαμε μπροστα μας.
τι πεταξες τωρα ρε.καποιος μπορει να σε μυνησει ακομη και ηλιθιο να τον πεις.
boldemort εσενα σ εχω κοψει για πολυ αλανι
πρεπει σχολειο να γαμαγες πολυ
![]()
![]()
![]()
νομος των αντιθεσεων τυπε![]()
μαλακα αν ηταν ετσι ολοι θα βγαιναμε και θα το λεγαμε σε οποια βλεπαμε μπροστα μας.
τι πεταξες τωρα ρε.καποιος μπορει να σε μυνησει ακομη και ηλιθιο να τον πεις.
τι πραματα ιεν αφτα για φιλακι μιλασ?για πες μ εσυ που τους υπολογιστες τους παιζεις σαν τον πουτσο σου
πως μπορω ενα κελι στο εξελ να το κανω να μειωνεται κατα μια μοναδα καθε μερα που περνα;
για πες μ εσυ που τους υπολογιστες τους παιζεις σαν τον πουτσο σου
πως μπορω ενα κελι στο εξελ να το κανω να μειωνεται κατα μια μοναδα καθε μερα που περνα;
εσι κολεγιο εχισ παι?τυπε τα κελια τα παιζει στα δαχτυλα. ειναι ο πασσαρης των εφαρμογων.