Νέα

εμπειρία με ξένη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Αν η Ελληνίδα ξέρει να γαμηθεί, δεν την πιάνει καμμία.

Εντάξει. Είναι λίγο σπασαρχίδες ωρες ώρες...

Αλλά όλα συγχωρούνται όταν σου μιλάει ηδονικά στο αυτί και σου λέει... " ΧΥΝΩΩΩΩΩΩ..."

Απίστευτη καύλα...

Από την μικρή εμπειρία μου.... ορισμένες Ελληνίδες στο σεξ είναι άπαιχτες.

Μου χουν πει και για τις Τουρκάλες πως ξέρουν να δίνουν κώλο, κι ότι όποιος έμπλεξε με Τουρκάλα δεν ξεμπέρδεψε... αλλά δεν γνωρίζω επειδή δεν είχα σχετική εμπειρία.

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.328
Πόντοι
1.106
Αλβανιδα ποτε!!!Δεν τις γουσταρω!Δεν γουσταρω τον λαο αυτο.Μια περιπτωση μου χε κατσει πριν χρονια με μια που εκοβε φλεβες για μενα και πολυ ωραιο μουνακι αλλα δε μου βγαινε με τιποτα!Με το ζορι ενα χαμουρεμα και μου τον επαιξε μια μαλακια και δρομο...Εκοψα καθε επαφη.Επαιρνε τηλεφωνα του σκοτωμου,ρωταγε ποτε θα σε δω και ολο της κρυβομουνα οτι εχω δουλεια κτλ...
Με τιποτα Αλβανιδα...Καιμονο που σκεφτομαι τους συμπεθερους απ τα Τυρρανα ξενερωνω...
Ου μπλεξεις!
:rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
Θα διαφωνησω μαζι σου.Οσο και αν τις βριζω,οι ελλεινιδες εχουν φτιαξει πολυ απο θεμα εμφανιση και υπαρχουν πολλα απιστευτα μουνια.
Τη συμπεριφορα τους πρεπει απλα να φτιαξουν...
Εντάξει, δε νομίζω μέσα σε 1-2 δεκαετίες να άλλαξε τόσο πολύ το ελληνικό dna, απλώς προσέχουν τώρα περισσότερο την εμφάνισή τους. Όσο για τη συμπεριφορά, πρέπει πρώτα να φτιάξει ο χαρακτήρας τους, το οποίο είναι ζήτημα κοινωνικό.

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
Ακου αγαπητε μου.Τοσα χρονια στο κουρμπετι,εχω παει με πανω απο 70 γυναικες,οχι πουτανες αυτες δεν τις μετραω καν,απο τις οποιες το 85% ειναι ελληνιδες.
Οποτε μπορω  να πω οτι εχω μια εμπεριστατωμενη αποψη για το θεμα...
Ναι βρε, δε σε αμφισβήτησα.
Με 85% ελληνίδες ανακαλώ το "ξενογάμης".

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
γιατι βγαζετε τις πουτανες δεν καταλαβαινω  :2funny:

τη στιγμη που οι περισσοτερες πουτανες γαμιουνται πολυ καλυτερα απο τις ''κανονικες'' γκομενες που θα γνωρισεις  :2funny:

αναλογα την εθνικοτητα γαμιουνται διαφορετικα,ας πουμε ρουμανες κανουν καλο κρεββατι,οπως και οι αλβανιδες και λιγοτερο οι βουλγαρες.οι δε ρωσιδες ειναι οντως ψυχρες τις περισσοτερες φορες ενω οι ελληνιδες ειναι ολα τα λεφτα,ασχετο αν δε βρισκεις πλεον

καλυτερη πουτανα που εχω παει ελληνιδα ηταν και πατημενα 40.τετοιο κρεββατι δεν εχω ξανακανει

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
γιατι βγαζετε τις πουτανες δεν καταλαβαινω  :2funny:
Γιατί το να πας με πουτάνα είναι σαν να κλέβεις εκκλησία. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου κάτσει. Η εμπειρία, για την οποία ρωτάω, περιλαμβάνει όλα τα στάδια, ακόμα και την αποπλάνηση. Σε αυτό το κομμάτι είμαι περίεργος πως συγκρίνονται οι δικές μας με τις ξένες.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Γιατί το να πας με πουτάνα είναι σαν να κλέβεις εκκλησία. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου κάτσει. Η εμπειρία, για την οποία ρωτάω, περιλαμβάνει όλα τα στάδια, ακόμα και την αποπλάνηση. Σε αυτό το κομμάτι είμαι περίεργος πως συγκρίνονται οι δικές μας με τις ξένες.
οι πιο πολλοι εδω μεσα δε το χουν με την προσεγγιση οποτε μη ψαχνεις  :2funny: ολο τις βριζουν τις ελληνιδες οτι ειναι ξινες και απλησιαστες κτλ και λενε οτι οι ρωσιδες ας πουμε ειναι πολυ καλες κτλ  :2funny:

εγω ειπα,με την καναδη που ειχα κανει κατι ηταν πολυ προσεγγισιμη,σχεδον αυτη τα εκανε ολα,η αλβανιδα παλι ξεκωλο τελειως αλλα εμενα μου αρεσε  :2funny:

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.100
Πόντοι
3.425
ρε πώς μπλεξαμε παλι...

ρε παιδια γιατι βριζετε τις ελληνιδες? μήπως δεν ξερετε να τις κουμανταρετε?

ειμαι πολυ περασμενα τα 40 και σας βεβαιωνω οτι η καλυτερη γκομενα που εχω πηδηξει (οχι πουτανα ...) ειναι ελληνιδα.
μην μπω σε λεπτομερειες...ξερω πολυ καλα τί λεω.

απο ξενες η μονη εμπειρια που εχω ειναι μια γαλλιδα με την οποια ειχα κλειστει 3 φορες σε ξενοδοχειο, απο 24 ωρες τη φορα και την ξεσκιζα συνεχως (να μην αναφερθω σε επιδοσεις γιατι θα παρεξηγηθω....), με διακοπη για φαγητο και λιγο υπνο. την τεταρτη φορα με περιμενε αλλα το μετανοιωσα και δεν πηγα...κι εκει τελειωσε. μαλακια που το σκεφτομαι τωρα...

παντως πιστευω οτι οι ελληνιδες γενικα ξερουν να γαμηθουν...αλλα πρεπει να ξερεις να πατησεις τα κουμπια τους.

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
οι πιο πολλοι εδω μεσα δε το χουν με την προσεγγιση οποτε μη ψαχνεις  :2funny: ολο τις βριζουν τις ελληνιδες οτι ειναι ξινες και απλησιαστες κτλ και λενε οτι οι ρωσιδες ας πουμε ειναι πολυ καλες κτλ  :2funny:

εγω ειπα,με την καναδη που ειχα κανει κατι ηταν πολυ προσεγγισιμη,σχεδον αυτη τα εκανε ολα,η αλβανιδα παλι ξεκωλο τελειως αλλα εμενα μου αρεσε  :2funny:
Δε νομίζω να έχουν άδικο στους χαρακτηρισμούς. Το βλέπεις παντού έξω (στο δρόμο, στα ΜΜΜ, στο σουπερμάρκετ κλπ) ένα υφάκι χιλίων καρδιναλίων που έχουν στη φάτσα. Εδώ αν τις ρωτήσεις κάτι ή τις κοιτάξεις ακόμα, έχουν μια αντίδραση, λες και τους την πέφτεις.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Δε νομίζω να έχουν άδικο στους χαρακτηρισμούς. Το βλέπεις παντού έξω (στο δρόμο, στα ΜΜΜ, στο σουπερμάρκετ κλπ) ένα υφάκι χιλίων καρδιναλίων που έχουν στη φάτσα. Εδώ αν τις ρωτήσεις κάτι ή τις κοιτάξεις ακόμα, έχουν μια αντίδραση, λες και τους την πέφτεις.
για τι ηλικιες μιλαμε ?  :2funny: γιατι αν κοιταξεις λιγο πανω απο 30 (και δεν εννοω 40ρες και πανω) κρα κανουν  :2funny:

δε λεω οτι βγαινεις εξω και στην πεφτουν 10 αλλα μη γραφουνε και μαλακιες οτι οι ξενες ειναι ολες καλυτερες και οι δικες μας δε γαμιουνται...μια χαρα γαμιουνται  :2funny:

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
για τι ηλικιες μιλαμε ?  :2funny: γιατι αν κοιταξεις λιγο πανω απο 30 (και δεν εννοω 40ρες και πανω) κρα κανουν  :2funny:

δε λεω οτι βγαινεις εξω και στην πεφτουν 10 αλλα μη γραφουνε και μαλακιες οτι οι ξενες ειναι ολες καλυτερες και οι δικες μας δε γαμιουνται...μια χαρα γαμιουνται  :2funny:
Για κάτω των 30 εννοείται. Τι μας νοιάζει για μετά, αφού έχει περάσει η μπογιά τους και δε βλέπονται ούτως ή άλλως;
Ακόμα κι έτσι, αν παραδέχεσαι ότι οι νεαρές είναι ψιλομύτες, είναι σαν να συμφωνείς με τις κατηγορίες κατά των ελεεινίδων.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
για τι ηλικιες μιλαμε ?  :2funny: γιατι αν κοιταξεις λιγο πανω απο 30 (και δεν εννοω 40ρες και πανω) κρα κανουν  :2funny:

δε λεω οτι βγαινεις εξω και στην πεφτουν 10 αλλα μη γραφουνε και μαλακιες οτι οι ξενες ειναι ολες καλυτερες και οι δικες μας δε γαμιουνται...μια χαρα γαμιουνται  :2funny:
Μεχρι να τις γαμησεις ειναι το θεμα...Σου σπανε τα αρχιδια και στο παιζουν ντιβες και καπως αλλα αμα τον δουν τον καταπινουν...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Μεχρι να τις γαμησεις ειναι το θεμα...Σου σπανε τα αρχιδια και στο παιζουν ντιβες και καπως αλλα αμα τον δουν τον καταπινουν...
Σιγα μην σου σπανε τα αρχιδια.οσο πιο πιτσιρικα τοσο πιο λυσασμενη ειναι.Αρκει να μην το γαμας το θεμα και πηγαινεις με κατω των 18.18-23 ειναι η καλυτερη ηλικια.2 πραγματα θελει,εμφανιση και μπλαμπλα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Φιλαράκι ολα τα κορίτσα ειναι γαμήσιμα κ διαφορετικά ! Απο τον Αγιο Δομίνικο εως το Βλαδιβοστόκ ..........
Οι ευκολότερες γκόμενες ειναι οι Γερμανίδες ,οι πιο ποιοτικές οι Ρωσίδες , οι βαλκάνιες ψιλομυρίζουν μερικές φορές ,οι Τσέχες ειναι ψηλομύτες ,οι Ουκρανές ειναι οι πιό γκαυλιάρες !
Ελληνίδες ,Ιταλίδες οι πιό  απαιτητικές κ σπασταρχίδισες ........
Ψάχνω για καμιά Σλοβάκα γιατί λέγονται πολλά γι αυτές .......
πάντα κατά προσωπική εμπειρία ........ολες εχουν το στύλ τους κ την τρέλα τους .......Καλά γαμήσια σε ολους !
ο πορνοφιλεας φογκ εισαι τυπε? :grin:

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
Απλά τα αρχίδια σου σπάνε; Ένα μήνα ψήσιμο θέλουν και άντε να έχεις τόσο γερά νεύρα να επιμένεις με όλο αυτό το σκωτσέζικο ντουζ.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Απλά τα αρχίδια σου σπάνε; Ένα μήνα ψήσιμο θέλουν και άντε να έχεις τόσο γερά νεύρα να επιμένεις με όλο το σκωτσέζικο ντουζ.
Παντως,εγω τελευταια εχω ξαναμπει στο παιχνιδι.Εχω 2-3 που ειναι ετοιμες για πουτσο...Αλλα ειναι στην ηλικια μου,37 οι 2 και μια μικροτερη...
Ετοιμες ειναι,απλα δεν εχουμε χρονο να συναντηθουμε λογω δουλειας.Αυριο θα σκιστω με τη μια...

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
Και πού τις βρίσκεις όλες αυτές; Από σάιτ γνωριμιών;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Απλά τα αρχίδια σου σπάνε; Ένα μήνα ψήσιμο θέλουν και άντε να έχεις τόσο γερά νεύρα να επιμένεις με όλο αυτό το σκωτσέζικο ντουζ.
Ενα μηνα ψησιμο η κανα 15χρονο παρθενο θα ειναι η καμια που εχει βρει εναν μαλακα που δεν τον γουσταρει και τον δουλευει για να τρωει και να πινει τσαμπα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Στα χερια καποιου εμπειρου αντρα ολες οι γυναικες ειναι φωτια

Επισκέπτης
Είχα συζήσει με Αυστριακιά , από το Τυρόλο για 6 μήνες.
Γαμώ τις γυναίκες ήταν.

Το μόνο μειονέκτημα σε σχέση με τις ελληνίδες,
ξύπναγε νωρίς και κοιμόταν νωρίς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom