Νέα

Εμπειρίες από κοκκινομάλλες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα epinefelous
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Γειά σας! Πριν λίγο καιρό γνώρισα την πρώτη γνήσια κοκκινομάλλα της ζωής μου, σαραντάρα με φοβερα πιασίματα και κάβλα και ομολογώ ότι έπαθα πλάκα! Είμαι 43 και είχα πολλές εμπιρίες μέχρο τώρα, αλλά ομολογώ οτι τέτοια γαμήσια και τέτοιο πάθος δεν είχα ξανασυναντήσει ποτέ. Η γκόμενα είναι πρόθυμη για όλα, δεν έχει ενδοιασμούς σε τίποτα και αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι που αντέχει στο ξύλο ( οχι πρόσωπο...) σε σημείο που να τελειώνει το σεξ και να ψάχνω γάζα για τον καρπό μου!!!
Η απορία μου λοιπον ειναι, εαν ειναι ετσι όλες οι κοκκινομάλλες? Εχετε εμπειρίες εσεις?

Τι δουλεια εχει μια 40αρα με εναν συνομηλικο της?
Ανωμαλη ειναι???

Χαθηκαν οι 20αρηδες? 30αρηδες?

Ντροπη της!

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
:huh: :rolleyes: :boobies: :headbang: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:αν και δεν πουλάω εμπειρίες με κοκκινομάλλες απλά μπορώ να φλυαρίσω τιμώντας την απόλυτη κοκκινομάλλα που είναι ασφαλώς η συνομήλική μου η Νικόλ η Κίντμαν η οποία όμως είχε κι έχει ένα άθλιο βίτσιο να παντρεύεται κοντοστούπηδες ξεκινώντας για λόγους καριέρας με κάποιον Τομ Κρουζ για 11 χρόνια τον οποίον όταν τον σούταρε παντρεύτηκε έναν συμπατριώτη της Κιθ Ούρμπαν επίσης κοντοστούπη-1,74 μόλις, αν και θεριό σε σχέση με τον πρώτο της και φτάνει πιά με αποκαλυπτικά βίντεο περί μεγεθών με τον τώρα και με τον πριν…

Συνημμένα

• 071128nicole--119623669739072700.jpg
    071128nicole--119623669739072700.jpg
    50,4 KB · Εμφανίσεις: 23
  • NicoleKidmanKeithUrban25Nov2008B.jpg
    NicoleKidmanKeithUrban25Nov2008B.jpg
    82,7 KB · Εμφανίσεις: 20

EktorPro

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Δεν έτυχε να πάω με κοκκινομάλλα αλλά παίζει να'ναι δυνατά κομμάτια με το σκεπτικό ότι το κόκκινο είναι πρόστυχο και όταν η γκόμενα τα βάφει κόκκινα σημαίνει ότι το ξέρει και το επιδιώκει.Δε νομίζω ότι κάποια που τα βάφει κόκκινα το παίξει σεμνή.Μου δώσατε αφορμή, την άλλη φορά θα σας πως από προσωπική εμπειρία :grin:

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
Δεν έτυχε να πάω με κοκκινομάλλα αλλά παίζει να'ναι δυνατά κομμάτια με το σκεπτικό ότι το κόκκινο είναι πρόστυχο και όταν η γκόμενα τα βάφει κόκκινα σημαίνει ότι το ξέρει και το επιδιώκει.Δε νομίζω ότι κάποια που τα βάφει κόκκινα το παίξει σεμνή.Μου δώσατε αφορμή, την άλλη φορά θα σας πως από προσωπική εμπειρία :grin:
"παίζει να'ναι δυνατά κομμάτια με το σκεπτικό ότι το κόκκινο είναι πρόστυχο και όταν η γκόμενα τα βάφει κόκκινα σημαίνει ότι το ξέρει" πιο κοκκινο ειναι προστυχο ρε τυπε τι μαλακιες λες?  :2funny: :2funny: σιγα μη γυρισουμε και στον μεσαιωνα δηλαδη και δαιμονοποιησουμε παλι τις κοκκινομαλλες :2funny: :2funny:ελεος!!!! ενα πολυ ωραιο (φυσικο παντα) χρωμα μαλλιων ειναι και να σου πω ακομα εγω το θεωρω πολυ καλυτερο οταν συνυπαρχει με αποχρωσεις του ξανθου καυλα λεμε :rockon: :rockon:βλεπε ιρλανδεζες :dancing: :dancing:

EktorPro

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Μιλάω για κόκκινο πουτανέ μπουρδελοφάναρο

Stories

Νέο!

Stories