Νέα

εμπειρία με ξένη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
Ως γνωστόν, στο φόρουμ μας οι ελληνίδες, αναφερόμενες και με το κοσμητικό επίθετο "ελλεινίδες", έχουν την τιμητική τους ως ξενέρωτες, ξινές, σνομπ κλπ. Θα ήθελα όποιος έχει πάει με ξένη, και δεν εννοώ επί πληρωμή, να μας περιγράψει την εμπειρία του. Πείτε πως τη γνωρίσατε, πως τη ρίξατε, επομένως αν ισχύει ότι είναι πιο εύκολες, πως ήταν στο χαρακτήρα και φυσικά πως αξιολογείτε το σεξ μαζί της.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.672
Πόντοι
26.141
Ως γνωστόν, στο φόρουμ μας οι ελληνίδες, αναφερόμενες και με το κοσμητικό επίθετο "ελλεινίδες", έχουν την τιμητική τους ως ξενέρωτες, ξινές, σνομπ κλπ. Θα ήθελα όποιος έχει πάει με ξένη, και δεν εννοώ επί πληρωμή, να μας περιγράψει την εμπειρία του. Πείτε πως τη γνωρίσατε, πως τη ρίξατε, επομένως αν ισχύει ότι είναι πιο εύκολες, πως ήταν στο χαρακτήρα και φυσικά πως αξιολογείτε το σεξ μαζί της.
loipon 1 χρονο με πολωνεζα οταν πηγα για σπουδες στην βουλγ μετα 2 χρονια με λιθουανεζα
εναμιση χρονο με ρωσσιδα και μετα με ντοπιο πραμα -βουλγαρες ωσπου οταν ηρθα ελλαδα ξανα εφυγα πνω για να συνεχισω το εργο του καλου πρεσβυ αλλα τα τελευταιο διαστημα ειμαι με την φωφω που ειναι ελλεηνιδα και με εχει φαει τη ζωη και την ψυχη
παλιοπουταναρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αχ και να το διαβασει θα με κρεμασει

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
loipon 1 χρονο με πολωνεζα οταν πηγα για σπουδες στην βουλγ μετα 2 χρονια με λιθουανεζα
εναμιση χρονο με ρωσσιδα και μετα με ντοπιο πραμα -βουλγαρες ωσπου οταν ηρθα ελλαδα ξανα εφυγα πνω για να συνεχισω το εργο του καλου πρεσβυ αλλα τα τελευταιο διαστημα ειμαι με την φωφω που ειναι ελλεηνιδα και με εχει φαει τη ζωη και την ψυχη
παλιοπουταναρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Συμπέρασμα; Ποιες είναι καλύτερες;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.672
Πόντοι
26.141
ολες οι γυναικες εκτος απο 5 εκατομυρια ελεηνιδες

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
Ελάτε, κανένας που να έχει πάει με ξένη; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κράζετε τις ελληνίδες στο βρόντο χωρίς να έχετε μέτρο σύγκρισης.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.672
Πόντοι
26.141
Ελάτε, κανένας που να έχει πάει με ξένη; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κράζετε τις ελληνίδες στο βρόντο χωρίς να έχετε μέτρο σύγκρισης.
φιλε μην εισαι γυναικα????? :think: :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε ψαχνεις να βρεις σε ποια χωρα θα πορνομεταναστευσεις? :grin:

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
Greek kamaki ftw.  :rockon:
Τα σπάνε τόσο που δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω.  :headbang: :2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.672
Πόντοι
26.141
esy xioths δεν εισαι? τοτε πεταξου απεναντι στην σμυρνη να βρεις τουρκαλα σμυρνια να σου μαγειρευει και να σε εχει σα πασα!!!!!!!!!!!!!! :grin: :grin:

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
esy xioths δεν εισαι? τοτε πεταξου απεναντι στην σμυρνη να βρεις τουρκαλα σμυρνια να σου μαγειρευει και να σε εχει σα πασα!!!!!!!!!!!!!! :grin: :grin:
Μπα, δεν είμαι υπέρ του γάμου. Πιστεύω πως ένας άντρας πρέπει να κάνει το ταξίδι του τουλάχιστον πρώτα, πηγαίνοντας με μερικές δεκάδες γυναίκες. Θα ζήσω ελεύθερο πουλί που λέει και το τραγούδι.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τα τελευταιο διαστημα ειμαι με την φωφω που ειναι ελλεηνιδα και με εχει φαει τη ζωη και την ψυχη
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166

Τα είπες όλα! :grin: :grin: :grin:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Με βουλγαρα εγω,2 χρονια σχεση.Ειχα κανει το αθηνα -σοφια ομονοια-πετραλωνα...καθε μηνα ημουν πανω,ειτε οδικως μεχρι το σαντανσκι ειτε αεροπορικως στη Σοφια...Τοτε ολα ηταν φτηνα,βενζινες,εισιτηρια...Μιλαμε για ετη 2007-2009.
Γνωριμια απο ιντερνετ μεσω γνωστου που ειχε γνωρισει τη δικια του παρομοιως...
Το καλυτερο μουνι που ειχα ποτε,η καλυτερη σχεση ever,ο μεγαλυτερος ερωτας ever,το καλυτερο σεξ που ειχα και θεωρησα οτι βρηκα το αλλο μου μισο σε ολα...Το μειονεκτημα,δεν ηθελε να ερθει ελλαδα να ζησει γιατι δεν ηθελε να αφησει την οικογενεια της.Ετσι καποια στιγμη τελειωσε η σχεση ελεω αποστασης...
Πολυ δυνατα συναισθηματα,πολυ σεξ μεχρι τελικης πτωσεως,απιστευτη πιπα,ολες οι βουλγαρες τοχουν στην πιπα γιατι πιπωνω μια αυτον τον καιρο,τι αλλο να σας πω...
Κορμι απιστευτο,15 χρονια τεννις εκανε και ηταν πετρα παντου...
Χαζη  ομως...ενω τωρα θα μπορουσαμε να μασταν αλλιως,κοτεψε να κετεβει...
Μου λεγε να ανεβω εγω να ζησουμε εκει αλλα εγω δεν μπορουσα,λογω δουλειας...
Ειχα 2 πολωνεζες,τη μια μονο την πηδηξα μια νυχτα κ μετα δεν την ξαναειδα,και με την αλλη δεν πηδηχτηκαμε αλλα εγιναν ολα τα αλλα...
Αυτο που εχω παρατηρησει με τις πολωνεζες ειναι οτι ειναι πολυ σφιχτομουνες...
Και δεν θεωρω συμπτωση το 2 στα 2 απ τη στιγμη που η πρωτη ειχε κανει κ παιδι!!!
Μετα ειχα ουκρανεζες 2-3 μονο για σεξ και τωρα παιζω με μια μολδαβη,που γνωρισα απο το topface,που δουλευε εδω πολλα χρονια,μιλαει απταιστα ελληνικα και απο μια αναποδια γυρισε Μολδαβια...
Τωρα ειναι εκει και τα πραγματα ειναι πολυ ζεστα μεταξυ μας,μιλαμε απο το skype συνεχως και μου πε θα ρθει το καλοκαιρι οπωσδηποτε να παμε διακοπες...
Αυτα...

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Και να συμπληρωσω...Η πιο καθαρη γυναικα που εχω γνωρισει...Τριχα πουθενα,μυρωδια καμια και ποτε...Το πρωι που ξυπναγαμε,αν δεν πηγαινε να πλυνει τα δοντια της δε με αφηνε να πλησιασω...Καλυπτε το στομα της...Απιστευτη...Καμια ελλεεινιδα δεν εχει καν πλησιασει την καθαριοτητα της...Οι βρωμομουνες...

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
μαγκες πολλη γκρινια διαβαζω για ελληνιδες και μαλλον δε σας καθονται και πολλες ε?  :2funny:

στο θεμα,μεγαλη εμπειρια δεν εχω αλλα με καναδη που ειχα παει στις διακοπες μια χαρα περασα,ευχαριστη,ωραιο κορμακι ,γενικα ευχαριστος χαρακτηρας.

με αλβανιδα παλιοτερα ειχα περασει επισης καλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom