foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
εσι κολεγιο εχισ παι?
εγω εχω τελειωσει το τιρι κολετζ
εσι κολεγιο εχισ παι?
τυπε τα κελια τα παιζει στα δαχτυλα. ειναι ο πασσαρης των εφαρμογων.
αλο ιεν το κολεγιο ισε τελικα αγραματοεγω εχω τελειωσει το τιρι κολετζ
εσι κολεγιο εχισ παι?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μα τονε μπουστη θα μας βγαλει το σκωτι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μα τονε μπουστη θα μας βγαλει το σκωτι
Νε τις νομικές επιστήμες δεν έχω καμμία σχέση. Απο ότι καταλαβαίνω, όταν μιλάμε για σεξουαλική παρενόχληση εκτός χώρου εργασίας, υπάρχει πολύ μπέρδεμα στον ελληνικό νόμο. 'Οταν δε δεν υπάρχει κάν σωματική επαφή, κάπου μπερδεύεται με την εξύβριση. Τώρα το τί μπορεί να νομίζουμε όλοι οι μεγαλωμένοι με αμερικάνικα σήριαλ για τον νόμο είναι άσχετο. Πάντως να πήγε κάποιος φυλακή για κάτι που είπε, όσο χοντρό και να ήταν, δεν έχω ακούσει ποτέ. Απο ότι ξέρω, μυνήσεις κάνει όποιος θέλει, στο αστυνομικό τμήμα τις κάνει. Στο δικαστήριο όταν φτάσουν μπορεί να μην υπάρχει καν αδίκημα οπότε δεν ξερω αν το δικαστήριο βγάζει δικάσιμο ή απλά τις πετάει.
Ρε πεητς θα μου πεις πως γινεται;;
ουτε και αυτη μπορει να σταθει σε δικαστηριο,αλλα δεν σημαινει οτι δεν μπορει ο αλλος να στην ριξει.αυτο λεμε,αυτο δεν μπορειτε να καταλαβετε,και απορω.τυπε μαλακια ειπε ο τυπος αλλα ειπαμε να μη το συνεχισουμε γιατι βαριομαστε καμια φορα τις πολλες μαλακιες. η μονη περιπτωση που μπορει να σταθει μηνυση τετοιου ειδους ειναι να ριξεις χριστοπαναγια και να σε μηνυσει για εξυβριση στα θεια.
ουτε και αυτη μπορει να σταθει σε δικαστηριο,αλλα δεν σημαινει οτι δεν μπορει ο αλλος να στην ριξει.αυτο λεμε,αυτο δεν μπορειτε να καταλαβετε,και απορω.
απλα πλιρονισ σε χρονοχριμαΚαι αμα στη ριξει τι θα καταλαβει ρε όρνεον?
αφου σου λεει ο καθενας μπορει να κανει... και μολις φτασει
στο δικαστηριο τις κάνουν σαιτες και τις πετανε.
Παντως κοιτα να δεις... υπαρχει περιπτωση αν αρχισεις ΕΣΥ να κανεις
καμακι να θεσπιστεί κάποιος νομος μετα απο λιγο καιρο... καταλαβαινεις...
αλλα αφου δεν κανεις , δεν εχεις προβλημα. Αραξε. Ολα καλα
τυπε εγω δεν χρειαζεται να κανω καμακι,και ουτε θα χρειαστει ποτε.Και αμα στη ριξει τι θα καταλαβει ρε όρνεον?
αφου σου λεει ο καθενας μπορει να κανει... και μολις φτασει
στο δικαστηριο τις κάνουν σαιτες και τις πετανε.
Για την ελλαδα μιλαμε, ολοι βριζονται στον δρομο. Και ακομα να θελει να σου κανει μυνηση, εσυ θα δωσεις τα στοιχεια σου; Τι μαλακιες λεμε.ουτε και αυτη μπορει να σταθει σε δικαστηριο,αλλα δεν σημαινει οτι δεν μπορει ο αλλος να στην ριξει.αυτο λεμε,αυτο δεν μπορειτε να καταλαβετε,και απορω.
κανισ πσαροντουφεκο !!!!!τυπε εγω δεν χρειαζεται να κανω καμακι,και ουτε θα χρειαστει ποτε.![]()
αντε παλι η καθηστερηση.ρε μπορει να τυχει η οχι;Για την ελλαδα μιλαμε, ολοι βριζονται στον δρομο. Και ακομα να θελει να σου κανει μυνηση, εσυ θα δωσεις τα στοιχεια σου; Τι μαλακιες λεμε.
Στην ελλαδα ζεις, εισαι σιγουρος;
Για την ελλαδα μιλαμε, ολοι βριζονται στον δρομο. Και ακομα να θελει να σου κανει μυνηση, εσυ θα δωσεις τα στοιχεια σου; Τι μαλακιες λεμε.
Στην ελλαδα ζεις, εισαι σιγουρος;
αντε παλι η καθηστερηση.ρε μπορει να τυχει η οχι;
τυπε εγω δεν χρειαζεται να κανω καμακι,και ουτε θα χρειαστει ποτε.![]()