Emily Lina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Like
- 2.965
Εεε οχι και μια εβδομαδα νηστεια βρε μωρο μουόλα καλά...
μια εβδομάδα νηστεία...
Μεγαλη Πεμπτη θα ξεκινησω την νηστεια
Ειμαι παιδι στην αναπτυξη και χρειαζομαι ενεργεια
Εεε οχι και μια εβδομαδα νηστεια βρε μωρο μουόλα καλά...
μια εβδομάδα νηστεία...
....και τι παιδι!!!μεσα στη καυλα!!!μεχρι ποτε θα δουλευεις πριν το πασχα?Εεε οχι και μια εβδομαδα νηστεια βρε μωρο μου
Μ.Πέμπτη ξεκίνα η νηστεία.......και τι παιδι!!!μεσα στη καυλα!!!μεχρι ποτε θα δουλευεις πριν το πασχα?
τη Μ.Πεμπτη κρενανε τον βαλε βρε!η νηστεια εχει ξεκινησει απο την καθαρα δευτερα!!!χαχαχαχααΜ.Πέμπτη ξεκίνα η νηστεία...
κοίτα τι λέει η ίδια...τη Μ.Πεμπτη κρενανε τον βαλε βρε!η νηστεια εχει ξεκινησει απο την καθαρα δευτερα!!!χαχαχαχαα
Εεε οχι και μια εβδομαδα νηστεια βρε μωρο μου
Εεε οχι και μια εβδομαδα νηστεια βρε μωρο μου
τώρα μάλιστα,,έτσι θα γίνει δουλίτσα,λίγο πριν βάλουμε στην σούβλα,,το αρνάκι θα βάλουμε εσένα μωράκιΚαλησπερα μωρακια μου
Να σας υπευθυμισω οτι Μεγαλη Πεμπτη θα δουλευω
Τωρα εαν καποιος δεν προλαβει την Μεγαλη Πεμπτη υπαρχει παραταση και την Μεγαλη Παρασκευη μέχρι και 21:00 η ωρα το βραδυ
Με κανεις και φοβαμαι τωρα καυλιαρη μουτώρα μάλιστα,,έτσι θα γίνει δουλίτσα,λίγο πριν βάλουμε στην σούβλα,,το αρνάκι θα βάλουμε εσένα μωράκι
μπα δεν σε κόβω,,να μασάς από σούβλες εσύ πατουρα μου!!!!Με κανεις και φοβαμαι τωρα καυλιαρη μου
Σε φιλωωωω :-* μωροοοο μουμπα δεν σε κόβω,,να μασάς από σούβλες εσύ πατουρα μου!!!!
Και εγώΣε φιλωωωω :-* μωροοοο μου
Καλησπερα μωρακια μου
Τωρα εαν καποιος δεν προλαβει την Μεγαλη Πεμπτη υπαρχει παραταση και την Μεγαλη Παρασκευη μέχρι και 21:00 η ωρα το βραδυ
Ωραία φωτό!!! Άσε τα μαλλιά σου λυτά ,σου πάει καλυτερα
Καλησπερα μωρακια μου
τα μαύρα τα sexy τα εσώρουχα σου...!!!Καλησπερα σε ολα τα μωρακια μου
ειχα αρχισει να ανησυχω μωρο μου!!!πεθαινω να γλυψω το κωλαρακι σουΚαλησπερα σε ολα τα μωρακια μου
όταν κανείς ναζάκια στο φακό, είσαι μεγάλη κάβλα;;;;;Καλησπερα σε ολα τα μωρακια μου