sugardadis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 593
- Πόντοι
- 5.845
Το έχω πει από πωλήτρια στο Σκλαβενίτη ως και σε τρελό γκομενάκι σε γραμματεία ιατρείου. Έχει πιάσει σε ποσοστό 20% αλλά και πάλι έφαγα καλά.
Προφανως σε αυτες που επιασε, ακουσαν μονο το "μαρουλι"Ο πιο σωστός και ωραίος τρόπος είναι να πεις χύμα 'είσαι τόσο εκπληκτική γυναίκα, που θα δινα τα πάντα για να σε γλείψω παντού και μετά να κάνουμε άγριο σεξ. Ξέρω ότι δεν έχει τεθεί ποτέ τέτοιο θέμα αλλά σε βλέπω μόνο ερωτικά και είσαι η γυναίκα που για πάρτη της θα έσκαγα πολύ μαρούλι'. Έχει πιάσει και σε μη δηλωμένες. Τσεκαρισμένο.
Ρώτα την-ως ανυποψίαστος και καλά- αν ενδιαφέρεται να παίξει τσόντα στη sirina ή έστω να κάνει κανένα γυμνό, οπότε εκεί είναι πολύ πιθανό να τα ξεράσει όλα και για τις βίζιτες !
στειλε με ποιες νταραβεριζεται να σου πούμε και να ανοίξουμε προφίλ για κριτικέςΠρόσφατα έμαθα (και τσέκαρα επίσης) ότι γνωστή μου κάνει βίζιτες. Ποια θα ήταν η πιο σωστή προσέγγιση για να τη γαμήσω (και επί πληρωμή, δεν υπάρχει θέμα).
Έχουμε φιλικές επαφές αρκετά χρόνια και μια ιδιαίτερη συμπάθεια άλλα όχι ότι θα πάμε ποτέ και για καφέ. Θυμάμαι από ένα αντίστοιχο θέμα (το οποίο δεν βρίσκω τώρα) ότι το να πας χύμα να πεις κάτι δεν είναι και ότι καλύτερο, θα μου το παίξει παρθένα και θα φάω και κράξιμο φαντάζομαι.
Πως θα μπορούσα να αυξήσω αρκετά τις πιθανότητες;;;
Πρόσφατα έμαθα (και τσέκαρα επίσης) ότι γνωστή μου κάνει βίζιτες. Ποια θα ήταν η πιο σωστή προσέγγιση για να τη γαμήσω (και επί πληρωμή, δεν υπάρχει θέμα).
Έχουμε φιλικές επαφές αρκετά χρόνια και μια ιδιαίτερη συμπάθεια άλλα όχι ότι θα πάμε ποτέ και για καφέ. Θυμάμαι από ένα αντίστοιχο θέμα (το οποίο δεν βρίσκω τώρα) ότι το να πας χύμα να πεις κάτι δεν είναι και ότι καλύτερο, θα μου το παίξει παρθένα και θα φάω και κράξιμο φαντάζομαι.
Ρωτα την δηλωμενη αμα εχει καμια φιλη για duo και ζητα φωτογραφίες μεχρι να σου την δείξει.
πες της το ευθεως. απλα τα πραγματαΠρόσφατα έμαθα (και τσέκαρα επίσης) ότι γνωστή μου κάνει βίζιτες. Ποια θα ήταν η πιο σωστή προσέγγιση για να τη γαμήσω (και επί πληρωμή, δεν υπάρχει θέμα).
Σωστό και τίμιοΜαθαίνεις ποιόν τρόπο χρησιμοποιεί για να κλείσει ραντεβού, παίρνεις καρτοκινητό με άλλο νούμερο (αν έχει το δικό σου) και της κλείνεις ραντεβού.
Προφανως σε αυτες που επιασε, ακουσαν μονο το "μαρουλι"
Τα υπολοιπα τα ακουσαν βερεσε
Πρόσφατα έμαθα (και τσέκαρα επίσης) ότι γνωστή μου κάνει βίζιτες. Ποια θα ήταν η πιο σωστή προσέγγιση για να τη γαμήσω (και επί πληρωμή, δεν υπάρχει θέμα).