Μάγκες την πάτησα,ενω προσπαθούσα για επικοινωνια με Άννα 110 που δεν μπορουσε,καπάκι νανσυ24 ουτε αυτη,ουτε Αγγελική πως μου την βαράει και παιρνω την εμιλυ αν λέω σωστά ειναι η μελαχροινή,λέω ενα πενηντάρικο ειναι δεν γαμιεται και τετοια,η φαση ειναι οτι με ειχε πιασει οπωσδήποτε να παρω καποια,μιας και το προηγούμενο βραδυ ειχα χτυπήσει κατι τσιπούρα,οποτε το επόμενο πρωι ξυπνησα με καβλες.ανοιγει η πόρτα και τρωω το πρώτο ξενέρωμα,βεβαια αυτα γούστα ειναι και δεν θελω να προσβάλω το κοριτσι.επειδη ομως μίλησε η ΚΑΒΛΑ της Σούρας δεν την έδιωξα,έκλεισα τα μάτια,τελείωσα γρηγορα και φυσικα ουτε Καν να παρω δευτερη εκτόνωση.τουλαχιστον το έσωσα εχθες με αννα110.δεν θα μπω σε διαδικασία να περιγράψω εμφάνιση,απλα ειναι έτη φωτός απο τα δικά μου γούστα,που στην τελικη δεν ψάχνω μοντέλε φαση,μιας και εχω δοκιμάσει διάφορες ηλικίες και κατηγορίες που παρόλο καποιες ατελειες οι υπόλοιπες κορασίδες σώζων την παρτίδα,στην συγκεκριμένη δεν βρηκα ουτε ενα κλικ να με τραβήξει.ηθικο δίδαγμα,ποτε δεν καταλήγουμε υπό την επήρεια του αλκοολ σε οποιαδήποτε επιλογή για να φύγουν τα χοντρά διοτι το τίμημα της αποτυχίας ειναι τεραστιο.στο παρελθον μου εχει συμβει απο γραφείο να διώξω κορασίδα,αλλα αυτη την φορα αντέδρασα διαφορετικα.