Νέα

Εμίρης του Κατάρ: «Εσείς στην Ελλάδα ψάχνετε για μαζοχιστές, όχι για επενδυτές»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 757
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.452
Πόντοι
2.606
Ρε τσίφτηδες πάντως ξέρετε τι εχω διαπιστώσει?

Οτι κουβέντα θέμα και να υπάρχει, δε θα το αναλύσουμε σωστα με τίποτα. Δε θα ασχοληθούμε καν με το θέμα. Ασχολούμαστε ο ενας με τον αλλον με σκοπό να την πούμε ο ενας στον άλλο.
Μαλακίας το ανάγνωσμα πρόσχωμεν δηλαδις.
-εσυ αρχισες τις αναλυσεις ρε ιπταμενε ....και μας αρχισες για αγρινια ,κοντοσουβλια και τετοια....ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΠΗΚΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ και μετα το πλατιασες....εμεις φταιμε παλι???
...ΣΕ ειπα, βαλε για εισαγωγη το εχω "ενα ονειρο " και θα πας μπροστα....ο νεος λουθερ κινγ λεμε!ητανε και τυχερο σαν ατακα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δείξ' της τις αγγελίες της ΧΕ για προγραμματιστές. Να ξέρει ότι το "αγόρι" της έχει λαμπρό μέλλον!

Ειδες που εισαι χαζουλης? Και δεν σκεφτεσαι απλα και σωστα .
Δεν χρειαζεται να της δειξω αγγελιες εφοσον ειναι εξυπνη ξερει οτι εγω αρκω
σαν εγγυηση για το λαμπρο μας μελλον  :P

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Απεξω απο τον ΠΟρετσάνο ή και ΣτΕΡΓΙΟΥ αμα θες .... εκει στην μεταμορφωση θα ειναι και οι αστυνομικοι απεξω να τρωνε οποτε δεν θα παθεις μεγαλο κακο θα τρεξουν να σε σωσουν  :P
αρχισες τα ραντεβου μπολντη;ολοι μαχιμοι :rockon: :rockon:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Ειδες που εισαι χαζουλης? Και δεν σκεφτεσαι απλα και σωστα .
Δεν χρειαζεται να της δειξω αγγελιες εφοσον ειναι εξυπνη ξερει οτι εγω αρκω
σαν εγγυηση για το λαμπρο μας μελλον  :P

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν υπάρχεις, τύπε μου!
Αν το γέλιο είναι υγεία, σήμερα μου χάρισες άλλα 10 χρόνια ζωής!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καλο ειναι να υπάρχει μια σταθερη δουλιτσα φιλε για να νιωθει η αλλη προοπτικη αλλα προς το παρον με την δικαιολογια του στρατου την διατηρώ.... ε αν με παρατησει μετα απο καιρο... χεστηκα θα βρω αλλη. Αυτη θα χασει  :P

και τι της λες και τη διατηρεις ρε φρουτενιε? μπες φβ να μιλησουμε γιατι δεν εχω μοναδες? και την πας ραντεβου στο σκλαβενιτη για σκοπελιτικη τροπιτα?
ουτε την κονσερβα του στρατου δεν εισαι ικανος να διατηρησεις εσυ.

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
-εσυ αρχισες τις αναλυσεις ρε ιπταμενε ....και μας αρχισες για αγρινια ,κοντοσουβλια και τετοια....ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΠΗΚΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ και μετα το πλατιασες....εμεις φταιμε παλι???
...ΣΕ ειπα, βαλε για εισαγωγη το εχω "ενα ονειρο " και θα πας μπροστα....ο νεος λουθερ κινγ λεμε!ητανε και τυχερο σαν ατακα...

Είδες τι λέω? Αυτό ακριβώς που κάνεις!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λιώνει το κορμάκι μου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

θα σας γαμησω ολους. βρισκει γουστο τωρα. νιωθει οτι βρηκε επιτελους παρεα. δε θα ξεκουμπιστει αλλο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Απεξω απο τον ΠΟρετσάνο ή και ΣτΕΡΓΙΟΥ αμα θες .... εκει στην μεταμορφωση θα ειναι και οι αστυνομικοι απεξω να τρωνε οποτε δεν θα παθεις μεγαλο κακο θα τρεξουν να σε σωσουν  :P

θα σε βαλω στα ψυγεια του πορετσανο μεσα να λες οτι διατηρεις τα κοτοπουλα τουλαχιστον.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
και τι της λες και τη διατηρεις ρε φρουτενιε? μπες φβ να μιλησουμε γιατι δεν εχω μοναδες? και την πας ραντεβου στο σκλαβενιτη για σκοπελιτικη τροπιτα?
ουτε την κονσερβα του στρατου δεν εισαι ικανος να διατηρησεις εσυ.

Προς το παρον εχω την ανεση να βγαινω βολτες φιλε....
Αλλα αμα η γυναικα περναει καλα με την παρτη σου και δεν ειναι υπερβολικα ψωνισμενη
συμβιβαζεται κιολας λιγο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Λοπεζ εγω θα πρεπει να σε βαλω σε εντατικο φροντιστηριο να μαθεις τα βασικα πως να πειθεις τις γυναικες ακομη και αν δεν εισαι λεφτας ... και ασε τα ψυγεια.... στα ψυγεια μεσα βαλε το γαλατακι σου πριν πας γυμναστηριο να πιεις λιγο  :P

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλά 20 ώρες το θρεντ και γέμισαν 44 σελίδες!!! Απίστευτο

Stories

Νέο!

Stories