kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Εχεις τις ιδιες πιθανοτητες να γουσταρει η γκομενα το βρισιδι και να την γαμησεις στον δρομο. Σιγα ρε μαλακες.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Εχεις τις ιδιες πιθανοτητες να γουσταρει η γκομενα το βρισιδι και να την γαμησεις στον δρομο. Σιγα ρε μαλακες.
ισε διλαδι μισο βοθρο
ε ναι η πιθανότητα να σου κάτσει τέτοιου είδους στραβή από πείραγμα στον δρόμο είναι απειροελάχιστη![]()
δεν μου χρειαζεται,ευχαριστω για την παρορμηση.ψαξε βρες ποσο κοστιζει,και κυριως ΓΙΑΤΙ πληρωνει πλεον καποιος για να κανει μια μυνηση,και ελα πες μου.να μαθεις ποσο κοστιζει μια συνεδρια με ψυχολογο και αστα τα αλλα ποσο κοστιζουν. δεν ειναι ντροπη αν εχεις ενα θεματακι καλο ειναι να το φτιαξεις. ιδιο πραμα με το να σπασεις ενα δαχτυλο ειναι μη ντρεπεσαι.
παρε μαθιματα απο μενα να μαθισ να σε κερνανε για να μου μιασισε αδυνατος ειμαι. Δεν ημουν ποτε χοντρος. Αλλα οσο και να φαω
και κιλα να παρω μια βδομαδα να κοψω το βραδινο τα εχασα με τη μια.
3 ατομα,ενας που εχει βγει ο πιο γραφικος στο σαιτ,και αλλος ενας που τον μισο χρονο του τον τρωει εδω και τον αλλο μισο στο κοσμοπολιταν.τον αλλον δεν τον ξερω.Γαμημενη παρορμηση... το χω και εγω αυτο καμια φορα
σου λενε 10 ατομα οτι εχεις αδικο ρε μλκ![]()
αστο , τραβα μια βολτα... μην το μεγαλοποιησεις αλλο θα γινει χειροτερο.
παρε μαθιματα απο μενα να μαθισ να σε κερνανε για να μου μιασισ
3 ατομα,ενας που εχει βγει ο πιο γραφικος στο σαιτ,και αλλος ενας που τον μισο χρονο του τον τρωει εδω και τον αλλο μισο στο κοσμοπολιταν.τον αλλον δεν τον ξερω.![]()
εντάξει δεν ξέρω, μπορεί να πεταχτεί ο γκόμενος που δεν τον είχες δει να σε γραπώσει και να σε πάνε αυτόφωρο αντί να τις αρπάξεις επί τόπου, μπορεί να την πειράξεις μέσα από το αυτοκίνητο ενώ περπατάει στον δρόμο και να κρατήσει την πινακίδα σου επειδή εκείνη την μέρα στραβογαμήθηκε, πολλά μπορεί, αλλά δεν διαφωνώ οι πιθανότητες είναι απειροελάχιστες να την φας σε τέτοια φάσηκαι να σου πει "τα στοιχεια σου κυριε θελω να σου κανω μηνυση". και συ "βεβαιως μισο παρε ταυτοτητα στυλο εχεις εχω εγω". και απλετο χρονο και διαθεση για τα περαιτερω διαδικαστικα. οκ.
εμενα με κσερισ????3 ατομα,ενας που εχει βγει ο πιο γραφικος στο σαιτ,και αλλος ενας που τον μισο χρονο του τον τρωει εδω και τον αλλο μισο στο κοσμοπολιταν.τον αλλον δεν τον ξερω.![]()
εσυ εισαι γνωστος ζεν πρεμιεεμενα με κσερισ????
αμα τρως ντερμπυ με τις κουτες και καθεσαι ολη μερα σε μια καρεκλα δεν θα σε μαθει και κανεις,σηκω πανω βρε μαλακα νεο παιδι.Και τι μου εκανες τωρα?
Τι πας να μου πεις? αυτο που ηδη ξερω?
οποιον και αν βαλεις.... και τον μεγαλυτερο ρητορα να γραψει τοσα πολλα
οσα εγραφα εδω μεσα... γραφικο θα τον βγαλουν.
Ετσι ειναι ο κοσμος. Δεν πρεπει να λες πολλα.
Εξω δεν λεω... εδω μεσα τα λεω που δεν σε ξερω δεν με ξερεις και ουτε
θα με μαθεις και ποτε.
μονο ΑΕΚιεμ εροτβμενοσ
εσι ισε?
χονεφτικο σοστοσ ισεAAXAXAXXA
σηπτικο;;
μονο ι 7μονο ΑΕΚ
Πες μου ένα λόγο να πω ψέμματα...αχαχαχααχαχαχ
σιγα ρε ρομποκοπ
axaxaxaxa
μα ρε πουστη ενας να γραψει οτι τις εφαγε και εκανε μοκο
απωθημεναααα αχαχαχα..american psycho