Νέα

εμπειρία με ξένη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Κοιτα να δεις, πρωτα απο ολα οι γκομενες δεν ειναι το παν. Ειναι μεγαλο κομματι της ζωης μας αλλα οχι ολοκληρη η ζωη μας. Σου ειπα κι εγω οτι πιο πολυ εχω γαμησει εξω παρα εδω. Και μη με παρεξηγεις περασα και γαματα εξω γενικοτερα. ΑΛΛΑ εδω περναω ακομα καλυτερα! Εχω την οικογενεια μου, τους κολλητους μου, τις παρεες μου, τις καβατζες μου, πινω τις ποταρες μου, κανω τις καφριλες μου, εχω να διαλεξω απο Κηφισια μεχρι Μπουρναζι και απο παραλιακη μεχρι Εξαρχεια, τα παντα ολα! Το καλοκαιρι μπορω να παω να αραξω στον ηλιο, να κανω το μπανακι μου και μετα να παω να φαω το ψαρακι μου. Τον Απριλη μπορω να παω το πρωι βουνο και το απογευμα να ειμαι θαλασσα! Που αλλου θα τα βρεις αυτα?

Οσον αφορα τις γκομενες τωρα. Αν θες να γαμας μωρα σαν αυτο το σιτυτουρ που γαμησες εσυ, ε τοτε ναι εχεις δικιο, τετοια μωρα δε θα σου κατσουν. Αλλα προσωπικα ουτε εξω γαμησα τετοια μωρα. Και δε νομιζω οτι μπορω και να γαμησω τετοια μωρα (τουλαχιστον οχι χωρις να πληρωσω), δεν ειναι για τα δοντια μου. Υπαρχουν ομως ενα σωρο κοριτσακια εκει εξω, κοπελες της διπλανης πορτας, του 7/10, που μπορει να μην ειναι μοντελα αλλα εμενα μου κανουν μια χαρα. Το να γαμας κοπελες του 7/10 δεν ειναι πια και τοσο δυσκολο, μην το ξεφτυλισουμε!

κοιτα

στα σιτυ τουρ να ξερεις δεν ειναι ολες μουναρες

εχει κ μετριες κ 7 στα10 κ θεομουνα  κ ας στοιχιζουν το ιδιο
παμε παρακατω

απο το σχολειο που θυμαμαι οι μπανικες-γαμησιμες ηταν το 15-20 τις εκατο της ταξης η του σχολειου κ πιστευω οπου κ να κοιταξεις το ιδιο ειναι
το βραδυ βεβαια με ποτα σκοταδια τσιγαριλα αγαμια κλπ ολες μουναρες μας φαινονται αλλα δεν ειναι ουτε καν μετριες

για τις μπανικες δλδ ανω του μετριου πεφτει τρελος ανταγωνισμος κ δεν κερδιζει ο πιο ωραιος γυμνασμενος φραγκατος κλπ αλλα συνηθως αυτος που εχει το βυσμα να την καβαντζωσει οπως τις δουλειες στο δημοσιο τα μεταπτυχιακα στο εμπ τις απαλλαγες στο στρατο κλπ κλπ κλπ

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Εχω γαμησει περισσοτερες ξενες απο Ελλεηνιδες. Σε γενικες γραμμες εχω βγαλει τα εξης συμπερασματα (προσωπικες εκτιμησεις απο τις ελαχιστες δικες μου εμπειριες):

- Δυτικοευρωπαιες: Πληρως χειραφετημενες, γαμιουνται σχετικα ευκολα αμα σε γουσταρουν αλλα ερωτευονται δυσκολα και χωρις παθος, στα θελω θυμιζουν πιο πολυ ανδρα παρα γυναικα
- Μεσογειακη: Una Faccia Una Razza, με τις πιο προσγειωμενες να θεωρω τις Τουρκαλες
- Ασιατισσες: Ασχημες η πλειοψηφια τους, χαμηλων τονων και μαζεμενες, εντελως διαφορετικη κουλτουρα, νομιζω γοητευονται ευκολα απο Ευρωπαιους (δεν εχω ομως εμπειρια με Γιαπωνεζες, που πρεπει να ειναι αλλη παστα)
- Αμερικανες: Ανετες και χαλαρες γκομενες, τουλαχιστον αυτες που γνωρισα εγω, μια ενδιαμεση κατασταση μεταξυ Δυτικοευρωπαιας και Μεσογειακης γκομενας
- Λατινοαμερικανες: Τις γνωριζεις Δευτερα, τις πηδας Τριτη, την Τεταρτη σε εχουν βαρεθει και πηδιουνται με τον γειτονα σου
- Αυστραλες: Εχω γνωρισει και πηδηξει μονο μια Αυστραλη (οποτε δεν μπορω να εκφερω συνολικη αποψη) παντως ηταν η πιο τρελη γκομενα που εχω γνωρισει και πηδηξει
- Με Αφρικανες και Ανατολικοευρωπαιες δεν εχω εμπειρια

λογω της ζωης που κανω και των ταξιδιων αν και μικρος σε ηλικια ειχα και θα εχω αρκετες εμπειριες
πολυ καλη η αναλυση του φιλου

Οσον αφορα της ΔυτικοΕυρωαπαιες σκεφτονται σαν αντρες απλα να γαμηθουνε.μην τις πειτε σε αγαπαω και αλλες μαλακιες που λετε σε Ελληνιδες!
Πιστευω οτι οι πιο ευκολες ειναι μακραν οι Γερμανιδες!!καλοκαιρι πηδηξα 3φιλες..γενικα να σας πω tip για καλοκαιρι ΓΕρμανιδες γουσταρουν full παραλιες γυμνιστων!
αμα σας δουνε με μεγαλο παλαμαρι..αρχιζει το γλεντι..ματιες κατευθειαν στην ψωλαρα και μου γινετε πετραααα
Αθηνα επισης γνωρισα μια Γερμανιδα και την πηδηξα το ιδιο βραδυ,απιστευτο γαμησι

Με ΔυτικοΕυρωπαιες παιχτε μπαλα  πιο ευκολα με Γερμανιδες,Αυστριακες,Ολλανδεζες(γνωμη μου) γουσταρουν πολυ ΕΛληνες
Αγγλιδα δεν μπορεσα να ριξω ποτε!ακομα απορω γιατι

Aσιατισες εχω γαμησει πολλες...ΓΟυσταρουν Ευρωπαιους και ας μοιαζετε με Κουασιμοδο εχετε ελπιδες
Κινεζες 9/10 δεν βλεπονται
Φιλιπινεζες,Ινδονισιες πολυ κοντες αλλα τρελες γκομενες θα σας πληνουν και τα πιατα μετα το σεξ
εχω γαμησει καμια 10Ασιατιες!ειναι ευκολες αρκει να δειξετε οτι νοιαζεστε για αυτες.μιληστε τους αφοβα δεν θα αντιδρασουν ασχημα
ακομα και αν σε γουσταρει Ασιατισα δεν δειχνει σημαδια ευκολα!
παντως δεν ειναι τοσο ομορφες σαν συνολο

Βαλκανιες...δεν εχω ασχοληθει πολυ γιατι οσες γνωρισα εμμεσως νοιαζονταν για φραγκα.δεν ειναι οτι δν εχω αλλα δεν θελω η αλλη να με βλεπει σαν ατμ...μου τη σπανε σαν νοοτροπια
Υπαρχει μια εξαιρεση σε καθε κανονα
ΣΕΡβες...αλλα..δεν τις γαματε το πρωτο βραδυ!
σε οσες Σερβες χωθηκα θελαν κατι σοβαρο

Τελευταια κατηγορια
ΑΜερικανες
οι πιο ευκολες μαζι με Ασιατισες
αρκει να ξερετε καλα Αγγλικα και να πινετε!πινουν σαν διαολοι!και μετα θελουν να γαμηθουν
εχω γαμησει 6-7Αμερικανες

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
κοιτα

παμε παρακατω

απο το σχολειο που θυμαμαι οι μπανικες-γαμησιμες ηταν το 15-20 τις εκατο της ταξης η του σχολειου κ πιστευω οπου κ να κοιταξεις το ιδιο ειναι
το βραδυ βεβαια με ποτα σκοταδια τσιγαριλα αγαμια κλπ ολες μουναρες μας φαινονται αλλα δεν ειναι ουτε καν μετριες

για τις μπανικες δλδ ανω του μετριου πεφτει τρελος ανταγωνισμος κ δεν κερδιζει ο πιο ωραιος γυμνασμενος φραγκατος κλπ αλλα συνηθως αυτος που εχει το βυσμα να την καβαντζωσει οπως τις δουλειες στο δημοσιο τα μεταπτυχιακα στο εμπ τις απαλλαγες στο στρατο κλπ κλπ κλπ

Κοιτα οι αναλογιες ειναι ως εξης (μιλαω παντα για ηλικιες 20-35, καθως εκει παιζω μπαλα):

- 1/20 γκομενες θα ειναι μουναρα
- 4/20 θα ειναι ωραια μωρα (8/10)
- 7/20 θα ειναι μετριες (6-7/10)
- 8/20 θα ειναι μπαζα

Εγω χτυπαω τις κατηγοριες Β και Γ, (4+7)/20, 11 στις 20 δεν ειναι και ασχημα. Καμια σχεση με το 15-20% που λες εσυ, ισως βεβαια να εισαι και πιο εκλεκτικος (πολυ πιθανον, καθως εγω ειμαι ψιλοσαβουρογαμης  :grin:). Οσον αφορα το βυσμα τωρα, τι σχεση εχει με τις γκομενες? Εγω αυτην την περιοδο εχω 2 fuck buddies και μια σχεση (αν θες με πιστευεις). Το ενα fuck buddy ειναι πρωην μου (7/10), το δευτερο παλια συμμαθητρια που τη συναντησα ξανα απο reunion (5/10 αλλα γαμιεται σα λυσσασμενη) και την γκομενα (6.5/10) που μου τη γνωρισε ενας φιλος μου (ξαδερφη της δικιας του). Ποια απο αυτες θεωρεις βυσμα δηλαδη?

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Κοιτα οι αναλογιες ειναι ως εξης (μιλαω παντα για ηλικιες 20-35, καθως εκει παιζω μπαλα):

- 1/20 γκομενες θα ειναι μουναρα
- 4/20 θα ειναι ωραια μωρα (8/10)
- 7/20 θα ειναι μετριες (6-7/10)
- 8/20 θα ειναι μπαζα

Εγω χτυπαω τις κατηγοριες Β και Γ, (4+7)/20, 11 στις 20 δεν ειναι και ασχημα. Καμια σχεση με το 15-20% που λες εσυ, ισως βεβαια να εισαι και πιο εκλεκτικος (πολυ πιθανον, καθως εγω ειμαι ψιλοσαβουρογαμης  :grin:). Οσον αφορα το βυσμα τωρα, τι σχεση εχει με τις γκομενες? Εγω αυτην την περιοδο εχω 2 fuck buddies και μια σχεση (αν θες με πιστευεις). Το ενα fuck buddy ειναι πρωην μου (7/10), το δευτερο παλια συμμαθητρια που τη συναντησα ξανα απο reunion (5/10 αλλα γαμιεται σα λυσσασμενη) και την γκομενα (6.5/10) που μου τη γνωρισε ενας φιλος μου (ξαδερφη της δικιας του). Ποια απο αυτες θεωρεις βυσμα δηλαδη?

δλδ εχεις γκομενα κ την κερατωνεις κ με αλλες γκομενες κ με πουτανες

η καταρα του νωντα θα πεσει πανω σου να ξερεις

θα  ξυπνας το βραδυ κ θα σου εχουν φαει τα αυτια ποντικια κ θα βγαζεις καμπιες κ σκουλικια απο το στομα κ τον αφαλο σου

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
δλδ εχεις γκομενα κ την κερατωνεις κ με αλλες γκομενες κ με πουτανες

η καταρα του νωντα θα πεσει πανω σου να ξερεις

θα  ξυπνας το βραδυ κ θα σου εχουν φαει τα αυτια ποντικια κ θα βγαζεις καμπιες κ σκουλικια απο το στομα κ τον αφαλο σου

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εγω ειμαι εθνικογαμιστης και δεν πιστευω σε τετοιες καταρες

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
ειχα γαμησει μια πελατισσα μου αν θυμαμαι καλα ητανε Ουκρανιδα...
Πολυ ψηλη ομορφη μελαχρινη και πολυ εκθαμβωτικη...
Πεντακαθαρη κτλ. αλλα δεν εβγαζε ουτε αχνα επανω στο γαμησι...
Λες και βαρουσα μαλακια ητανε η την ειχα φιμωσει με ζιλοτειπ...
Στην κυριολεξια δεν ελεγε τιποτα...ουτε βογγουσε ουτε ενα "αχ" ρε πουστη μου...
Δεν πειραζει εγω ειχα χυσει και της τα ριξα στα μουτρα...
Job done... :) :)

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
18
Πόντοι
1
ερωτηση ..οταν λετε αμερικανες ή γερμανιδες,λεμε να τις παιξεις μπαλα στην χωρα τους ή αν τις πετυχεις εκτος εδρας?Γιατι πιστευω πως  η συμπεριφορα αλλαζει σε πολλους λαους απο το αν βρισκονται στην χωρα τους ή εκτος!!!

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
ερωτηση ..οταν λετε αμερικανες ή γερμανιδες,λεμε να τις παιξεις μπαλα στην χωρα τους ή αν τις πετυχεις εκτος εδρας?Γιατι πιστευω πως  η συμπεριφορα αλλαζει σε πολλους λαους απο το αν βρισκονται στην χωρα τους ή εκτος!!!
Παίζει κι αυτό το ρόλο του. Όπως αντίστοιχα μια ελληνίδα στο εξωτερικό μπορεί να φερθεί πιο απελευθερωμένα απ' ό,τι εδώ. Πχ έχει ακουστεί ότι Κύπριες εκτός έδρας κάνανε όργια, ενώ στη χώρα τους ήταν σιγανοπαπαδιές.

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
ΑΛΛΑ εδω περναω ακομα καλυτερα! Εχω την οικογενεια μου, τους κολλητους μου, τις παρεες μου, τις καβατζες μου, πινω τις ποταρες μου, κανω τις καφριλες μου, εχω να διαλεξω απο Κηφισια μεχρι Μπουρναζι και απο παραλιακη μεχρι Εξαρχεια, τα παντα ολα! Το καλοκαιρι μπορω να παω να αραξω στον ηλιο, να κανω το μπανακι μου και μετα να παω να φαω το ψαρακι μου. Τον Απριλη μπορω να παω το πρωι βουνο και το απογευμα να ειμαι θαλασσα! Που αλλου θα τα βρεις αυτα?

Αν δεν τα κάνεις όλα αυτά όμως, ούτε πηγαίνεις διακοπές, είναι καλύτερο να μεταναστεύσεις, έτσι;

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
λιγα ποστ βλεπω σε ενα σαιτ που αποκαλει τις ελληνιδες ελλεεινιδες  :rolleyes:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
κοιτα

παμε παρακατω

τι εγινε τυπε το εριξες στα σιτυτουρια?δικος μας πλεον :sunglasses:

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827

Επισκέπτης
ΑΜερικανες
οι πιο ευκολες μαζι με Ασιατισες
αρκει να ξερετε καλα Αγγλικα και να πινετε!πινουν σαν διαολοι!και μετα θελουν να γαμηθουν
εχω γαμησει 6-7Αμερικανες

Ακόμη καλύτερα , παντρεμένες αμερικάνες !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom