Giorgospao
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 408
- Πόντοι
- 21
Τώρα το πάς ποιό καλά!!!!!! ΜωρόΟτι μπορει ο καθενας μωρο
Τζακουζι
Μπανιερα ειτε ντουζιερα
Τώρα το πάς ποιό καλά!!!!!! ΜωρόΟτι μπορει ο καθενας μωρο
Τζακουζι
Μπανιερα ειτε ντουζιερα
πηγαινε να σε κοιταξει καποιος ειδικος...ισως προλαβεις το ασυλο...Εμιλυ γυναικαρα εκει στην αθηνα στο γκαζι εχει και Sauna&Xamam Alexanter θα σε παρω να σε παω εκει μεσα για γουστα περιεργα .....
χα χα εκεί στην φρεγάτα,κάτι ΘΑ του ρίχνουν στο φαγητό,δεν γίνεται αλλιώςπηγαινε να σε κοιταξει καποιος ειδικος...ισως προλαβεις το ασυλο...
πο πο τώρα σού την είπε,άγρια ούτε καν με το γάντι!!!Δεν το βρισκω λογικο να στεινομαι στο λομπυ
Το ζητουμενο ειναι να δοκιμασεις και τιποτα οχι μονο οφθαλμολουτρο
η κοπέλα ανεβαίνει από το parking, αλλά το να σαχλαμαριζουμε από νημα σε νημα και να πικαρουμε τις κοπέλες δεν έχει κάποια έννοια. Σε αυτό το νημα κανένας δεν γράφει την εμπειρία του πάρα μόνο χαβαλέ.καλημερα!σημερα ειδα την επιθεση της μικρης και επαθα πλακα!!!που ειδε οφθαλμολουτρα και τετοιες μαλακιες!!εγω απλως της ειπα πως και δεν ετυχε να την τρακαρω σε καποιο λομπυ!!γιατι δεν φανταζομαι να ανεβαινει απο το παρκινκ!!ασε που επειδη ειμαι εκτος Αθηνων αραια κανω ραντεβου με κοριτσια!!φαουλ λοιπον η μικρη!!την καλημερα μου νκαι καλο Πασχα
ποις πικαρισε ποιον???η κοπέλα ανεβαίνει από το parking, αλλά το να σαχλαμαριζουμε από νημα σε νημα και να πικαρουμε τις κοπέλες δεν έχει κάποια έννοια. Σε αυτό το νημα κανένας δεν γράφει την εμπειρία του πάρα μόνο χαβαλέ.
σιγα ρε παιδια!!!κανατε την τριχα τριχια!!!δεν ειπα και κατι για να θιξω καποιον!!!Σου αρεσει η Εμιλυ πας.,.δεν σου αρεσει δεν πας...τα υπολοιπα να ειχαμε να λεγαμε!!!
Ειδες στο μηνυμα μου καποια δικη σου παραθεση????σιγα ρε παιδια!!!κανατε την τριχα τριχια!!!δεν ειπα και κατι για να θιξω καποιον!!!
χα χα χα αυτο ελειπε να κυκλοφορεις ετσι στο παρκινγκ!!! Ειναι και Μ.Πεμπτη...αλλα κουβερτα με τοση ζεστη?Καλημερααααα απο το σπιτι μου σημερα
Και οχι από λομπυ ουτε παρκινγκ
Καλημερααααα απο το σπιτι μου σημερα
ρε μωρό κουλ λίγο,, δεν σού είπε ο άνθρωπος κατι μία ερώτηση έκανε!!!!!Καλημερααααα απο το σπιτι μου σημερα
πηγαινε να σε κοιταξει καποιος ειδικος...ισως γλυτωσεις το ασυλο...Πας γυρεύοντας εσυ καυλακι μου να ερθω μεσα ποιο νωρις και να σε παω για γουστα περιεργα