Επισκέπτης
Ρε καλά έκανε.θα ειχε τους λογους που το εκανε
μεταξυ μας φαινεται τρομερο γκομενακι... μπουτια
γοφοι... κωλοι , βυζια. Γαμησετα
Από την τσέπη μου τα πήρε;
Μου προκάλεσε αιμάτωση.
Θα μαζέψω λεφτά λέμε να την πάρω
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Ρε καλά έκανε.θα ειχε τους λογους που το εκανε
μεταξυ μας φαινεται τρομερο γκομενακι... μπουτια
γοφοι... κωλοι , βυζια. Γαμησετα
Ρε καλά έκανε.
Από την τσέπη μου τα πήρε;
Μου προκάλεσε αιμάτωση.
Θα μαζέψω λεφτά λέμε να την πάρω![]()
ακριβώς!!!
Αντιγονη βαλε φωτο με το σωμα σου να βαθμολογησουμε.....Να εκτιμησουμε τι μουναρες ελληνιδες εχουμε....
Μετά ζητήστε κ από την ροχάλα....έχετε να φάτε ροχάλαΝαι Αντιγονη, για βαλε τιποτα...
Υποψιν στο πατρικο της στη Θρακη η τουαλετα ειναι στην αυλη!![]()
Και τι να λέει αγόρι μου που η χέστρα της είναι στην αυλή? Αυτό την κάνει λιγότερο μουνάρα?![]()
δεν ειναι του βακουρου το pure στην σκιαθο και το barak στην αθηναΡωτα τον ιδιοκτητη του PURE στην Σκιαθο που την πηδαει χρονια τωρα και αυτη το παιζει αφεντικο εκει.
Υποψιν στο πατρικο της στη Θρακη η τουαλετα ειναι στην αυλη!
www.inews.gr/62/Emine-Gesir-i-playgirl-ton-kallisteion-tou-Playboy.htm]http://www.inews.gr/62/Emine-Gesir-i-playgirl-ton-kallisteion-tou-Playboy.htm[/url]
Tι εννοείς "ωραία πράγματα" ;;;
Τόσες δεκάδες εκατομύρια μουσουλμάνες
έχουν κομμένη κλειτορίδα.
Δεν τις έκοψα εγώ.
Αλλά οι οπαδοί της πολυπολιτισμικότητας
και της ανεξιθρησκείας είναι υπέρ αυτών των ακρωτηριασμών.
Επίσης άπειρες μουσουλμάνες
παντρεύονται στην ηλικία των 4-7 ετών
με κάτι 40άρηδες γιαχαμπίμπηδες.
Άραγε πως θα είναι να γαμάς την 4χρονη σύζυγό σου;;;
Θα υπάρχει περίπτωση
να της τον βάλεις στο μουνί
και να της βγεί από το στόμα ;;;
ενω στα 12 κανεις μια οικογενεια... τι να σου πωΩ κυριε Λάκη δεν είναι δυνατόν να αναπαράγετε εσείς τέτοιες μαλακίες...Σας είχα για μορφωμένο άνθρωπο
Είναι σε όλους γνωστό , πλέον, ότι η κλειτοριδεκτομή δεν απορρέει από τον Μουσουλμανισμό , μιας και δεν αναφέρεται πουθενά στο Κοράνι, αλλά ειναι εθιμοτυπικό κατάλοιπο σε Αφρικάνικες κυρίως χώρες , το οποίο προϋπηρχε πολύ πριν εξισλαμιστούν αυτές οι χώρες.
Επίσης συμφωνα με τον Ιερό Μουσουλμανικό Νόμο , το κατώτατο επιτρεπτό ηλικιακό όριο σύναψης γάμου για μια γυναίκα ειναι τα 12 έτη.
Άρα κύριε Λάκη μου , μιας και δεν σας έχω για αμόρφωτο στουρνάρι , ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ για τη διάδωση τέτοιων ανακριβιών , ειναι η εμπάθεια.
oxι απλα αν μας καθοταν μετα θα ετρεχε στον ακαλυπτο της πολυκατοικιας να βρει την τουαλετα να σκουπισει τα χυσαμολια μας![]()
![]()
![]()
και ξαναρωτώ....αυτό την κάνει λιγότερο μουνάρα?![]()
ενω στα 12 κανεις μια οικογενεια... τι να σου πω
ο λακης αγαπητε μου-επειδη εισαι νεος το λεω- ειτο παντα λιγο τραχυς και υπερβολικος στις περιγραφες του! δεν νομιζω οτι παρεξηγησε καποιος τα λεγομενα του πλην εσου!!!!δεν μπορω να εχω αποψη τι λεει το κορανι και η σαρια γιατι ποσως με ενδιαφερουν, αν εσυ ξερεις δως μας τα φωτα σουΝα μην μου πειτε τπτ Κυρ Αιγέα μου. Δεν θυμάμαι να ανάφερα πουθενά ότι επικροτώ αύτον το νόμο , ούτε ότι τον ενστερνίζομαι.
Η ένσταση μου ήταν ως προς τις ανακρίβιες που τείνουμε να αμολάμε δεξα ζερβά , όταν θέλουμε να υπεραμυνθούμε της άποψης μας.
Και αυτό νομίζω μας κάνει ,το λιγότερο , αναξιόπιστους.
Διαφωνείτε κάπου?