Νέα

εμπειρια με αμερικανα κανεις?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
τυπε η Λευκόρροια δεν ειναι κολπικη υποθεση?μας μπερδευεις τωρα... :think: :think: :think:

Η λευκόρροια δικέ μου (την έχω ξαναπεράσει 1-2 φορές από τοτε και τα θυμάμαι) είναι η μόλυνση του ουροποιητικού (του άντρα) από διάφορα μικρόβια που αναπτύσσονται εκεί μέσα, με αποτέλεσμα:
1) Να σε "τσούζει" όταν κατουράς.
2) Να σε τσούζει πολύ περισσότερο αν ταλαιπωρήσεις το σύστημα με τη διαδικασία του να γαμήσεις.
3) Νε λερώνεται το σώβρακο σου μέ κάποιο έκκριμα που βγαίνει διαρκώς και όταν ξεραθεί πάνω του έχει ένα ανοιχτό κίτρινο χρώμα και το κάνει σαν να έχει ξεραμένη κόλλα στο ύφασμα.
4) Να μυρίζει περίεργα η περιοχή (από το έκκριμα).
5) Να βγαίνει σταγονίτσα περίεργη αν στίψεις το καβλί σου (και έχεις ώρα να κατουρήσεις ή να το έχεις πάλι στίψει).

Σε διαφοροποίηση με τη βλεννόροια (που είναι από συγκεκριμένο μικρόβιο και χρειάζεται συγκεκριμένο αντιβιωτικό - μόνο ενέσιμο), η λευκόροια περνάει σχετικά εύκολα.

Στους γυναικαίους κόλπους δεν υπάρχουν τοσο έντονα συμπτώματα (λευκόρροιας), αλλά "ενδημεί" το μικρόβιο (από τον προηγούμενο που την πήδηξε και είχε), και στο ρίχνει όσο την πηδάς. Μια μυρωδιά, ίσως και περισσότερα υγρά.

Αλλά όταν είσαι 17 χρονών, τα χύσια έχουν φτάσει μέχρι τ' αυτιά σου και έχεις το μουνί ξαπλωμένο στις 4 η ώρα το πρωϊ στο σοκκάκι να αναστενάζει και της το πιάνεις και της πιπιλάς τα βυζιά, τίποτα από αυτά δε σκέφτεσαι.

Μετά (την αντιβίωση), τα θυμάσαι κάθε φορά. Μεγαλώνεις κι όλας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε αυτες που ειναι απτην βιρτζινια ειναι καυλιαρες
παιζει καμια φωτο της να παρουμε ματι?
ορμα δικε μου και μην κολωνεις

ναι περιμενε να βαλουν φωτο
το χουμε ζητησει καμια 10αρια φορες
και ξαφνικα απο αμερικανακια γινονται κινέζοι.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
παιδια  εδω  και  2  βδομαδες  εχω  γνωρισει  μια  αμερικανα  απο  το  ιντερνετ  που  ειναι  τρελο  μωρο!  δυσκολα  ενθουσιαζομαι  με  μια  γκομενα  αλλα  αυτη  εδω    ειναι  το  κατι  αλλο.....

Ε τοτε μαλλον ηρθε η ωρα να το γυρισεις σε America_Fun!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

μουνόπανα τύπε.
Και οταν πάεει στραβα κατι
μας θυμούνται.  Για αυτο εγω δεν ξαναδινω
καμια συμβουλη σε κανεναν πουστη  ;)

στα αρχιδια μου ολοι τους ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧ

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Η λευκόρροια δικέ μου (την έχω ξαναπεράσει 1-2 φορές από τοτε και τα θυμάμαι) είναι η μόλυνση του ουροποιητικού (του άντρα) από διάφορα μικρόβια που αναπτύσσονται εκεί μέσα, με αποτέλεσμα:
1) Να σε "τσούζει" όταν κατουράς.
2) Να σε τσούζει πολύ περισσότερο αν ταλαιπωρήσεις το σύστημα με τη διαδικασία του να γαμήσεις.
3) Νε λερώνεται το σώβρακο σου μέ κάποιο έκκριμα που βγαίνει διαρκώς και όταν ξεραθεί πάνω του έχει ένα ανοιχτό κίτρινο χρώμα και το κάνει σαν να έχει ξεραμένη κόλλα στο ύφασμα.
4) Να μυρίζει περίεργα η περιοχή (από το έκκριμα).
5) Να βγαίνει σταγονίτσα περίεργη αν στίψεις το καβλί σου (και έχεις ώρα να κατουρήσεις ή να το έχεις πάλι στίψει).

Σε διαφοροποίηση με τη βλεννόροια (που είναι από συγκεκριμένο μικρόβιο και χρειάζεται συγκεκριμένο αντιβιωτικό - μόνο ενέσιμο), η λευκόροια περνάει σχετικά εύκολα.

Στους γυναικαίους κόλπους δεν υπάρχουν τοσο έντονα συμπτώματα (λευκόρροιας), αλλά "ενδημεί" το μικρόβιο (από τον προηγούμενο που την πήδηξε και είχε), και στο ρίχνει όσο την πηδάς. Μια μυρωδιά, ίσως και περισσότερα υγρά.

Αλλά όταν είσαι 17 χρονών, τα χύσια έχουν φτάσει μέχρι τ' αυτιά σου και έχεις το μουνί ξαπλωμένο στις 4 η ώρα το πρωϊ στο σοκκάκι να αναστενάζει και της το πιάνεις και της πιπιλάς τα βυζιά, τίποτα από αυτά δε σκέφτεσαι.

Μετά (την αντιβίωση), τα θυμάσαι κάθε φορά. Μεγαλώνεις κι όλας.
Χωρις να θελω να στο παιξω Γιατρος,μαλλον η σωστη λεξη για τους ανδρες ειναι Ουρηθρίτιδα...κ λογικα πηρες Αζυθρομυκινη για να σου περασει...το χω περασει κ γω,οντως πολυ ενοχλητικο...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
παιδια   εδω  και  2  βδομαδες  εχω   γνωρισει   μια  αμερικανα  απο  το  ιντερνετ  που  ειναι  τρελο  μωρο!  δυσκολα   ενθουσιαζομαι  με  μια  γκομενα   αλλα   αυτη   εδω    ειναι   το   κατι  αλλο,   μου   λεει   να   παω   στη  αμερικη   να  παντρευτουμε!   εχει   απιστευτο  αθλητικο  κορμι  (εκανε  400μ  στιβο)  ψηλη   καστανοξανθη  με  ψευτικα  μπλε   ματια!   το  θεμα   ειναι   οτι  ζει  σε  μια  κωμοπολη   30  χιλιαδων  κατοικων  απο  οτι  ειδα  στο  wiki   στη  δυτικη  βιρτζινια   και  δουλευει   στα  wall  mart  ειναι  30  χρονων   και  ζει  με  τους  γονεις   της!  ολα  αυτα  μου  φαινονται  καπως...  ειχε   καμποσες  σχεσεις  απ  οτι  μου  ειπε,  αλλα  εχει   ξενερωσει   τελειως  με  τους  αμερικανους   γιατι   πινουν  μπυρες  ολη  την  ωρα   και  δε  φερονται   καλα   στις   γυναικες! θελει   οσο   τιποτα  να  παντρευτει   και  να  κανει  παιδια!  επισης  για  αμερικανα  ξερει  αρκετη  ελληνικη  ιστορια! για  2   εδομαδες   γνωριμιας  και  μερικες  βιντεοκλησεις   απ   το  σκαιπ   μου   φαινετε   καπως   υπερβολικος  ο  ενθουσιασμος   της!    οποιος   εχει   εμπειρια   απο  αμερικανα   θα  ηθελα  πολυ   να  τον  ακουσω
δικε μου να το παρεις το κοριτσι,μην ακους τις μαλακιες που σου λενε εδω,ανεβασε καμμια φωτο να την δουμε και να τον βροντηξουμε λιγο για παρτυ της

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μουνόπανα τύπε.
Και οταν πάεει στραβα κατι
μας θυμούνται.  Για αυτο εγω δεν ξαναδινω
καμια συμβουλη σε κανεναν πουστη  ;)

στα αρχιδια μου ολοι τους ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧ
μοναχοφαηδες τυπε :S
δεν σκεφτονται καθολου εμας τους ματακιδες :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δικε μου να το παρεις το κοριτσι,μην ακους τις μαλακιες που σου λενε εδω,ανεβασε καμμια φωτο να την δουμε και να τον βροντηξουμε λιγο για παρτυ της

siga mhn ανεβασουν τυπε.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=gJiBKorJNr0/youtube[/video]]

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κανενας μεταφυσικη εμπειρια με (σ)εξωγηινη μηπως ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
asia_fun

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
τη  γνωρισα  απο  cupidmedia,  απο  χαρακτηρα    ειναι  πολυ  χαμηλων  τονων  ντροπαλη  και  μιλαει  λιγο,  οσο  καταλαβα απ τα  βιντεο  στο  σκαιπ (ουτε  ασσιατισα  να  ηταν)  αλλα  στο  γραπτο  τσατ  και  στα  μαιλ  ειναι  πολυ  συναισθηματικη!  το  θεμα  ειναι  οτι  εχω  ακομα  αξιοπρεπης (απο  θεμα  απολαβων) δουλεια  εδω (λογιστης)  και  η  σκεψη  οτι  θα  παρω  πρασινη  καρτα,  και  θα  δουλευω  για  7$  την  ωρα  στα  wal mart παρτ  ταιμ  (αν  βρω  ευκολα  δουλεια)  δεν  ειναι  και  οτι  καλυτερο!  με  εχει  βαλει  στη  πριζα  και  σιγουρα  θα  βρεθουμε,  απλα  δε  ξερω  τη  ειναι  καλυτερο,  να  παω  εγω  για  10-15  μερες  εκει  να  δω  τα  πραγματα?  η  να  ρθει  πρωτα  αυτη?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τη  ειναι  καλυτερο,  να  παω  εγω  για  10-15  μερες  εκει  να  δω  τα  πραγματα?  η  να  ρθει  πρωτα  αυτη?
Απο την στιγμη που δεν εισαι σιγουρος τι θελεις και δεν ξερεις τι να περιμενεις απο την κοπελα, καλο ειναι να μην την τραβηξεις μεχρι εδω.......
Αν γουσταρεις τοσο πολυ πηγαινε εσυ ενα ταξιδακι μεχρι εκει και βλεπεις ......

Δες το ως ενα ταξιδακι αναψυχης και οτι βγει......

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τη  γνωρισα   απο   cupidmedia,  απο   χαρακτηρα    ειναι  πολυ  χαμηλων   τονων  ντροπαλη   και  μιλαει   λιγο,  οσο  καταλαβα απ τα  βιντεο  στο  σκαιπ (ουτε  ασσιατισα   να  ηταν)  αλλα   στο  γραπτο  τσατ  και  στα  μαιλ  ειναι  πολυ  συναισθηματικη!  το  θεμα   ειναι   οτι   εχω   ακομα  αξιοπρεπης (απο  θεμα  απολαβων) δουλεια  εδω (λογιστης)   και   η  σκεψη  οτι  θα  παρω  πρασινη   καρτα,  και   θα  δουλευω  για  7$  την  ωρα  στα  wal mart παρτ  ταιμ  (αν  βρω  ευκολα  δουλεια)   δεν  ειναι  και  οτι  καλυτερο!  με   εχει  βαλει   στη  πριζα   και  σιγουρα  θα  βρεθουμε,  απλα  δε  ξερω  τη  ειναι  καλυτερο,  να  παω  εγω  για  10-15  μερες  εκει  να  δω  τα  πραγματα?  η  να  ρθει  πρωτα   αυτη?
τυπε πες της να ερθει αυτη πρωτα
την  :fuck2: και μετα βλεπεις τι θα κανεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom