Νέα

εμπειρία με ξένη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Είχα συζήσει με Αυστριακιά , από το Τυρόλο για 6 μήνες.
Γαμώ τις γυναίκες ήταν.

Το μόνο μειονέκτημα σε σχέση με τις ελληνίδες,
ξύπναγε νωρίς και κοιμόταν νωρίς.
τυπε διαλεγεις γυναικες απο σωστες χωρες :rockon:
http://[URL unfurl="true"]www.history.co.uk/explore-history/ww2/appeasement/photo-gallery/galleryImage/06/largeImage/austrian-nazis-640.jpg[/img[/URL]]

κοιτα σεβασμο που ειχαν οι αυστριακες
[img]http://[URL unfurl="true"]www.holocaustresearchproject.org/essays&editorials/images/Pro%20Nazi%20Women%20in%20traditional%20costume%20greet%20NSDP%20leaders,%20Anton%20Reinthaller%20%20Gauleiter%20Friedrich%20Rainer%20(center)%20and%20Matthias%20Zmolnig.JPG[/img[/URL]]

παρε και μια σουηδεζα μπονους ;D
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fc/Racism_Rally_2007-10-14_036.jpg

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Toυρίστας είχα πάει κολλητέ
και βρέθηκα σώγαμπρος στο σπίτι της για 6 μήνες!
Παρολίγο να παντρευόμουν , τρελό εργαλείο!
εισαι και εσυ γοης σαν τον μπολντεμορτ

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
37 χρονων δεν ειναι γκόμενες ομως ρε φιλε,αυτες εχουν περάσει την ημερομηνια λήξης.Και αν δεν εχουν παντρευτεί,εισαι η τελευταια τους ελπίδα.Πιο απελπισμένες απο πρεζού πουτάνα στο τρίγωνο.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
37 χρονων δεν ειναι γκόμενες ομως ρε φιλε,αυτες εχουν περάσει την ημερομηνια λήξης.Και αν δεν εχουν παντρευτεί,εισαι η τελευταια τους ελπίδα.Πιο απελπισμένες απο πρεζού πουτάνα στο τρίγωνο.
Σωστον!!!Με βλεπουν σαν σανιδα σε ναυαγιο!!!

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
TOPFACE.
πολυ θεμα...ορεξη να χεις
Πάντως το online dating στη χώρα μας είναι πολύ πίσω. Τόσο εγώ, όσο και πολλοί άλλοι με τους οποίους το έχω συζητήσει, που έχουμε λογαριασμό σto badoo, δεν έχουμε πάρει απάντηση από καμία όπου έχουμε στείλει.

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Πάντως το online dating στη χώρα μας είναι πολύ πίσω. Τόσο εγώ, όσο και πολλοί άλλοι με τους οποίους το έχω συζητήσει, που έχουμε λογαριασμό σto badoo, δεν έχουμε πάρει απάντηση από καμία όπου έχουμε στείλει.

το ενδεχομενο να μην μετρατε σε εμφανιση σαν αντρες μαλλον δεν το εχεις σκεφτει και το λεω φιλικα! δεν ειναι παντα οτι φταιει καποιος αλλος!

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
το ενδεχομενο να μην μετρατε σε εμφανιση σαν αντρες μαλλον δεν το εχεις σκευτει και το λεω φιλικα! δεν ειναι παντα οτι φταιει καποιος αλλος!
Σωστος...εγω δεν ειχα προβλημα so far...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
εμπειρια με ξενη ε?
Ειχα σχεση με μια ρουμανα 2,5 χρονια! Οχι ρουμανα ομως απ αυτες που ειναι στην Ελλαδα για δουλεια ή κωλομπαρου!
Πολυ ομορφη κοπελα , ξανθο μαλακι,γαλαζοπρασινο ματι και με αρκετα φραγκα!!!
Εμενα προσωπικα δεν μου κανε αισθηση αν ηταν Ελληνιδα ή οχι διοτι μετα απο ενα χρονικο διαστημα και μετα αρχιζε και μου το πηγαινε πολυ στο <σου πα μου πες> :cheesy: :P
και κει καταλαβα οτι το πηγαινε στο να γινει πιο επισημη η σχεση μας!!
Επηρεασμενη απο μια φιλη της και ισως και απο την μανα της......Ενταξει ισως να μην ειναι τοσο πολυ οσο οι Ελληνιδες αλλα και κεινες γυναικες ειναι.....βαζουν ενα deadline !!!!
Κατα τα αλλα και με αλλη μια ρουμανα που ειχα εμπειρια , καναμε απιστευτα ωραιο κρεβατι!!!
Σε σημειο που θα μπορουσα να την χαρακτηρισω νυμφομανη! Ποτε δεν ελεγε ΟΧΙ! ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ ΟΡΕΞΗ και δεν την πειραζε ε αν δεν μπορουσες να τελειωσεις!! :cheesy:
Kατα τα αλλα με αλλου ειδους ξενες π.χ. Γερμανιδα-Ιταλιδα Σουηδεζα δεν εχω παει....θα ηθελα αν μου κατσει αλλα και παλι ΕΓΩ εχω καποια <πιστευω> οτι δλδ απο καποια στιγμγη και μετα περα της νοοτροπιας-συμπεριφορας κλπ δεν παυει να ναι ΓΥΝΑΙΚΑ!! τωρα το ποσο καυλιαρα ειναι μια γυναικα στο κρεβατι αυτο πιστευω δεν εχει ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ.....!

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
το ενδεχομενο να μην μετρατε σε εμφανιση σαν αντρες μαλλον δεν το εχεις σκεφτει και το λεω φιλικα! δεν ειναι παντα οτι φταιει καποιος αλλος!
Φυσικά και το έχω σκεφθεί, αλλά υποτίθεται ότι γυναίκες πρώτα κοιτάνε συμπεριφορά/προσωπικότητα και μετά την εξωτερική εμφάνιση. Δε νομίζω ότι λέω καμιά σοφία. Εξάλλου όλοι μπορούμε να σκεφτούμε παραδείγματα ζευγαριών κουασιμόδων με κουκλάρες.

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Φυσικά και το έχω σκεφθεί, αλλά υποτίθεται ότι γυναίκες πρώτα κοιτάνε συμπεριφορά/προσωπικότητα και μετά την εξωτερική εμφάνιση. Δε νομίζω ότι λέω καμιά σοφία. Εξάλλου όλοι μπορούμε να σκεφτούμε παραδείγματα ζευγαριών κουασιμόδων με κουκλάρες.

δυστηχως εισαι πολυ πισω σκευτεσαι πολυ ρομαντικα και ειναι καλο αλλα θα πεσεις αποτομα! τα παραδειγματα κουασιμοδου μουναρας ειναι επειδη ο κουασιμοδο παντα εχει λεφτα και αν δεν εχει λεφτα θα εχει δοξα,φιμη θα ειναι κολητος του μπαρμαν στο κωλομαγαζο που συχναζει..

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
εμπειρια με ξενη ε?
Ειχα σχεση με μια ρουμανα 2,5 χρονια! Οχι ρουμανα ομως απ αυτες που ειναι στην Ελλαδα για δουλεια ή κωλομπαρου!
Πολυ ομορφη κοπελα , ξανθο μαλακι,γαλαζοπρασινο ματι και με αρκετα φραγκα!!!
Εμενα προσωπικα δεν μου κανε αισθηση αν ηταν Ελληνιδα ή οχι διοτι μετα απο ενα χρονικο διαστημα και μετα αρχιζε και μου το πηγαινε πολυ στο <σου πα μου πες> :cheesy: :P
και κει καταλαβα οτι το πηγαινε στο να γινει πιο επισημη η σχεση μας!!
Επηρεασμενη απο μια φιλη της και ισως και απο την μανα της......Ενταξει ισως να μην ειναι τοσο πολυ οσο οι Ελληνιδες αλλα και κεινες γυναικες ειναι.....βαζουν ενα deadline !!!!

Κατα τα αλλα και με αλλη μια ρουμανα που ειχα εμπειρια , καναμε απιστευτα ωραιο κρεβατι!!!
Σε σημειο που θα μπορουσα να την χαρακτηρισω νυμφομανη! Ποτε δεν ελεγε ΟΧΙ! ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ ΟΡΕΞΗ και δεν την πειραζε ε αν δεν μπορουσες να τελειωσεις!! :cheesy:
Kατα τα αλλα με αλλου ειδους ξενες π.χ. Γερμανιδα-Ιταλιδα Σουηδεζα δεν εχω παει....θα ηθελα αν μου κατσει αλλα και παλι ΕΓΩ εχω καποια <πιστευω> οτι δλδ απο καποια στιγμγη και μετα περα της νοοτροπιας-συμπεριφορας κλπ δεν παυει να ναι ΓΥΝΑΙΚΑ!! τωρα το ποσο καυλιαρα ειναι μια γυναικα στο κρεβατι αυτο πιστευω δεν εχει ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ.....!

ειναι γεγονος,συνηθως οι ρουμανες κανουν σοβαρη σχεση παντα,με προοπτικη τον γαμο.δεν ειναι σαν τις δικες μας που μαλλον ειναι ασαφες τι ακριβως ψαχνουν στην σχεση  :think: :2funny:

ρουμανικη σχολη γαρ  :2funny: :knockinb:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Εχω γαμησει περισσοτερες ξενες απο Ελλεηνιδες. Σε γενικες γραμμες εχω βγαλει τα εξης συμπερασματα (προσωπικες εκτιμησεις απο τις ελαχιστες δικες μου εμπειριες):

- Δυτικοευρωπαιες: Πληρως χειραφετημενες, γαμιουνται σχετικα ευκολα αμα σε γουσταρουν αλλα ερωτευονται δυσκολα και χωρις παθος, στα θελω θυμιζουν πιο πολυ ανδρα παρα γυναικα
- Μεσογειακη: Una Faccia Una Razza, με τις πιο προσγειωμενες να θεωρω τις Τουρκαλες
- Ασιατισσες: Ασχημες η πλειοψηφια τους, χαμηλων τονων και μαζεμενες, εντελως διαφορετικη κουλτουρα, νομιζω γοητευονται ευκολα απο Ευρωπαιους (δεν εχω ομως εμπειρια με Γιαπωνεζες, που πρεπει να ειναι αλλη παστα)
- Αμερικανες: Ανετες και χαλαρες γκομενες, τουλαχιστον αυτες που γνωρισα εγω, μια ενδιαμεση κατασταση μεταξυ Δυτικοευρωπαιας και Μεσογειακης γκομενας
- Λατινοαμερικανες: Τις γνωριζεις Δευτερα, τις πηδας Τριτη, την Τεταρτη σε εχουν βαρεθει και πηδιουνται με τον γειτονα σου
- Αυστραλες: Εχω γνωρισει και πηδηξει μονο μια Αυστραλη (οποτε δεν μπορω να εκφερω συνολικη αποψη) παντως ηταν η πιο τρελη γκομενα που εχω γνωρισει και πηδηξει
- Με Αφρικανες και Ανατολικοευρωπαιες δεν εχω εμπειρια

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Εχω γαμησει περισσοτερες ξενες απο Ελλεηνιδες. Σε γενικες γραμμες εχω βγαλει τα εξης συμπερασματα (προσωπικες εκτιμησεις απο τις ελαχιστες δικες μου εμπειριες):

- Δυτικοευρωπαιες: Πληρως χειραφετημενες, γαμιουνται σχετικα ευκολα αμα σε γουσταρουν αλλα ερωτευονται δυσκολα και χωρις παθος, στα θελω θυμιζουν πιο πολυ ανδρα παρα γυναικα
- Μεσογειακη: Una Faccia Una Razza, με τις πιο προσγειωμενες να θεωρω τις Τουρκαλες
- Ασιατισσες: Ασχημες η πλειοψηφια τους, χαμηλων τονων και μαζεμενες, εντελως διαφορετικη κουλτουρα, νομιζω γοητευονται ευκολα απο Ευρωπαιους (δεν εχω ομως εμπειρια με Γιαπωνεζες, που πρεπει να ειναι αλλη παστα)
- Αμερικανες: Ανετες και χαλαρες γκομενες, τουλαχιστον αυτες που γνωρισα εγω, μια ενδιαμεση κατασταση μεταξυ Δυτικοευρωπαιας και Μεσογειακης γκομενας
- Λατινοαμερικανες: Τις γνωριζεις Δευτερα, τις πηδας Τριτη, την Τεταρτη σε εχουν βαρεθει και πηδιουνται με τον γειτονα σου
- Αυστραλες: Εχω γνωρισει και πηδηξει μονο μια Αυστραλη (οποτε δεν μπορω να εκφερω συνολικη αποψη) παντως ηταν η πιο τρελη γκομενα που εχω γνωρισει και πηδηξει
- Με Αφρικανες και Ανατολικοευρωπαιες δεν εχω εμπειρια

πηγες εσυ εξωτερικο κ καλογαμησες κ μας τα πρηζεις με την προπαγανδα σου να μεινουμε εμεις εδω να τον παιζουμε ολη μερα

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
πηγες εσυ εξωτερικο κ καλογαμησες κ μας τα πρηζεις με την προπαγανδα σου να μεινουμε εμεις εδω να τον παιζουμε ολη μερα

Ειδα οτι ποσταρες στα σιτυτουρ κριτικη, μπαινεις σιγα σιγα στο πανθεον του site  :sunglasses:

Κοιτα το εξω ειναι ωραια φαση δε λεω, και σιγουρα και οι γκομενες ειναι πιο ευκολες, αλλα στην Ελλαδα κανουμε ζωαρα.-

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Ειδα οτι ποσταρες στα σιτυτουρ κριτικη, μπαινεις σιγα σιγα στο πανθεον του site  :sunglasses:

Κοιτα το εξω ειναι ωραια φαση δε λεω, και σιγουρα και οι γκομενες ειναι πιο ευκολες, αλλα στην Ελλαδα κανουμε ζωαρα.-

οι νωντοτυποι ειναι παντου πλεον

απο το κατουρημενο μεταξουργειο μεχρι τα 5στερα χοτελ που βλεπεις επιχειρηματιας κ αραβες πετρελαιαδες στο ασανσερ κ λες ψιλη κουβεντα για την τανα που γαμησες  :sunglasses:

η ελλαδα ωραια ειναι αν σαρεσει η θαλασσα το αραλικι στις καφετεριες κ να παιζεις την τσουτσουνα σου σπιτι

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
οι νωντοτυποι ειναι παντου πλεον

απο το κατουρημενο μεταξουργειο μεχρι τα 5στερα χοτελ που βλεπεις επιχειρηματιας κ αραβες πετρελαιαδες στο ασανσερ κ λες ψιλη κουβεντα για την τανα που γαμησες  :sunglasses:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

η ελλαδα ωραια ειναι αν σαρεσει η θαλασσα το αραλικι στις καφετεριες κ να παιζεις την τσουτσουνα σου σπιτι

Η Ελλαδα εχει ηλιο, θαλασσα και ανθρωπους που ξερουν να διασκεδαζουν, τι αλλο θες? Θα μπορουσε να ειχε και σοβαρο κρατος ισως, αλλα εχω την εντυπωση πως αυτο δε συμβαδιζει με το υπογραμμισμενο...

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Η Ελλαδα εχει ηλιο, θαλασσα και ανθρωπους που ξερουν να διασκεδαζουν, τι αλλο θες? Θα μπορουσε να ειχε και σοβαρο κρατος ισως, αλλα εχω την εντυπωση πως αυτο δε συμβαδιζει με το υπογραμμισμενο...

μπουζουκια κ τετοια εννοεις?χεζω κ κατουραω το κεφαλι της παολα κ του παντελιδη

οι ωραιες γκομενες στην ελλαδα ξερουν οτι το μουνι τους ειναι χρυσαφι δεν ειναι χαζες.καλα αν ψαχνεις κ μορφωμενες με πτυχια κλπ χεσε μεσα για να σου πει καλημερα πρεπει να εχεις κανει αιτηση στο κεπ πριν 3 χρονια

οποτε η καβαντζωνεσαι απο τα 20 με μια καλη απο σχολειο αει τει κλπ κ μονογαμας η καταληγεις σε σαπακια χοντες απο νετ πουτανες τσοντες μαλακια κλπ

δεν υπαρχει κατι αλλο στην ελλαδα οσους εχω δει ετσι ειναι

κ σου λεω τι εχουν δει τα ματια μου γτ απο φιδεμπορες αλλο τιποτα

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
μπουζουκια κ τετοια εννοεις?χεζω κ κατουραω το κεφαλι της παολα κ του παντελιδη

οι ωραιες γκομενες στην ελλαδα ξερουν οτι το μουνι τους ειναι χρυσαφι δεν ειναι χαζες.καλα αν ψαχνεις κ μορφωμενες με πτυχια κλπ χεσε μεσα για να σου πει καλημερα πρεπει να εχεις κανει αιτηση στο κεπ πριν 3 χρονια

οποτε η καβαντζωνεσαι απο τα 20 με μια καλη απο σχολειο αει τει κλπ κ μονογαμας η καταληγεις σε σαπακια χοντες απο νετ πουτανες τσοντες μαλακια κλπ

δεν υπαρχει κατι αλλο στην ελλαδα οσους εχω δει ετσι ειναι

κ σου λεω τι εχουν δει τα ματια μου γτ απο φιδεμπορες αλλο τιποτα

Κοιτα να δεις, πρωτα απο ολα οι γκομενες δεν ειναι το παν. Ειναι μεγαλο κομματι της ζωης μας αλλα οχι ολοκληρη η ζωη μας. Σου ειπα κι εγω οτι πιο πολυ εχω γαμησει εξω παρα εδω. Και μη με παρεξηγεις περασα και γαματα εξω γενικοτερα. ΑΛΛΑ εδω περναω ακομα καλυτερα! Εχω την οικογενεια μου, τους κολλητους μου, τις παρεες μου, τις καβατζες μου, πινω τις ποταρες μου, κανω τις καφριλες μου, εχω να διαλεξω απο Κηφισια μεχρι Μπουρναζι και απο παραλιακη μεχρι Εξαρχεια, τα παντα ολα! Το καλοκαιρι μπορω να παω να αραξω στον ηλιο, να κανω το μπανακι μου και μετα να παω να φαω το ψαρακι μου. Τον Απριλη μπορω να παω το πρωι βουνο και το απογευμα να ειμαι θαλασσα! Που αλλου θα τα βρεις αυτα?

Οσον αφορα τις γκομενες τωρα. Αν θες να γαμας μωρα σαν αυτο το σιτυτουρ που γαμησες εσυ, ε τοτε ναι εχεις δικιο, τετοια μωρα δε θα σου κατσουν. Αλλα προσωπικα ουτε εξω γαμησα τετοια μωρα. Και δε νομιζω οτι μπορω και να γαμησω τετοια μωρα (τουλαχιστον οχι χωρις να πληρωσω), δεν ειναι για τα δοντια μου. Υπαρχουν ομως ενα σωρο κοριτσακια εκει εξω, κοπελες της διπλανης πορτας, του 7/10, που μπορει να μην ειναι μοντελα αλλα εμενα μου κανουν μια χαρα. Το να γαμας κοπελες του 7/10 δεν ειναι πια και τοσο δυσκολο, μην το ξεφτυλισουμε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom