Emily Lina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Like
- 2.965
εσείς το τρενάκικαλησπερα μωρακια
τι κανετε;
:-* :-* :-*
καλησπερα μωρακια
τι κανετε;
:-* :-* :-*
Σούπερ φάση ❗️
ντουετακι 100 μια χαρα σας βρισκω ;)
αδερφέ όπως προείπα το θέμα είναι υποκειμενικό για άλλουε φίλους βγαζουν γούστα και είναι vfm, εμένα εξελίχτηκε σε κασκαντεριλίκι και ναι τσάμπα το 100αρικο αλλά μεσα στο παιχνίδι είναι όλα. Δεν έχω τίποτα με τις κοπέλες αυτές κανουν τη δουλειά τους και μεις τη δική μας, διαβάζεις βλέπεις και αποφασίζεις, καλά βόλιατσαμπα το 100αρικο δηλαδη συναγωνιστή... ουτε λόγος να της δοκιμάσω
Συνάδελφοι δεν αποτρέπω κανένα απο το να δοκιμάσει για να μη θεωρηθώ και στημένος απλά κατέθεσα την εμπειρία μου με τις κοπέλες, επαναλαμβάνω και ίσως γίνομαι κουραστικός είναι καθαρά υποκεινενική άποψη, ίσως να μην υπήρχε η περίφημη ''χημεία'' ίσως κάτι άλλο δεν ξέρω και αντιπαρέρχομαι, δεν κοιτάω πίσω το παρελθόν δεν αλλάζει...κριμα και ηθελα να δοκιμασω μη το βυζι μη το ενα μη το αλλο
Τα κορίτσια είναι τέλεια έχουν την τέλεια χημεία η μια συμπληρώνει την άλλη η μια ώρα που πέρασα μαζί τους ήταν λίγη εννοείται πως θα είναι μια από τις επιλογές μου και τα 100 ευρώ που ζητάνε ειναι λίγα για αυτά που παρέχουν φιλάκια κορίτσια πέρασα τέλεια...
Γενικό συμπέρασμα: αποτυχημένη συνεδρία οπότε το vfm στην περίπτωσή μου δεν έπαιξε, αν οι υπηρεσίες ήταν πολύ καλές ίσως και να σώναμε κάτι αλλά δεν :thubsdown:
Η άποψη είναι καθαρά υποκειμενική όπως όλες οι κριτικές.
Καλά να περνάμε, πάμε παρακάτω
κοριτσια θελουμε και μια δική σας ενημερωση δεν μπορουν ολες οι συνευρεσεις να ειναι καλες :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown:
Τι ενημέρωση θέλετε?
Την ενημερωση την εκανε ο πελατης. μη βαζουμε τα κοριτσια σε αντιπαταθεση. ο καθενας οπως το ελαβε το ελαβε
σοχουλι να σε παντρεψουμε και με τα 2 τα κορίτσια τι λεςΚορίτσια αδερφές είστε η οχι..