Νέα

εμπειρία με ξένη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
μαγκες πολλη γκρινια διαβαζω για ελληνιδες και μαλλον δε σας καθονται και πολλες ε?  :2funny:

στο θεμα,μεγαλη εμπειρια δεν εχω αλλα με καναδη που ειχα παει στις διακοπες μια χαρα περασα,ευχαριστη,ωραιο κορμακι ,γενικα ευχαριστος χαρακτηρας.

με αλβανιδα παλιοτερα ειχα περασει επισης καλα
Αλβανιδα ποτε!!!Δεν τις γουσταρω!Δεν γουσταρω τον λαο αυτο.Μια περιπτωση μου χε κατσει πριν χρονια με μια που εκοβε φλεβες για μενα και πολυ ωραιο μουνακι αλλα δε μου βγαινε με τιποτα!Με το ζορι ενα χαμουρεμα και μου τον επαιξε μια μαλακια και δρομο...Εκοψα καθε επαφη.Επαιρνε τηλεφωνα του σκοτωμου,ρωταγε ποτε θα σε δω και ολο της κρυβομουνα οτι εχω δουλεια κτλ...
Με τιποτα Αλβανιδα...Καιμονο που σκεφτομαι τους συμπεθερους απ τα Τυρρανα ξενερωνω...
Ου μπλεξεις!

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
210
Πόντοι
31
Φιλαράκι ολα τα κορίτσα ειναι γαμήσιμα κ διαφορετικά ! Απο τον Αγιο Δομίνικο εως το Βλαδιβοστόκ ..........
Οι ευκολότερες γκόμενες ειναι οι Γερμανίδες ,οι πιο ποιοτικές οι Ρωσίδες , οι βαλκάνιες ψιλομυρίζουν μερικές φορές ,οι Τσέχες ειναι ψηλομύτες ,οι Ουκρανές ειναι οι πιό γκαυλιάρες !
Ελληνίδες ,Ιταλίδες οι πιό  απαιτητικές κ σπασταρχίδισες ........
Ψάχνω για καμιά Σλοβάκα γιατί λέγονται πολλά γι αυτές .......
πάντα κατά προσωπική εμπειρία ........ολες εχουν το στύλ τους κ την τρέλα τους .......Καλά γαμήσια σε ολους !

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Φιλαράκι ολα τα κορίτσα ειναι γαμήσιμα κ διαφορετικά ! Απο τον Αγιο Δομίνικο εως το Βλαδιβοστόκ ..........
Οι ευκολότερες γκόμενες ειναι οι Γερμανίδες ,οι πιο ποιοτικές οι Ρωσίδες , οι βαλκάνιες ψιλομυρίζουν μερικές φορές ,οι Τσέχες ειναι ψηλομύτες ,οι Ουκρανές ειναι οι πιό γκαυλιάρες !
Ελληνίδες ,Ιταλίδες οι πιό  απαιτητικές κ σπασταρχίδισες ........
Ψάχνω για καμιά Σλοβάκα γιατί λέγονται πολλά γι αυτές .......
πάντα κατά προσωπική εμπειρία ........ολες εχουν το στύλ τους κ την τρέλα τους .......Καλά γαμήσια σε ολους !
Φιλε μου γαμαω ολες τις φαρες εκτος απο Αλβανιδες.
Δεν παει να ειναι μουναρα,δεν τις γουσταρω,δε γουσταρω τους αλβανους πως να το κανουμε.
Με το ζορι μια πιπα κ αν...
Δεν μου παει.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Αλβανιδα ποτε!!!Δεν τις γουσταρω!Δεν γουσταρω τον λαο αυτο.Μια περιπτωση μου χε κατσει πριν χρονια με μια που εκοβε φλεβες για μενα και πολυ ωραιο μουνακι αλλα δε μου βγαινε με τιποτα!Με το ζορι ενα χαμουρεμα και μου τον επαιξε μια μαλακια και δρομο...Εκοψα καθε επαφη.Επαιρνε τηλεφωνα του σκοτωμου,ρωταγε ποτε θα σε δω και ολο της κρυβομουνα οτι εχω δουλεια κτλ...
Με τιποτα Αλβανιδα...Καιμονο που σκεφτομαι τους συμπεθερους απ τα Τυρρανα ξενερωνω...
Ου μπλεξεις!
ε γουστα ειναι αυτα

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
11.741
Πόντοι
3.760
Ελάτε, κανένας που να έχει πάει με ξένη; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κράζετε τις ελληνίδες στο βρόντο χωρίς να έχετε μέτρο σύγκρισης.

πατσαβούρες ολικής είναι φιλαράκι!
δεν έχουν τρόπους,τα περιμένουν όλα στο πιάτο,θεωρούν τον άντρα δεδομένο από την στιγμή που θα τις γαμήσει.Ασε που είναι ψυλομύτες (αυτές που βλέπονται δηλαδή) γιατί οι άλλες οι ανθυπομέτριες έχουν όλα τα παραπάνω σύν ότι δεν έχουν όμορφες φίλες να χωθείς και είναι και κομπλεξικές.
Καλύτερα ξένες.Τις καλύτερες εμπειρίες μου τις έχω αποκομήσει από "εισαγώμενα" θηλυκά.Και καλές στο κρεβάτι και περιποιητικές.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αθανατη δεκαετια για οποιον την εζησε.. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φιλε μου γαμαω ολες τις φαρες εκτος απο Αλβανιδες.
Δεν παει να ειναι μουναρα,δεν τις γουσταρω,δε γουσταρω τους αλβανους πως να το κανουμε.
Με το ζορι μια πιπα κ αν...
Δεν μου παει.
ΡΑΤΣΙΣΤΗ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Ως γνωστόν, στο φόρουμ μας οι ελληνίδες, αναφερόμενες και με το κοσμητικό επίθετο "ελλεινίδες", έχουν την τιμητική τους ως ξενέρωτες, ξινές, σνομπ κλπ. Θα ήθελα όποιος έχει πάει με ξένη, και δεν εννοώ επί πληρωμή, να μας περιγράψει την εμπειρία του. Πείτε πως τη γνωρίσατε, πως τη ρίξατε, επομένως αν ισχύει ότι είναι πιο εύκολες, πως ήταν στο χαρακτήρα και φυσικά πως αξιολογείτε το σεξ μαζί της.

2 γερμανιδες παλια στη μυκονο και με μια μεξικανα πριν κατι χρονια στην αθηνα.

Το πρωτο ξεπετα του κερατα, καλο γαμισι και το δευτερο πολυ παθος γνωριμια τυχαια αλλα μετρια πρως το καλο στο κρεβατι, με ανοιχτο μυαλο ομως.

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.913
Πόντοι
5.827
Ελληνίδες ,Ιταλίδες οι πιό  απαιτητικές κ σπασταρχίδισες ........
Οι Ιταλίδες τουλάχιστον συγχωρούνται, γιατί έχουν και μια Α εμφάνιση. Για τις Ελληνίδες που στην ομορφιά είναι ως επί το πλείστον μέτριες τι να πεις;

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.913
Πόντοι
5.827
Και να συμπληρωσω...Η πιο καθαρη γυναικα που εχω γνωρισει...Τριχα πουθενα,μυρωδια καμια και ποτε...Το πρωι που ξυπναγαμε,αν δεν πηγαινε να πλυνει τα δοντια της δε με αφηνε να πλησιασω...Καλυπτε το στομα της...Απιστευτη...Καμια ελλεεινιδα δεν εχει καν πλησιασει την καθαριοτητα της...Οι βρωμομουνες...
Εσύ φίλε είσαι ο ορισμός του ξενογάμη. Πιο φαν πεθαίνεις.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ρε μαλακες ελεος με το κλαψομουνιασμα πια.Ολες οι γυναικες το ιδιο ειναι.Αν η γκομενα ειναι απο την φυση της απαιτητικη θα ειναι ειτε ειναι απο την Ελλαδα ειτε απο την Ρωσια ειτε απο την Κινα.Αν σου τυχει τετοια γκομενα απλα την σουταρεις και πας σε αλλη.Δεν κλαιγεσαι ολη την ωρα,επειδη εισαι εσυ αχρηστος να βρεις γκομενα της προκοπης.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Και να συμπληρωσω...Η πιο καθαρη γυναικα που εχω γνωρισει...Τριχα πουθενα,μυρωδια καμια και ποτε...Το πρωι που ξυπναγαμε,αν δεν πηγαινε να πλυνει τα δοντια της δε με αφηνε να πλησιασω...Καλυπτε το στομα της...Απιστευτη...Καμια ελλεεινιδα δεν εχει καν πλησιασει την καθαριοτητα της...Οι βρωμομουνες...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φανταζομαι τον κατακουζηνο να την αγγιζει αφου εχει πλυθει με μπεταντιν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.890
Πόντοι
2.606
Αθανατη δεκαετια για οποιον την εζησε.. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
-ΡΕ σεις δεν ηξερα οτι ο ΒΥΝΤΡΑ εκτος απο δεξι μπακ ειναι και καμακιαρης πιλοτος......στο 1.34.....  :2funny: :2funny: ΛΟΥΚΑ περνα μεσα απ τον ισθμο ρε συ.....

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Οι Ιταλίδες τουλάχιστον συγχωρούνται, γιατί έχουν και μια Α εμφάνιση. Για τις Ελληνίδες που στην ομορφιά είναι ως επί το πλείστον μέτριες τι να πεις;
Θα διαφωνησω μαζι σου.Οσο και αν τις βριζω,οι ελλεινιδες εχουν φτιαξει πολυ απο θεμα εμφανιση και υπαρχουν πολλα απιστευτα μουνια.
Τη συμπεριφορα τους πρεπει απλα να φτιαξουν...

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εσύ φίλε είσαι ο ορισμός του ξενογάμη. Πιο φαν πεθαίνεις.
Ακου αγαπητε μου.Τοσα χρονια στο κουρμπετι,εχω παει με πανω απο 70 γυναικες,οχι πουτανες αυτες δεν τις μετραω καν,απο τις οποιες το 85% ειναι ελληνιδες.
Οποτε μπορω  να πω οτι εχω μια εμπεριστατωμενη αποψη για το θεμα...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ως γνωστόν, στο φόρουμ μας οι ελληνίδες, αναφερόμενες και με το κοσμητικό επίθετο "ελλεινίδες", έχουν την τιμητική τους ως ξενέρωτες, ξινές, σνομπ κλπ. Θα ήθελα όποιος έχει πάει με ξένη, και δεν εννοώ επί πληρωμή, να μας περιγράψει την εμπειρία του. Πείτε πως τη γνωρίσατε, πως τη ρίξατε, επομένως αν ισχύει ότι είναι πιο εύκολες, πως ήταν στο χαρακτήρα και φυσικά πως αξιολογείτε το σεξ μαζί της.

Η μερα με τη νυχτα!

Οι "ξενες" οπως τις λες, ειναι φωτια στο κρεβατι!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Με τους Αλβανους ειμαι ο μεγαλυτερος ρατσιστης,ναι.
Δεν το εχω κρυψει ποτε εδω μεσα νομιζω...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Eνταξει περα απο τον χαβαλε να τονισω οτι δεν ειναι ολοι οι Αλβανοι σκατοφαρα
Εχω γνωρισει και οικογενειαρχες καθως πρεπει οι οποιοι εργαζονται νυχτα μερα για το μεροκαματο
Υπαρχουν ομως και κατι λερες που ειναι σιγανα ποταμακια και δεν τους ψυλιαζεσαι

Τα ιδια ισχυουν και για ολους φανταζομαι !!!!!!

Stories

Νέο!
Top Bottom