axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
ΝΑΙ !!!!!!!!!!!-οι δισεκατομμυριουχοι!-απολυτα θεικο κομικ!
Μιλαμε πολυ γελιο !!!!!!
Ωραιο ηταν και το μαμοθρεφτο !!!!!!!!
ΝΑΙ !!!!!!!!!!!-οι δισεκατομμυριουχοι!-απολυτα θεικο κομικ!
-εσυ αρχισες τις αναλυσεις ρε ιπταμενε ....και μας αρχισες για αγρινια ,κοντοσουβλια και τετοια....ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΠΗΚΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ και μετα το πλατιασες....εμεις φταιμε παλι???Ρε τσίφτηδες πάντως ξέρετε τι εχω διαπιστώσει?
Οτι κουβέντα θέμα και να υπάρχει, δε θα το αναλύσουμε σωστα με τίποτα. Δε θα ασχοληθούμε καν με το θέμα. Ασχολούμαστε ο ενας με τον αλλον με σκοπό να την πούμε ο ενας στον άλλο.
Μαλακίας το ανάγνωσμα πρόσχωμεν δηλαδις.
Δείξ' της τις αγγελίες της ΧΕ για προγραμματιστές. Να ξέρει ότι το "αγόρι" της έχει λαμπρό μέλλον!
Καλο ειναι να υπάρχει μια σταθερη δουλιτσα φιλε για να νιωθει η αλλη προοπτικη αλλα προς το παρον με την δικαιολογια του στρατου την διατηρώ....
Ανατριχιασα μπολντη !!!!!!!!!εφοσον ειναι εξυπνη ξερει οτι εγω αρκω
σαν εγγυηση για το λαμπρο μας μελλον
αρχισες τα ραντεβου μπολντη;ολοι μαχιμοιΑπεξω απο τον ΠΟρετσάνο ή και ΣτΕΡΓΙΟΥ αμα θες .... εκει στην μεταμορφωση θα ειναι και οι αστυνομικοι απεξω να τρωνε οποτε δεν θα παθεις μεγαλο κακο θα τρεξουν να σε σωσουν
Ειδες που εισαι χαζουλης? Και δεν σκεφτεσαι απλα και σωστα .
Δεν χρειαζεται να της δειξω αγγελιες εφοσον ειναι εξυπνη ξερει οτι εγω αρκω
σαν εγγυηση για το λαμπρο μας μελλον
καθως και εναν στοιχειωδη ελεγχο στον χαβαλε [size=40pt]και τους κλωνους[/size] δεν θα φταναμε σε αυτα τα σημεια !!!!!!!
Καλο ειναι να υπάρχει μια σταθερη δουλιτσα φιλε για να νιωθει η αλλη προοπτικη αλλα προς το παρον με την δικαιολογια του στρατου την διατηρώ.... ε αν με παρατησει μετα απο καιρο... χεστηκα θα βρω αλλη. Αυτη θα χασει
-εσυ αρχισες τις αναλυσεις ρε ιπταμενε ....και μας αρχισες για αγρινια ,κοντοσουβλια και τετοια....ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΠΗΚΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ και μετα το πλατιασες....εμεις φταιμε παλι???
...ΣΕ ειπα, βαλε για εισαγωγη το εχω "ενα ονειρο " και θα πας μπροστα....ο νεος λουθερ κινγ λεμε!ητανε και τυχερο σαν ατακα...
Λιώνει το κορμάκι μου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Απεξω απο τον ΠΟρετσάνο ή και ΣτΕΡΓΙΟΥ αμα θες .... εκει στην μεταμορφωση θα ειναι και οι αστυνομικοι απεξω να τρωνε οποτε δεν θα παθεις μεγαλο κακο θα τρεξουν να σε σωσουν
και τι της λες και τη διατηρεις ρε φρουτενιε? μπες φβ να μιλησουμε γιατι δεν εχω μοναδες? και την πας ραντεβου στο σκλαβενιτη για σκοπελιτικη τροπιτα?
ουτε την κονσερβα του στρατου δεν εισαι ικανος να διατηρησεις εσυ.
θα σας γαμησω ολους. βρισκει γουστο τωρα. νιωθει οτι βρηκε επιτελους παρεα. δε θα ξεκουμπιστει αλλο.
Το μονο σιγουρο καθως τα αλλα δεν με αγγιζουν ουτε στο ελαχιστο....[size=30pt]δε θα ξεκουμπιστει αλλο. [/size]
Το μονο σιγουρο καθως τα αλλα δεν με αγγιζουν ουτε στο ελαχιστο....
Οποτε [size=30pt]ΣΚΑΣΕ ΓΥΦΤΟΥΛΑ [/size]
Παρε φορα κι ελα με την οπισθεν να νιωσεις το φως !!!!!!θα σε φτιαξω εγω καλα μην αγχωνεσαι. θα περασεις καλα.
Προσκυνωωωωωωωστα ψυγεια μεσα βαλε το γαλατακι σου πριν πας γυμναστηριο να πιεις λιγο