Νέα

Εμίρης του Κατάρ: «Εσείς στην Ελλάδα ψάχνετε για μαζοχιστές, όχι για επενδυτές»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 757
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Να βαλουμε τον Αγιο Πετρο να τους καταραστει.
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=pNAb_Byv_jc[/video[/video]]

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
δεν με λές ρε μπουμπούρη

το τσιμέντο και τα σίδερα για το παλάτι από που θα τα αγόραζε? λες να τα κουβαλούσε από το Κατάρ?
το παλάτι ποιοί θα το χτίζανε ? λες να έφερνε καμμιά χιλιάδα καταριανούς βοσκούς για να του το χτίσουνε ?
ΙΚΑ και τα σχετικά δεν θα πλήρωνε ?

στο παλάτι μετά ποιοί θα δουλεύανε (για την συντήρηση, φύλαξη κλπ) ?
όταν ο τύπος ερχότανε για διακοπές σε ποιό αεροδρόμιο θα προσγειωνόταν και που θα πλήρωνε τέλη ? με αλεξίπτωτο θα τον ρίχνανε?
αυτά που χρειαζόταν για να γεμίσουν τα ψυγεία στο παλάτι από που θα τα αγόραζε ? ακόμη και από το Φωσόν στο Παρίσι να ψώνιζε τις κόκα κόλες και τα εμφιαλωμένα νερά από την ντόπια αγορά θα τα ψώνιζε...

αααα και κάτι ακόμη... χαράτσι σε ποιό δημόσιο θα πλέρωνε για το κτίσμα ???

ας καλλιεργήσουμε πουρνάρια και ας φάμε τα πουρναροβαλάνιδα και τις πουρναρόριζες...

Δεν μου λες ρε tramou....
εχεις υποστηριξει ποτε στην ζωη σου εργαζομενους και οχι εταιρειες?
Κατοικους και οχι δημοτικες ή αλλες αρχες?
Γενικα εχεις υποστηριξει ποτε κατι εναντια στο κεφαλαιο?
Γιατι αρχιζω να υποψιαζομαι(μετα και απο την τοποθετηση σου για το ορυχειο χρυσου στην χαλκιδικη) οτι το κεφαλαιο τελικα παει παντα με το κεφαλαιο.....

Ποιο παλατι? Και αυτοι που θα το χτιζανε τι νομιζεις οτι θα παιρνανε? Εχεις δει καθολου τι μισθους παιρνουν οι εργατες σε αραβιες και καταρ? Θες να ριξεις μια ματια για τις αποψεις των εμιρηδων και ολων αυτων σχετικα με τους εργαζομενους τωρα που ειναι και επικαιρο το θεμα(ελεω μουντιαλ 2022)?
Ποια αεροδρομια και τα αρχιδια μου κουνιουνται? Ποιος σου ειπε εσενα οτι ολα αυτα θα γινουν προς οφελος της χωρας? Ο...σαμαρας? Ειναι που το κρατος εχει δειξει οτι πιανει πουλια στον αερα και οτι ξερει να διαφυλασσει τα συμφεροντα του λαου του(και οχι μερικων 'ημετερων' μονο) χρονια τωρα. Ε?

Θα μας πεις και επενδυση το ξεπουλημα να πουμε....
Ναι να φαμε πουρναρια. Τουλαχιστον θαναι δικα μας. Ελεος πλεον με το ξεπουλημα των παντων για το οποιο θα πρεπει να χαιρομαστε κιολας.

Αντε βαλε και ενα 'πωλειται' στην ακροπολη, να τελειωνουμε.
Κι αυτο 'επενδυση' θαναι.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Επίσης το πουρνάρι χρησιμοποιείται για βόσκηση αιγών.

τετοια γιδια που ειστε πουρναρια αξιζετε

ΓΙΔΙΑ

:2funny: :2funny: :2funny:

Εσκασε και η σφηνοπουτσα.
Kαλως τον μεγαλυτερο μαλακα του site.
Υποκλινομαι.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
παλι; δεν κουραστηκες με τα πακια;

:2funny: :2funny:

Εδω δεν εχεις κουραστει εσυ να κλαιγεσαι για τον τσιπρα ρε τσιμπουκι.
Εγω θα χω θεμα? Αντε κλαψε λιγο ακομα, μας διασκεδαζεις  :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
εχεις υποστηριξει ποτε στην ζωη σου εργαζομενους και οχι εταιρειες? δεν μπορεί να περάσει από το μυαλό σου μπούμπουρα ότι μια εταιρεία δεν είναι κάτι απρόσωπο και ξεκομένο από τους εργαζόμενους της και ότι υποστηρίζοντας μια εταιρεία υποστηρίζεις τους εργαζόμενους σε αυτές (προσοχή εδώ τους εργαζόμενους και όχι αυτούς που κάνουν ότι εργάζονται)

Κατοικους και οχι δημοτικες ή αλλες αρχες? δηλαδή τις δημοτικές και τις άλλες αρχές ποιός τις έβαλε εκεί ??? μόνες τους μπήκανε ?? κάτοικοι δεν τις βάλανε ?? και το κυριώτερο ποιός μου διασφαλίζει ότι αυτοί είναι κάτοικοι και όχι "κάτοικοι" και όχι αντιπροσωπεύουν πλειοψηφία και όχι μια μειοψηφία με κρυφά συμφέροντα

Γενικα εχεις υποστηριξει ποτε κατι εναντια στο κεφαλαιο? βλέπεις κανένα λόγο να υποστηρίξω κάτι απέναντι στο καπιταλιστικό σύστημα??? υπάρχει κάτι που σε πείθει ότι είναι καλύτερο ?? κάτι ρε παιδάκι μου που να εφαρμόστηκε κάπου διαχρονικά και να πέτυχε ?? ΤΙ ?? Κούβα ?? Βόρεια Κορέα ?? πάλαι ποτέ κραταιά ΕΣΣΔ ??? Βενεζουέλα ??  

Γιατι αρχιζω να υποψιαζομαι(μετα και απο την τοποθετηση σου για το ορυχειο χρυσου στην χαλκιδικη) οτι το κεφαλαιο τελικα παει παντα με το κεφαλαιο. όχι δεν είμαι κεφαλαιοκράτης... ένας ιδιωτικός υπάλληλος είμαι (ίσως καλοπληρωμένος με τα πρότυπα κάποιων εδώ μέσα)... πάντως χοντρέμπορος ονείρων και ελπίδων δεν είμαι σαν κάποιους εδώ...

Ποιο παλατι? Και αυτοι που θα το χτιζανε τι νομιζεις οτι θα παιρνανε? Εχεις δει καθολου τι μισθους παιρνουν οι εργατες σε αραβιες και καταρ? Θες να ριξεις μια ματια για τις αποψεις των εμιρηδων και ολων αυτων σχετικα με τους εργαζομενους τωρα που ειναι και επικαιρο το θεμα(ελεω μουντιαλ 2022)?  στα παλαιοτερα των υποδημάτων μου οι απόψεις των εμίρηδων για τους εργάτες.. καιρός η Ελλάδα να πάψει να παράγει εργάτες και να παράγει εργαζόμενους γιατί εργάτες βγάζει και η Κίνα και η Ινδία και οι Φιλιπίννες και μάλιστα περισσότερους και ίσως καλύτερους... εξάλλου αυτοί που θα το κτίσουν θα είναι στην Ελλάδα και θα αμείβονται σύμφωνα με τους ελληνικούς νόμους..

Ποια αεροδρομια και τα αρχιδια μου κουνιουνται? Ποιος σου ειπε εσενα οτι ολα αυτα θα γινουν προς οφελος της χωρας? Ο...σαμαρας? Ειναι που το κρατος εχει δειξει οτι πιανει πουλια στον αερα και οτι ξερει να διαφυλασσει τα συμφεροντα του λαου του(και οχι μερικων 'ημετερων' μονο) χρονια τωρα. Ε? δηλαδή μέχρις ότου φτιάξουν (κάποιοι φωτισμένοι και τα αρχίδια μου κουνιούνται) ένα κράτος που να πιάνει πουλιά στον αέρα δεν θα πρέπει να  κουνηθεί φύλλο σε αυτόν τον τόπο ?? και ναι οι εκάστοτε κυβερνήσεις τα συμφέροντα των ημετέρων τους σκεφτόντουσαν τόσα χρόνια... μόνο που είχαν μερικά εκατομύρια από δαύτους και χάθηκε η μπάλλα...

Ναι να φαμε πουρναρια. Τουλαχιστον θαναι δικα μας. Ελεος πλεον με το ξεπουλημα των παντων για το οποιο θα πρεπει να χαιρομαστε κιολας. όχι φίλε .. αν θές να φάς πουρνάρια να πας σε ένα βουνό και να τρώς όσα θέλεις... εγώ δεν γουστάρω να φάω πουρνάρια και θα κάνω ότι κρίνω απαραίτητο για να το πετύχω.. και επειδή ο λαός έβγαλε με ελεύθερες εκλογές κάποιους την εξουσία που στο θέμα αυτό έχουν τις ίδιες απόψεις με τις δικές μου θα γίνει αυτό που λέει η πλειοψηφία, όπως αυτή προδιορίζεται με τον τρόπο που προσδιοριζόταν τόσα χρόνια και γινόταν σεβαστή, όπως σεβαστή είναι η πλειοψηφία των "γενικών συνελεύσεων" των σχολών και των εργαζομένων στην Χαλυβουργική (παρόντες το 20% και οι άλλοι απόντες είτε λόγω αδιαφορίας είτε λόγω τραμπουκισμών)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
εχεις υποστηριξει ποτε στην ζωη σου εργαζομενους και οχι εταιρειες?

1 δεν μπορεί να περάσει από το μυαλό σου μπούμπουρα ότι μια εταιρεία δεν είναι κάτι απρόσωπο και ξεκομένο από τους εργαζόμενους της και ότι υποστηρίζοντας μια εταιρεία υποστηρίζεις τους εργαζόμενους σε αυτές (προσοχή εδώ τους εργαζόμενους και όχι αυτούς που κάνουν ότι εργάζονται)

Κατοικους και οχι δημοτικες ή αλλες αρχες? 2 δηλαδή τις δημοτικές και τις άλλες αρχές ποιός τις έβαλε εκεί ??? μόνες τους μπήκανε ?? κάτοικοι δεν τις βάλανε ?? και το κυριώτερο ποιός μου διασφαλίζει ότι αυτοί είναι κάτοικοι και όχι "κάτοικοι" και όχι αντιπροσωπεύουν πλειοψηφία και όχι μια μειοψηφία με κρυφά συμφέροντα

Γενικα εχεις υποστηριξει ποτε κατι εναντια στο κεφαλαιο? 3 βλέπεις κανένα λόγο να υποστηρίξω κάτι απέναντι στο καπιταλιστικό σύστημα??? υπάρχει κάτι που σε πείθει ότι είναι καλύτερο ?? κάτι ρε παιδάκι μου που να εφαρμόστηκε κάπου διαχρονικά και να πέτυχε ?? ΤΙ ?? Κούβα ?? Βόρεια Κορέα ?? πάλαι ποτέ κραταιά ΕΣΣΔ ??? Βενεζουέλα ??  

Γιατι αρχιζω να υποψιαζομαι(μετα και απο την τοποθετηση σου για το ορυχειο χρυσου στην χαλκιδικη) οτι το κεφαλαιο τελικα παει παντα με το κεφαλαιο. 4 όχι δεν είμαι κεφαλαιοκράτης... ένας ιδιωτικός υπάλληλος είμαι (ίσως καλοπληρωμένος με τα πρότυπα κάποιων εδώ μέσα)... πάντως χοντρέμπορος ονείρων και ελπίδων δεν είμαι σαν κάποιους εδώ...

Ποιο παλατι? Και αυτοι που θα το χτιζανε τι νομιζεις οτι θα παιρνανε? Εχεις δει καθολου τι μισθους παιρνουν οι εργατες σε αραβιες και καταρ? Θες να ριξεις μια ματια για τις αποψεις των εμιρηδων και ολων αυτων σχετικα με τους εργαζομενους τωρα που ειναι και επικαιρο το θεμα(ελεω μουντιαλ 2022)?  στα παλαιοτερα των υποδημάτων μου οι απόψεις των εμίρηδων για τους εργάτες.. καιρός η Ελλάδα να πάψει να παράγει εργάτες και να παράγει εργαζόμενους γιατί εργάτες βγάζει και η Κίνα και η Ινδία και οι Φιλιπίννες και μάλιστα περισσότερους και ίσως καλύτερους... 5 εξάλλου αυτοί που θα το κτίσουν θα είναι στην Ελλάδα και θα αμείβονται σύμφωνα με τους ελληνικούς νόμους..

Ποια αεροδρομια και τα αρχιδια μου κουνιουνται? Ποιος σου ειπε εσενα οτι ολα αυτα θα γινουν προς οφελος της χωρας? Ο...σαμαρας? Ειναι που το κρατος εχει δειξει οτι πιανει πουλια στον αερα και οτι ξερει να διαφυλασσει τα συμφεροντα του λαου του(και οχι μερικων 'ημετερων' μονο) χρονια τωρα. Ε? 6 δηλαδή μέχρις ότου φτιάξουν (κάποιοι φωτισμένοι και τα αρχίδια μου κουνιούνται) ένα κράτος που να πιάνει πουλιά στον αέρα δεν θα πρέπει να  κουνηθεί φύλλο σε αυτόν τον τόπο ?? και ναι οι εκάστοτε κυβερνήσεις τα συμφέροντα των ημετέρων τους σκεφτόντουσαν τόσα χρόνια... μόνο που είχαν μερικά εκατομύρια από δαύτους και χάθηκε η μπάλλα...

Ναι να φαμε πουρναρια. Τουλαχιστον θαναι δικα μας. Ελεος πλεον με το ξεπουλημα των παντων για το οποιο θα πρεπει να χαιρομαστε κιολας. 7 όχι φίλε .. αν θές να φάς πουρνάρια να πας σε ένα βουνό και να τρώς όσα θέλεις... εγώ δεν γουστάρω να φάω πουρνάρια και θα κάνω ότι κρίνω απαραίτητο για να το πετύχω.. και επειδή ο λαός έβγαλε με ελεύθερες εκλογές κάποιους την εξουσία που στο θέμα αυτό έχουν τις ίδιες απόψεις με τις δικές μου θα γίνει αυτό που λέει η πλειοψηφία, όπως αυτή προδιορίζεται με τον τρόπο που προσδιοριζόταν τόσα χρόνια και γινόταν σεβαστή, όπως σεβαστή είναι η πλειοψηφία των "γενικών συνελεύσεων" των σχολών και των εργαζομένων στην Χαλυβουργική (παρόντες το 20% και οι άλλοι απόντες είτε λόγω αδιαφορίας είτε λόγω τραμπουκισμών)

1 Εσυ δηλαδη υποστηριζοντας τον εργοδοτη(εταιρεια) που χρωσταει μισθους, δεν πληρωνει υπερωριες, απολυει κοσμο λογω 'περικοπων'(την στιγμη που του χρωσταει!), ταυτιζεις την εταιρεια με τους εργαζομενους.
Μαλιστα. Να το πεις παραεξω σε κανα εργαζομενο που τα περναει ολα αυτα. Να δουμε αντιδραση.

2 Οι ιδιοι που ψηφισαν την κυβερνηση. Η οποια ΘΑ εκανε αυτο, ΘΑ εκανε εκεινο, ΘΑ εκανε το αλλο. Για αυτα τους ψηφισαν νομιζεις? Πιστευεις οτι θα τους ξαναψηφισουν μετα απο αυτο? Και δευτερον οι κατοικοι ηταν κατοικοι. Μια ζωη στην τρελιτσα το γυριζουμε οταν βλεπουμε αντιδραση. Σιγα να μην ηρθαν και απ τον Αρη....

3 Βλεπεις εσυ κανενα λογο να υποστηριξω εγω εσενα και το καπιταλιστικο συστημα? Μου χεις προσφερει κατι ουσιαστικο? Το συστημα σου? ΓΙΑΤΙ η χωρα εφτασε εδω? ΠΟΙΟΣ την εφτασε? Εγω? Οι...κομμουνιστες? Οι...φασιστες μηπως????
Το συστημα σου δεν ακολουθουμε???????? Γιατι εγιναν ολα τοσο σκατα λοιπον?

4 Εμπορος μπορει να μην εισαι, εχεις θεμα ομως με το να αντιληφθεις οτι η πλειοψηφια εδω(οπως και στην κοινωνια) ουτε καλοπληρωμενη ειναι, ουτε ευχαριστημενη, ουτε...ευγνωμονουσα για αυτο που γινεται. Σε σημειο κιολας να το παρουσιαζει ως...επιτυχια.
Πεθανε κοσμος για να αποκτησουν οι εργαζομενοι δικαιωματα. Πολυς. Δικαιωματα τα οποια διαγραφηκαν μεσα σε 1 χρονο. Να χαρω εγω τον καπιταλισμο και τα ιδανικα του....

5 Δηλαδη με 450 ευρω(2014  :rockon:). 'Επενδυση' οχι μαλακιες.
'Αναπτυξη'.  :rockon:

6 Αν μεχρι να βρεθουν πολιτικοι που να πιανουν πουλια στον αερα, εχει πουληθει ολη η χωρα, τοτε δεν εχει κανενα νοημα να βρεθουν τετοιοι πολιτικοι στο μελλον. Δεν θα υπαρχει χωρα για να κυβερνησουν....οχι τιποτα να μην κουνηθει. Καλυτερα.

7 Οχι φιλε. Αν εσυ γουσταρεις να πουλας, να πουλησεις το σπιτι σου, το κτημα σου κοψοχρονια, βαφτισε το 'επενδυση' και ξεπληρωσε το χρεος που εσυ δημιουργησες. Δεν ψηφιζα εγω ολα αυτα τα χρονια αυτους που το δημιουργησαν. Να πληρωσετε εσεις λοιπον.
Τα πουρναρια θα μεινουν εκει που ειναι. Οπως ειναι. Δεν σας ανηκουν για να τα εκμεταλλευτειτε.
Και οχι, δεν θα σεβαστω τιποτα. Δεν ειμαι υποχρεωμενος να σεβαστω αυτους που μου γαμανε την ζωη ποσα χρονια τωρα. Χρυση αυγη και μαπες? Ε ΜΑΠΕΣ. Συριζα και χαος? Ε τοτε ΧΑΟΣ.
Εσεις βγηκατε με το μικροτερο ποσοστο της ιστοριας και θα εχετε την καταληξη του πασοκ. Και φυσικα δεν κυβερνατε μονοι. Αλλα με 'συμπραξη'. Ποιων? Αυτων που βριζατε τοσα χρονια. Των πασοκων. Το 'βγηκατε' ειναι σχετικοτατο. Οσο 'σχετικη' ειναι και η ενοτητα και πλειοψηφια της κυβερνησης. Το εργο θα ειναι συντομο και το τελος θα κανει κροτο. Ακριβως οπως το τελος του πασοκ αλλωστε...ποσο χρειαστηκε το πασοκ? 2 χρονια? Ε εσεις ειστε ακομα στο 8μηνο...κατσε να δεις υποστηριξη που θα παρεις απ τον λαο με αυτα που σχεδιαζεις γι αυτον κατα το 2013 και το 2014...
Γιατι τα μετρα δυστυχως για εσας δεν τελειωσαν οπως λετε ποσο καιρο τωρα. Τα ψεμματα ομως τελειωσαν οριστικα. Οπως και οι καταληψεις, οι αναρχικοι, οι φασιστες και ολα τα....σοβαρα ζητηματα που βγαζετε ανα μηνα για να αποσπατε τον κοσμο απο την πραγματικοτητα. Η οποια πραγματικοτητα λεει οτι τον γαμησατε. Κοιτα να δεις που θα σας γαμησει και αυτος ομως...γιατι και η υπομονη εχει ορια. Και τοτε φιλε, σεβασμος. Γιατι και αυτο 'ελευθερη' αντιδραση ειναι. Οσο κι αν το mega και ο μπομπολας με το εθνος εχουν αλλη αποψη(χεστηκαμε).

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
1 Εσυ δηλαδη υποστηριζοντας τον εργοδοτη(εταιρεια) που χρωσταει μισθους, δεν πληρωνει υπερωριες, απολυει κοσμο λογω 'περικοπων'(την στιγμη που του χρωσταει!), ταυτιζεις την εταιρεια με τους εργαζομενους.
Μαλιστα. Να το πεις παραεξω σε κανα εργαζομενο που τα περναει ολα αυτα. Να δουμε αντιδραση.

2 Οι ιδιοι που ψηφισαν την κυβερνηση. Η οποια ΘΑ εκανε αυτο, ΘΑ εκανε εκεινο, ΘΑ εκανε το αλλο. Για αυτα τους ψηφισαν νομιζεις? Πιστευεις οτι θα τους ξαναψηφισουν μετα απο αυτο? Και δευτερον οι κατοικοι ηταν κατοικοι. Μια ζωη στην τρελιτσα το γυριζουμε οταν βλεπουμε αντιδραση. Σιγα να μην ηρθαν και απ τον Αρη....

3 Βλεπεις εσυ κανενα λογο να υποστηριξω εγω εσενα και το καπιταλιστικο συστημα? Μου χεις προσφερει κατι ουσιαστικο? Το συστημα σου? ΓΙΑΤΙ η χωρα εφτασε εδω? ΠΟΙΟΣ την εφτασε? Εγω? Οι...κομμουνιστες? Οι...φασιστες μηπως????
Το συστημα σου δεν ακολουθουμε???????? Γιατι εγιναν ολα τοσο σκατα λοιπον?

4 Εμπορος μπορει να μην εισαι, εχεις θεμα ομως με το να αντιληφθεις οτι η πλειοψηφια εδω(οπως και στην κοινωνια) ουτε καλοπληρωμενη ειναι, ουτε ευχαριστημενη, ουτε...ευγνωμονουσα για αυτο που γινεται. Σε σημειο κιολας να το παρουσιαζει ως...επιτυχια.
Πεθανε κοσμος για να αποκτησουν οι εργαζομενοι δικαιωματα. Πολυς. Δικαιωματα τα οποια διαγραφηκαν μεσα σε 1 χρονο. Να χαρω εγω τον καπιταλισμο και τα ιδανικα του....

5 Δηλαδη με 450 ευρω(2014  :rockon:). 'Επενδυση' οχι μαλακιες.
'Αναπτυξη'.  :rockon:

6 Αν μεχρι να βρεθουν πολιτικοι που να πιανουν πουλια στον αερα, εχει πουληθει ολη η χωρα, τοτε δεν εχει κανενα νοημα να βρεθουν τετοιοι πολιτικοι στο μελλον. Δεν θα υπαρχει χωρα για να κυβερνησουν....οχι τιποτα να μην κουνηθει. Καλυτερα.

7 Οχι φιλε. Αν εσυ γουσταρεις να πουλας, να πουλησεις το σπιτι σου, το κτημα σου κοψοχρονια, βαφτισε το 'επενδυση' και ξεπληρωσε το χρεος που εσυ δημιουργησες. Δεν ψηφιζα εγω ολα αυτα τα χρονια αυτους που το δημιουργησαν. Να πληρωσετε εσεις λοιπον.
Τα πουρναρια θα μεινουν εκει που ειναι. Οπως ειναι. Δεν σας ανηκουν για να τα εκμεταλλευτειτε.
Και οχι, δεν θα σεβαστω τιποτα. Δεν ειμαι υποχρεωμενος να σεβαστω αυτους που μου γαμανε την ζωη ποσα χρονια τωρα. Χρυση αυγη και μαπες? Ε ΜΑΠΕΣ. Συριζα και χαος? Ε τοτε ΧΑΟΣ.
Εσεις βγηκατε με το μικροτερο ποσοστο της ιστοριας και θα εχετε την καταληξη του πασοκ. Τοσο απλα. Γιατι τα μετρα δυστυχως για εσας δεν τελειωσαν. Τα ψεμματα ομως τελειωσαν οριστικα. Οπως και οι καταληψεις, οι αναρχικοι, οι φασιστες και ολα τα....σοβαρα ζητηματα που βγαζετε ανα μηνα για να αποσπατε τον κοσμο απο την πραγματικοτητα. Η οποια πραγματικοτητα λεει οτι τον γαμησατε. Κοιτα να δεις που θα σας γαμησει και αυτος ομως...γιατι και η υπομονη εχει ορια. Και τοτε φιλε, σεβασμος. Γιατι και αυτο 'ελευθερη' αντιδραση ειναι. Οσο κι αν το mega και ο μπομπολας με το εθνος εχουν αλλη αποψη(χεστηκαμε).

εδώ έχεις το μεγαλύτερο λάθος.... το κόμμα που υποστηρίζω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ στην βουλή (δυστυχώς για την βουλή και σύμφωνα με την  άποψη μου για την χώρα)...

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Δε θα καταστρέψουμε τα δάση για να χτίσουν οι Άραβες και λοιποί ξένοι. Άει στα κομμάτια λοιπόν. Μπράβο στο δασαρχείο για την απόφαση του.

Άλλο το δάσος και άλλο η δασική έκταση.Δασική έκταση μπορεί να χαρακτηρίσει το δασαρχείο μια περιοχή που δεν είχε ποτέ δάσος.Κάνε μια βόλτα στην Ανατολική Αττική,στα λιμανάκια Κερατέας να δεις τι συμβαίνει.Δεκάδες κόσμος είναι στα δικαστήρια με τα δασαρχεία,διότι ενώ αγόρασαν,νόμιμα με συμβόλαια και πλήρωσαν τους φόρους,αγροτεμάχια,βγήκε κάποια στιγμή το δασαρχείο και τους είπε δεν μπορείτε να το πουλήσετε είναι δασική έκταση.Όταν τα αγόραζαν τη δεκαετία του 70 και του 80 δεν ζητούσαν χαρτί.Φυσικά όσοι ξέρουν πάνε πρώτα,λαδώνουν το δασάρχη και τους το αποχαρακτηρίζει.Αν ψάξεις στο ίντερνετ,πρόπερσι είχαν πιάσει επ΄αυτοφόρω το δασάρχη Λαυρίου να χρηματίζεται για να κάνει αποχαρακτηρισμό.Όσον αφορά τα δάση,κάνε μια βόλτα στο Καπανδρίτι που είχε δάσος μέχρι το 1993,όχι το 1003,και θα δεις πόσα σπιτάκια έχουν ξεφυτρώσει.Ή κάνε μια βόλτα στον Παρνασσό να δεις πού έχουν χτίσει.Απλώς στην Ελλάδα κυβερνά το μαύρο χρήμα και η πουστιά και γι'αυτό δε θα ξεφύγει από το τέλμα η χώρα.Και καλά είπε ο εκπρόσωπος του Εμίρη "Να βλέπετε τα πουρνάρια να μεγαλώνουν" μέχρι να τα κάψει κάποιος κολλητός μεγαλοκαρχαρίας...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

αυτα μπουμπου ειναι θεωριες

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
εδώ έχεις το μεγαλύτερο λάθος.... το κόμμα που υποστηρίζω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ στην βουλή (δυστυχώς για την βουλή και σύμφωνα με την  άποψη μου για την χώρα)...

Καμια διαφορα.
Σε οσα εχουμε συζητησει εδω μεσα, παντα εισαι με την κυβερνηση. Με τον σαμαρα, με τον δενδια, με τον στουρναρα.
Οποτε δεν βλεπω καμια διαφορα....

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
αυτα μπουμπου ειναι θεωριες

....οπως θεωριες αλλωστε εμειναν και ολα οσα υποσχονταν διαφοροι απ οσους κυβερνησαν εδω και καποιες δεκαετιες....για μια ανεξαρτητη, ισχυρη χωρα μπλα μπλα ....που ολοι θα εχουν δουλεια και θαναι ευχαριστημενοι...μπλα μπλα....που το κρατος θα ειναι δικαιο ...μπλα μπλα....αστο βαριεμαι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Καμια διαφορα.
Σε οσα εχουμε συζητησει εδω μεσα, παντα εισαι με την κυβερνηση. Με τον σαμαρα, με τον δενδια, με τον στουρναρα.
Οποτε δεν βλεπω καμια διαφορα....

και πάλι λάθος είσαι... με την νομιμότητα και με το πρόγραμμα του ΔΝΤ είμαι... αν αύριο βγεί και το στηρίξει και το εφαρμοσει αποδοτικώτερα  ο τσίπρας ή η παπαρήγα υπέρ τουτ θα μιλάω...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
και πάλι λάθος είσαι... με την νομιμότητα και με το πρόγραμμα του ΔΝΤ είμαι... αν αύριο βγεί και το στηρίξει και το εφαρμοσει αποδοτικώτερα  ο τσίπρας ή η παπαρήγα υπέρ τουτ θα μιλάω...

Καμια νομιμοτητα δεν υπαρχει σε αυτα που γινονται στον εργασιακο χωρο 1 χρονο τωρα.
Επισης το ιδιο το ΔΝΤ ξερει οτι το προγραμμα ηταν λαθος(οι υπολοιποι το ξεραμε εξαρχης)....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καμια νομιμοτητα δεν υπαρχει σε αυτα που γινονται στον εργασιακο χωρο 1 χρονο τωρα.
Επισης το ιδιο το ΔΝΤ ξερει οτι το προγραμμα ηταν λαθος(οι υπολοιποι το ξεραμε εξαρχης)....
Και αυτοί εξαρχής το ξέρανε!Σου μοιάζουνε για τόσο ηλίθιοι?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
....οπως θεωριες αλλωστε εμειναν και ολα οσα υποσχονταν διαφοροι απ οσους κυβερνησαν εδω και καποιες δεκαετιες....για μια ανεξαρτητη, ισχυρη χωρα μπλα μπλα ....που ολοι θα εχουν δουλεια και θαναι ευχαριστημενοι...μπλα μπλα....που το κρατος θα ειναι δικαιο ...μπλα μπλα....αστο βαριεμαι.

δίκαιο κράτος με φακελλάκι δεν γίνεται...

και σύμφωνα με μια στρουθοκαμηλική θεώρηση

για το μεν φακελλάκι που δίνει ο πολίτης ευθύνεται πάντα ο κρατικός λειτουργός που το παίρνει (άρα το κράτος) και ποτέ αυτός που το δίνει

για το δε φακελλάκι που δίνει ο προμηθευτής για να πάρει την δουλειά ευθύνεται πάντα ο προμηθευτής που εκμαυλίζει τον καλό δημόσιο υπάλληλο...

Φυλακή ο φαρμακοτρίφτης και ο γιατρός συνεργάτη του που κλέβουν τα φάρμακα γράφοντας συνταγές σε βιβλιάρια ασφαλισμένων που τα έχει στα συρτάρια του, αλλά ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ που του δώσανε τα βιβλιάρια (με το αζημίωτο στις περισσότερες των περιπτώσεων) ..

Φυλακή ο γιατρός που έδινε τα πιστοποιητικά τυφλότητας στην Ζάκυνθο, φυλακή και οι "τυφλοί"

Φυλακή ο Τσοχατζό και κατάσχεση όλης του της περιουσίας (και των παιδιών του) όπως και έγινε... φυλακή όμως και ο σουβλατζής της γειτονιάς που δηλώνει 6500 κέρδη τον χρόνο και η ταμειακή του μηχανή έχει πιάσει αράχνες από την αχρηστία...

Φυλακή ο Μελισσανίδης αλλά φυλακή και ο αγρότης που γέμιζε το ρεζερβουάρ με πετρέλαιο θέρμανσης και αποπάνω έπαιρνε και την επιδότηση ...

έτσι ναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom