apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αντιγονειτορ ειναι γνωστο οτι οι ελλεεινιδες εχουν ξινισμενα μουτρασωπα καημενε εσυ που δεν βλεπεις χαμογελαστες στο δρομο!
όλες κακομουτσουνες ειναι πια?
αντιγονειτορ ειναι γνωστο οτι οι ελλεεινιδες εχουν ξινισμενα μουτρασωπα καημενε εσυ που δεν βλεπεις χαμογελαστες στο δρομο!
Δεν το λεω μονον εγωσωπα καημενε εσυ που δεν βλεπεις χαμογελαστες στο δρομο!
τυπε αυτες τις μαλακιες να μην ελεγες μπορει και να ευρισκες να σου καθοταν....
αντιγονειτορ ειναι γνωστο οτι οι ελλεεινιδες εχουν ξινισμενα μουτρα
μα αυτα τα γραφω εδω, εκει τους λεω αλλα. και παλι δεν μου καθονται
και η αντιγονη μ΄εχει αποριψει κατ΄επαναληψη. αλλα δεν το βαζω κατω. το πολυ-πολυ να γινω πορνομεταναστης σαν το ειδωλο μου τον δημητρακη29
ρε μωρό δεν εισαι ο τύπος μου σόρυ!
μη το παίρνεις κατάκαρδα!
:-*
Τι τους λες δηλαδη ρε τυπε....πες οτι η αντιγονη ειναι η γκομενα μουναρος...και γουσταρεις ...τι θα της ελεγες στο δρομο ..στο μπαρ..μα αυτα τα γραφω εδω, εκει τους λεω αλλα. και παλι δεν μου καθονται
και η αντιγονη μ΄εχει αποριψει κατ΄επαναληψη. αλλα δεν το βαζω κατω. το πολυ-πολυ να γινω πορνομεταναστης σαν το ειδωλο μου τον δημητρακη29
ο αλεκος δεν ειναι απλα τυποςρε μωρό δεν εισαι ο τύπος μου σόρυ!
Τι τους λες δηλαδη ρε τυπε....πες οτι η αντιγονη ειναι η γκομενα μουναρος...και γουσταρεις ...τι θα της ελεγες στο δρομο ..στο μπαρ..
Μόνο και μόνο το ψευδώνυμο που επέλεξες πάντως τύπε είναι αποτυχία... λες και έρχεσαι δεύτερος...τι λες? με ξερεις? εχω και bmw και ειμαι και ωραιος τυπος ρωτα τον απολυτο
μηπως τις εχει βρισει κανενας?επειδή το προηγούμενο βράδυ κάποιος θα τις καληνύχτισε!!
γι'αυτό!
Συνυπογράφω,Αντίγονε να το πάρεις το παλικάρι.τι λες? με ξερεις? εχω και bmw και ειμαι και ωραιος τυπος ρωτα τον απολυτο
ρε μωρό δεν εισαι ο τύπος μου σόρυ!
Μόνο και μόνο το ψευδώνυμο που επέλεξες πάντως τύπε είναι αποτυχία... λες και έρχεσαι δεύτερος...
7 αδέλφια
1 αδελφή
Ένα έχω να πω, τέτοια καταπίεση οδηγεί μαθηματικά σε όλες τις απαγορευμένες πράξεις, αρκεί να ξεκλειδώσει το σύστημα.
Η ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΟΣ....όχι πες!
η Αντιγόνη είναι μουναρος
δε θέλω μαλακίες!
γιαυτο μερικοι εδω λενε οτι εισαι αντιγονος?τώρα που το σκέφτομαι είμαι το μοναδικό κορίτσι στο σόι μου εδω και τρεις γενιες
να προσέχω???
μηπως τις εχει βρισει κανενας?
γιατι παλια σκαγαμε με μηχανες και βριζαμε γκομενες στο δρομο