Νέα

Εμίρης του Κατάρ: «Εσείς στην Ελλάδα ψάχνετε για μαζοχιστές, όχι για επενδυτές»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 757
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ????????ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΒΑΒΟΥΡΑ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΟΝ!
Και ολο κερδιζε !!!!!!!!!

Νομιζω λεγοταν ο εκκατομυριουχος η πως να χασετε ενα εκκατομυριο δεν το θυμαμαι αυτο !!!!!!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οχι αχαχουχα.... απλα κοζαρεις ποιοι ειναι τέτοιο στυλ....

ο τυπος που εχει μιζεριασει και απομακρυνθει απο τις γυναικες φαινεται θα σου αρχισει τα δεν και τις δυσκολιες.... επισης θα δεις και απο το φβ οτι βγαινει εξω μονο με αντρες και η παρεα δεν εχει γυναικες... τελοςπαντων αποφευγεις παρεες που εχουν μονο αγορια... βγες με αυτους 1 φορα το μηνα και ως εκει για να μην σε κατηγορησουν κιολας οτι τους πουλησες τελειως .

ρε γαμω το σπανακοπιτακι σου εσυ δεν ελεγες μακρια απο φβ? θα σου σπασω το κεφαλι ρε

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
:S :S :S ρε μεγαλε πονανε τα ματια μου...απο τη μια ο δωνης, απο την αλλη εσυ!ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ????????ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΒΑΒΟΥΡΑ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΟΝ!

Ρε μεγάλε κάνεις σα γκόμενα και πιάνεσαι απο το κάθε τι. Μήπως θες να πιαστείς απο καμια πούτσα σα κλαδί???

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ρε γαμω το σπανακοπιτακι σου εσυ δεν ελεγες μακρια απο φβ? θα σου σπασω το κεφαλι ρε

Ναι το ελεγα... αλλα για να γνωρισεις μια τελειως ασχετη.... μακρυα απο add σε γκομενες που δεν ξερεις. Κατα τα αλλα εχω πει και παλιοτερα πως μπορεις να το χρησιμοποιησεις σαν μεσο επικοινωνιας για να επικοινωνεις με φιλους και φιλες που εχουν διαφορετικα δικτυα στα κινητα μεσω του δικτυου του φεησμπουκ !!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και στις φιλες τι λες ?
Απο η γκομενα μου ? τοτε πανε ολα στον βροντο
Απο εδω οι φιλες μου λες στην γκομενα ? το χαλαει κι αυτο παλι......

Για πες μας τον τροπο προσεγγισης φιλων ?

Δεν πανε ολα στον βροντο... οι γυναικες ειναι ανταγωνιστικες  :P

σου ειπα ο τροπος προσεγγισης ειναι πολυ απλος και δουλευει ευκολοτερα το μοντελο της παρέας.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ναι το ελεγα... αλλα για να γνωρισεις μια τελειως ασχετη.... μακρυα απο add σε γκομενες που δεν ξερεις. Κατα τα αλλα εχω πει και παλιοτερα πως μπορεις να το χρησιμοποιησεις σαν μεσο επικοινωνιας για να επικοινωνεις με φιλους και φιλες που εχουν διαφορετικα δικτυα στα κινητα μεσω του δικτυου του φεησμπουκ !!!!!

ρε μαλακα ξεβρακωτε παλι τα ψιλοδιφραγκα συζηταμε? ποσες φορες θα το πουμε ρε ντενεκε αμα δε ξεβρωμισει το χνωτο απο την πεινα δε σταυρωνεις γκομενα ουτε γροθοκοπωντας την

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο μπολντης κανει διαλεξη για γκομενικα και ο αναπηρος κραταει σημειωσεις.
γαμω τις δευτερες μου

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ρε μαλακα ξεβρακωτε παλι τα ψιλοδιφραγκα συζηταμε? ποσες φορες θα το πουμε ρε ντενεκε αμα δε ξεβρωμισει το χνωτο απο την πεινα δε σταυρωνεις γκομενα ουτε γροθοκοπωντας την
Οταν ομιλει ο Διδασκαλος οι γυφτοι πρεπει να σωπαινουν .......

Οποτε .... ΣΚΑΣΕ ΓΥΦΤΟ !!!!!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Καλο ειναι να υπάρχει μια σταθερη δουλιτσα φιλε για να νιωθει η αλλη προοπτικη αλλα προς το παρον με την δικαιολογια του στρατου την διατηρώ.... ε αν με παρατησει μετα απο καιρο... χεστηκα θα βρω αλλη. Αυτη θα χασει  :P

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ο μπολντης κανει διαλεξη για γκομενικα και ο αναπηρος κραταει σημειωσεις.
γαμω τις δευτερες μου
Ειδες ποσο αναπηρη ψυχη εχεις ρε γυφτουλα που θες να εχεις και αποψη ?

Η μονη αποψη που εχεις ειναι του κωλου τα εννιαμερα απο τις παρκιαδες που κανεις

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Ρε τσίφτηδες πάντως ξέρετε τι εχω διαπιστώσει?

Οτι κουβέντα θέμα και να υπάρχει, δε θα το αναλύσουμε σωστα με τίποτα. Δε θα ασχοληθούμε καν με το θέμα. Ασχολούμαστε ο ενας με τον αλλον με σκοπό να την πούμε ο ενας στον άλλο.
Μαλακίας το ανάγνωσμα πρόσχωμεν δηλαδις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Οτι κουβέντα θέμα και να υπάρχει, δε θα το αναλύσουμε σωστα με τίποτα. Δε θα ασχοληθούμε καν με το θέμα. Ασχολούμαστε ο ενας με τον αλλον με σκοπό να την πούμε ο ενας στον άλλο.

Αυτοι φταινε... ολο μου επιτιθονται. Κατι πρεπει να κανετε.. ειμαι ενας και ειναι πολλοι.
Ο Λοπεζ και η βρωμοπαρεα του. ΟΛοι νατσεοι ... ποντικια .... και αλλοι τετοιοι τύποι περιεργοι και απροσιτοι.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16

Να και κάτι σωστό.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αυτοι φταινε... ολο μου επιτιθονται. Κατι πρεπει να κανετε.. ειμαι ενας και ειναι πολλοι.
Ο Λοπεζ και η βρωμοπαρεα του. ΟΛοι νατσεοι ... ποντικια .... και αλλοι τετοιοι τύποι περιεργοι και απροσιτοι.

εγω ρε?? α θα σε δειρω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εγω ρε?? α θα σε δειρω

Απεξω απο τον ΠΟρετσάνο ή και ΣτΕΡΓΙΟΥ αμα θες .... εκει στην μεταμορφωση θα ειναι και οι αστυνομικοι απεξω να τρωνε οποτε δεν θα παθεις μεγαλο κακο θα τρεξουν να σε σωσουν  :P

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

:thumbsup:

Και ποιος φταιει γιαυτο πες ......

Αν ηθελαν μια ταξη ωστε να γινεται διαλογος με γνωμες και επιχειρηματα, καθως και εναν στοιχειωδη ελεγχο στον χαβαλε και τους κλωνους δεν θα φταναμε σε αυτα τα σημεια !!!!!!!

Απλα δεν θελουν γιατι ετσι τους βολευει !!!!!!!!

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Καλο ειναι να υπάρχει μια σταθερη δουλιτσα φιλε για να νιωθει η αλλη προοπτικη αλλα προς το παρον με την δικαιολογια του στρατου την διατηρώ.... ε αν με παρατησει μετα απο καιρο... χεστηκα θα βρω αλλη. Αυτη θα χασει  :P

Δείξ' της τις αγγελίες της ΧΕ για προγραμματιστές. Να ξέρει ότι το "αγόρι" της έχει λαμπρό μέλλον!

Επισκέπτης
Στ'αρχιδια σου ρε...το"σωμα"καθαρισε και την εβγαλες πασας στον ΕΣ,δικηγορινες γκομενες εχεις οσες θες,καπιταλα θα γενεις σιγουρα...μην ασχολεισαι με μαλακες χωρις φβ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom