Με βουλγαρα εγω,2 χρονια σχεση.Ειχα κανει το αθηνα -σοφια ομονοια-πετραλωνα...καθε μηνα ημουν πανω,ειτε οδικως μεχρι το σαντανσκι ειτε αεροπορικως στη Σοφια...Τοτε ολα ηταν φτηνα,βενζινες,εισιτηρια...Μιλαμε για ετη 2007-2009.
Γνωριμια απο ιντερνετ μεσω γνωστου που ειχε γνωρισει τη δικια του παρομοιως...
Το καλυτερο μουνι που ειχα ποτε,η καλυτερη σχεση ever,ο μεγαλυτερος ερωτας ever,το καλυτερο σεξ που ειχα και θεωρησα οτι βρηκα το αλλο μου μισο σε ολα...Το μειονεκτημα,δεν ηθελε να ερθει ελλαδα να ζησει γιατι δεν ηθελε να αφησει την οικογενεια της.Ετσι καποια στιγμη τελειωσε η σχεση ελεω αποστασης...
Πολυ δυνατα συναισθηματα,πολυ σεξ μεχρι τελικης πτωσεως,απιστευτη πιπα,ολες οι βουλγαρες τοχουν στην πιπα γιατι πιπωνω μια αυτον τον καιρο,τι αλλο να σας πω...
Κορμι απιστευτο,15 χρονια τεννις εκανε και ηταν πετρα παντου...
Χαζη ομως...ενω τωρα θα μπορουσαμε να μασταν αλλιως,κοτεψε να κετεβει...
Μου λεγε να ανεβω εγω να ζησουμε εκει αλλα εγω δεν μπορουσα,λογω δουλειας...
Ειχα 2 πολωνεζες,τη μια μονο την πηδηξα μια νυχτα κ μετα δεν την ξαναειδα,και με την αλλη δεν πηδηχτηκαμε αλλα εγιναν ολα τα αλλα...
Αυτο που εχω παρατηρησει με τις πολωνεζες ειναι οτι ειναι πολυ σφιχτομουνες...
Και δεν θεωρω συμπτωση το 2 στα 2 απ τη στιγμη που η πρωτη ειχε κανει κ παιδι!!!
Μετα ειχα ουκρανεζες 2-3 μονο για σεξ και τωρα παιζω με μια μολδαβη,που γνωρισα απο το topface,που δουλευε εδω πολλα χρονια,μιλαει απταιστα ελληνικα και απο μια αναποδια γυρισε Μολδαβια...
Τωρα ειναι εκει και τα πραγματα ειναι πολυ ζεστα μεταξυ μας,μιλαμε απο το skype συνεχως και μου πε θα ρθει το καλοκαιρι οπωσδηποτε να παμε διακοπες...
Αυτα...