Emily Lina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Like
- 2.965
Κάλεσε στο τηλέφωνο που αναγράφεται και θα ενημερωθείς !!!
Πες μας περισσότερες πληροφορίες για τις εκπλήξεις που μας επιφυλάσσεις!
Τι ακριβώς περιλαμβάνουν??
Πες μας περισσότερες πληροφορίες για τις εκπλήξεις που μας επιφυλάσσεις!
Τι ακριβώς περιλαμβάνουν??
Μωράκι περίεργο η μία αγγελία με την άλλη δεν έχουν σχέση !!!!Γιατί δεν μας κάνεις μια δημόσια περιγραφή αυτών που θα μου πεις στο τηλέφωνο να τα μάθουμε όλοι?
Τι "εκπλήξεις" μας περιμένουν???
Καλησπέρα σου ... Κάλεσε με στο τηλέφωνοΚαλησπέρα κορίτσια !!
Την άλλη βδομάδα ανεβαίνω Αθήνα πείτε μου ποσά θέλετε για να σας έχω από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το πρωί
ειπες Μεγαλη αληθεια!!Τα πράγματα είναι απλά.. Όπως ένας που γαμάει ιερόδουλες καβαλάει το καλάμι και νόμιζει ότι έχει γίνει τοπ γαμιάς ενώ δεν έχει γίνει έτσι και το αντίθετο μια ιερόδουλη που από το πουθενά την κάνουν ντίβα ζητάει πιο πολλά από πελάτες και πολύ καλά κάνει αφού πληρώνουν
Πιο ηρεμαΓελανε και οι πέτρες ???
Δεν είναι υποχρεωτικό να με απολαύσεις !!!
Και ναι 70 το ανέβασα , δεν ήξερα ότι έπρεπε να ρωτήσω για την αύξηση ....
Όπως πολλοί από εσάς τι 50 τι 70 με τίποτα δεν είστε ευχαριστημένοι .... Το κόμπλεξ τα έχει αυτά !!!!!
Φιλάκια πολλά !!!!
Αγόρι μου δεν έχω βγει να πάρω κανένα από το χέρι .... Πάρε οποία θέλεις με το πόσο που θέλει !!!! Όποιος έχει δοκιμάσει θα ξέρει ....Εγώ ξέρω παίδες ότι τα καλύτερα στούντιο στην Αθήνα με δινατα μωρά μέσα έχουν 50 ευρώ την ταρίφα και γαμας και πορνοστάρ σε μερικά μαγαζια, τώρα εσείς που δίνεται 70 ευρώ καί 25 έξτρα για δωμάτιο δηλαδή 95 ευρώ για ένα χύσιμο στην εμιλη δηλαδή η τοπ μουναρα πρέπει να πάρει 700αρια, είναι ντροπή μας που καθόμαστε και τα συζητάμε μαύρο πρέπει να ρίξουμε
Ποιο ήρεμα γιατί ? Δεν κατάλαβα ότι θα πρέπει να εξηγήσω στον καθένα ξεχωριστά τι θα κάνω ?Πιο ηρεμα
Hotel Laccoba
Καλησπέρα σας μωράκια μου
Μην πάρεις κώλο τότε μωράκι μου ΚΑΥΛΙΑΡΙΚΟΔΕΝ θέλω κώλο!
ΔΕΝ θέλω κώλο!
Εσύ μάλλον θα την ξέρεις καλύτερα που την αναφέρειςΈχεις βγάλει σχολή για φωτοσοπ;
εγώ που έκανα παλιότερα ραντεβού με την Έμιλυ δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα φίλε μου, και στο ραντεβού είναι πολύ ζεστή με τον πελάτη καί γουστάρει αυτό που κάνει, τώρα για το οικονομικό είναι άλλο θέμαΈχεις βγάλει σχολή για φωτοσοπ;