Ιπτάμενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Παρε φορα κι ελα με την οπισθεν [size=10pt][size=10pt]να απολαυσεις το φως[/size][/size] !!!!!!
Παρε φορα κι ελα με την οπισθεν [size=10pt][size=10pt]να απολαυσεις το φως[/size][/size] !!!!!!
βαλε το γαλατακι σου πριν πας γυμναστηριο να πιεις λιγο
Και ολο κερδιζε !!!!!!!!!
Νομιζω λεγοταν ο εκκατομυριουχος η πως να χασετε ενα εκκατομυριο δεν το θυμαμαι αυτο !!!!!!!!!
-ΜΙΛΑΜΕ για 45 σελιδες νημα ηδη εκ των οποιων οι 44 ειναι πλεον συλλεκτικες.....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟ ΒΕΡΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΕΞΩ ,ΝΑ ΛΕΕΙ ,"ΕΜΟΙΡΗ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΕΙΣ"....τελος!
Λιώνει το κορμάκι μου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
-ΟΔΟΣ ΤΡΕΛΑΣ 13...ανθρωπε!Ηταν η απαικτη οικογενεια ''Μπαμκινς'' η αλλιως οι Δισεκατομμυριούχοι,τρελλο γελιο !!!!
Δεν εχεις καθολου αδικο......Ήμαρτον ρε μαλέες... δε βαρεθηκατε τα ιδια καθε μερα?
τονε βρέχετε καθόλου, η όλο δεξι-αριστερο???
-ΜΙΛΑΜΕ για 45 σελιδες νημα ηδη εκ των οποιων οι 44 ειναι πλεον συλλεκτικες.....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟ ΒΕΡΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΕΞΩ ,ΝΑ ΛΕΕΙ ,"ΕΜΟΙΡΗ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΕΙΣ"....τελος!
...ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΕΜΟΙΡΗΣ ,ΑΛΛΑΞΑ ΝΕΦΡΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ....ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!αααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα
Μαλάκα δεν την παλεύω απόψε..
Μαλάκα δεν την παλεύω απόψε..
Δεν εχεις καθολου αδικο......
Σε κανεναν δεν νομιζω να αρεσει το ξεκατινιασμα μεταξυ αγνωστων και μαλιστα επι συνεχη χρονιες !!!!!
Απο την αλλη αφου δεν μπορουμε να το αποφυγουμε τουλαχιστον ας το απολαυσουμε απαντωντας στο ιδιο μοτιβο !!!!!!!
Παρτο τυπε να τα δεις ολα !!!!!!!!!!!!!!-ΜΙΛΑΜΕ για 45 σελιδες νημα ηδη εκ των οποιων οι 44 ειναι πλεον συλλεκτικες.....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟ ΒΕΡΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΕΞΩ ,ΝΑ ΛΕΕΙ ,"ΕΜΟΙΡΗ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΕΙΣ"....τελος!
Αυτο αρεσει σε καποια πλαισια ..... οταν ξεφευγει το πραγμα ειναι ασχημο !!!!!!!!Σε κανέναν εκτός απ' τους αγνώστους!
Τι λες τώρα? Δεν έχεις καταλάβει οτι αυτό αρέσει στους περισσότερους?
πεταξου στην γωνια να δεις αν ερχομαι......
αντε να δούμε τι αλλη μαλακία θα διαβάσουμε εδώ μέσα...