treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Κοιτα να δεις, πρωτα απο ολα οι γκομενες δεν ειναι το παν. Ειναι μεγαλο κομματι της ζωης μας αλλα οχι ολοκληρη η ζωη μας. Σου ειπα κι εγω οτι πιο πολυ εχω γαμησει εξω παρα εδω. Και μη με παρεξηγεις περασα και γαματα εξω γενικοτερα. ΑΛΛΑ εδω περναω ακομα καλυτερα! Εχω την οικογενεια μου, τους κολλητους μου, τις παρεες μου, τις καβατζες μου, πινω τις ποταρες μου, κανω τις καφριλες μου, εχω να διαλεξω απο Κηφισια μεχρι Μπουρναζι και απο παραλιακη μεχρι Εξαρχεια, τα παντα ολα! Το καλοκαιρι μπορω να παω να αραξω στον ηλιο, να κανω το μπανακι μου και μετα να παω να φαω το ψαρακι μου. Τον Απριλη μπορω να παω το πρωι βουνο και το απογευμα να ειμαι θαλασσα! Που αλλου θα τα βρεις αυτα?
Οσον αφορα τις γκομενες τωρα. Αν θες να γαμας μωρα σαν αυτο το σιτυτουρ που γαμησες εσυ, ε τοτε ναι εχεις δικιο, τετοια μωρα δε θα σου κατσουν. Αλλα προσωπικα ουτε εξω γαμησα τετοια μωρα. Και δε νομιζω οτι μπορω και να γαμησω τετοια μωρα (τουλαχιστον οχι χωρις να πληρωσω), δεν ειναι για τα δοντια μου. Υπαρχουν ομως ενα σωρο κοριτσακια εκει εξω, κοπελες της διπλανης πορτας, του 7/10, που μπορει να μην ειναι μοντελα αλλα εμενα μου κανουν μια χαρα. Το να γαμας κοπελες του 7/10 δεν ειναι πια και τοσο δυσκολο, μην το ξεφτυλισουμε!
κοιτα
στα σιτυ τουρ να ξερεις δεν ειναι ολες μουναρες
εχει κ μετριες κ 7 στα10 κ θεομουνα κ ας στοιχιζουν το ιδιο
παμε παρακατω
απο το σχολειο που θυμαμαι οι μπανικες-γαμησιμες ηταν το 15-20 τις εκατο της ταξης η του σχολειου κ πιστευω οπου κ να κοιταξεις το ιδιο ειναι
το βραδυ βεβαια με ποτα σκοταδια τσιγαριλα αγαμια κλπ ολες μουναρες μας φαινονται αλλα δεν ειναι ουτε καν μετριες
για τις μπανικες δλδ ανω του μετριου πεφτει τρελος ανταγωνισμος κ δεν κερδιζει ο πιο ωραιος γυμνασμενος φραγκατος κλπ αλλα συνηθως αυτος που εχει το βυσμα να την καβαντζωσει οπως τις δουλειες στο δημοσιο τα μεταπτυχιακα στο εμπ τις απαλλαγες στο στρατο κλπ κλπ κλπ