dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
του εκαψαν το μυαλο τα εκστασητην συνεντευξη την εχεις δει?
ειναι αυτη που ο τυπος μιλαει οτι παει σε ρειβ παρτυ και βλεπει κατι κυκλους?
του εκαψαν το μυαλο τα εκστασητην συνεντευξη την εχεις δει?
ειναι αυτη που ο τυπος μιλαει οτι παει σε ρειβ παρτυ και βλεπει κατι κυκλους?
χαχαχαχαεσυ ρε ηλιθιε τι ξερεις ΚΑΙ απο αυτα παλι? ειχε τσακωμους στο ΠΙΚΠΑ? σου κλεβανε το ακουστικο και τους εκλεβες τα καροτσια?
Θυμάμαι ένα μαλακιστήρι συνέχεια προκαλούσε με την ανοχή άλλων 30-50...
Πανελλήνιες...μου πιάνει τα αυτιά (που είναι σαν την Αναγνωστοπούλου) και τα γυρνάει...
Του πιάνω το κεφάλι...και το κοπανάω στο θρανίο...το θρανίο είχε σκουριασμένα σίδερα...και του άνοιξε το κεφάλι...αίματα παντού...
δεν σου ειπε η μαμα σου ναμην περνεις απο ξενους καραμελεςεεμνανε μου καλαγανε κατι φατσουλε στο χερακι ιτανε πολι χαμογελαστε κε μου δινανε κε καραμελε με ενα Ε πανο για αν γινο γνισιο ελιν
ειχαν παρει σουπερμαντολινηπως γινεται ρε καργιολια ολοι οσοι σας πειραζαν να κατεληγαν με ανοιγμενα κεφαλια, δοντια στο πατωμα κτλ
axaxaxaxaxax
σαυρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςς
ειχαν παρει σουπερμαντολινη
οπως γινεται ολοι να εχουν πουτσες 25 εκατοστων και να γαμανε και 10 φορεσ..πως γινεται ρε καργιολια ολοι οσοι σας πειραζαν να κατεληγαν με ανοιγμενα κεφαλια, δοντια στο πατωμα κτλ
axaxaxaxaxax
σαυρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςς
θριλερ ιστοριες με πονο και αιμαaxaxaxaxa
μα ρε πουστη ενας να γραψει οτι τις εφαγε και εκανε μοκο
απωθημεναααα αχαχαχα..american psycho
ο αλλος λεει τον κοπανησε στο θρανιο και γεμισε αιματα ο τοπος
αχαχαχαχαχαχαχ
γαμησε ταοπως γινεται ολοι να εχουν πουτσες 25 εκατοστων και να γαμανε και 10 φορεσ..
απο ολα ητανε;ενυσχιμενο;Εγώ έτρωγα πάντα ξύλο γιατί δεν ήθελα να δώσω το τοστάκι μου στους χαβαλέδες.
Αλλιώς θα το έδινααπο ολα ητανε;ενυσχιμενο;
τυπε πλεον υπαρχει πολυ περισσοτερη βια και πιο αγρια απο αυτη που θυμομαστε...πλακα στην πλακα η σχολικη αλλα και η εξωσχολικη βια ειναι σημεια των καιρων με κοινωνικο αντικτυπο
καλα ξηγηθηκες.Αλλιώς θα το έδινα
αυτο ακριβως λεω.τα βλεπω απ τα ανηψια μουτυπε πλεον υπαρχει πολυ περισσοτερη βια και πιο αγρια απο αυτη που θυμομαστε...
ακομα και στα δημοτικα.