Husqsvarnas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 320
- Πόντοι
- 281
Η Εμιλυ ειναι η μελαχροινη και η Λινα η ξανθια
Η πιο χοντρή ποια είναι;
Η Εμιλυ ειναι η μελαχροινη και η Λινα η ξανθια
Σωστά, δεν δείχνουμε τίποτα, πέρα από μικροπρέπεια με τα υποτιμητικά σχόλια. Εάν δεν μας αρέσουν , ας προσπεράσουμε. Για ποιό λόγο να ασχολείται κάποιος με γυναίκες που δεν είναι του γούστου του, όταν υπάρχουν τόσες για όλα τα γούστα?
Η πιο χοντρή ποια είναι;
κατσε ρε φιλε μαλλον εχει συνεχεια ..........σε όποιον δεν αρέσει ας πάει παρακάτω....
έχει πολλές επιλογές...
ποια συνέχεια?κατσε ρε φιλε μαλλον εχει συνεχεια
περιμενε να μας πη ο φιλος ποσα κιλα ειναι......ποια συνέχεια?
είπανε το πρόγραμμα τους ...
είπανε το δωράκι τους...
αυτές είναι σ όποιον αρέσει ας πάει να κάνει ραντεβού...
αν όχι ας πάει παρακάτω...
γιατί θα της αγοράσουμε...?περιμενε να μας πη ο φιλος ποσα κιλα ειναι......
Επειδή βλέπω διάφορα σχόλια εδώ που φτάνουν στα όρια του προσβλητικού για 2 κοπέλες που αποφάσισαν να κάνουν αυτή τη δουλειά για να ξεχαρμανιάζουμε εμείς οι "ποιοτικοί" που τριγυρνάμε από την αγαμία στο bourdela και ψάχνουμε πορνοστάρ φωτομοντέλα με 50 ευρώ για να γράφουμε μετά ότι "την ξέσκισα", "έδειξε να το απολαμβάνει", "την έκανα και έχυσε" και άλλες τέτοιες μαλακίες... Κουλάρετε ρε μάγκες. Ωραίες μπαμπάτσικες και καυλιάρες φαίνονται, αν έρθουν και σας την πέσουν στα μπαράκια που πηγαίνετε και κλαίτε την μπακουριά σας, ας μην τους κάνετε την τιμή. Εγώ θα τους την έκανα πάντως. Ηρεμήστε. Είναι διαφορετικό το αδύνατο-μοντελέ που πιθανότατα θα σε πάει κωλοφεράντζα στις υπηρεσίες και διαφορετικό το νταρντάνικο μαστόρι που θα αρχίσει και δεν θα ξέρεις από που να φύγεις.
Σωστά, δεν δείχνουμε τίποτα, πέρα από μικροπρέπεια με τα υποτιμητικά σχόλια. Εάν δεν μας αρέσουν , ας προσπεράσουμε. Για ποιό λόγο να ασχολείται κάποιος με γυναίκες που δεν είναι του γούστου του, όταν υπάρχουν τόσες για όλα τα γούστα?
δεν ρωτησα εγω ο τυπος ο ποιο κατω ρωτησεγιατί θα της αγοράσουμε...?
Η πιο χοντρή ποια είναι;
Εμιλυ 22, 1.70, 65 κιλα
Λινα 26, 1.62, 60 κιλα
Στομα Η Λινα, καταποση οχι
Πρωκτικο δεν εχει το μενου
απλά! εσύ δηλώνεις 1,70 και είσαι 1,70..οι γυναίκες δηλώνουν 1,70 με 15ποντο τακούνιΠως γίνεται να είμαι 1,70 60 κιλά και να είμαι ο μισός από αυτές δεν μπορώ να το καταλάβω.Τόσο ελαφρυκόκκαλες πια;
συμφωνω με ολα οσα λες φιλε μου.και να προσθεσω οτι δεν ειναι σωστο να σχολιαζουμε πυκροχολα το παρουσιαστικο ανθρωπου,αν σκεφτουμε πως ειμαστε εμεις,και την υποκειμενικοτητα της κρισης μας.επι του προκειμενου ,εκεινο που μπορουμε να πουμε και να καταγραψουμε,ειναι τι πραγματι υπαρχει εμφανισιακα,αν το εχουμε δει,και υποκειμενικα αν μας αρεσει,οχι ομως χλευασμος και ειρωνεια για κοπελες και συναγωνιστες που ενδεχομενως τους αρεσει η θελουν να βολταρουν.το τι κανει και με ποια ειναι λογαριασμος του καθενος.τελος ,για εμενα το να παρεις ενα πουτανοκαυλιδιο,ειναι συνδιασμος πολλων δεδομενων,εμφανισης προσωπου - σωματος,υπηρεσιων,διαθεσης και συμετοχης, και κοστους.παντως οι σωστες και αληθηνες αναφορες- κριτικες,μας προτρεπουν να αποφασιζουμε με μεγαλη προσεγγιση στα θελω μας,με ποια κοπελα θα παμε.γεια χαρα.Επειδή βλέπω διάφορα σχόλια εδώ που φτάνουν στα όρια του προσβλητικού για 2 κοπέλες που αποφάσισαν να κάνουν αυτή τη δουλειά για να ξεχαρμανιάζουμε εμείς οι "ποιοτικοί" που τριγυρνάμε από την αγαμία στο bourdela και ψάχνουμε πορνοστάρ φωτομοντέλα με 50 ευρώ για να γράφουμε μετά ότι "την ξέσκισα", "έδειξε να το απολαμβάνει", "την έκανα και έχυσε" και άλλες τέτοιες μαλακίες... Κουλάρετε ρε μάγκες. Ωραίες μπαμπάτσικες και καυλιάρες φαίνονται, αν έρθουν και σας την πέσουν στα μπαράκια που πηγαίνετε και κλαίτε την μπακουριά σας, ας μην τους κάνετε την τιμή. Εγώ θα τους την έκανα πάντως. Ηρεμήστε. Είναι διαφορετικό το αδύνατο-μοντελέ που πιθανότατα θα σε πάει κωλοφεράντζα στις υπηρεσίες και διαφορετικό το νταρντάνικο μαστόρι που θα αρχίσει και δεν θα ξέρεις από που να φύγεις.
Ενας καλος πουτανιαρης γνωριζει πολυ καλα πως σε ποσοστο 80% μετρια εως κακη εμφανιση σουπερ υπηρεσιες και τουμπαλιν......οποτε θα μαθουμε στο μελλον τι παιζει και εδω.αλλωστε πολλοι εδω εχουμε προσωπικη ζωη και ψαχνουμε υπηρεσιες και οχι εμφανιση!!!!καλο μεσημερι κυριοι.....