Νέα

Eλληνικός τουρισμός και κρίση

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα POLEMARXOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Μηνύματα
15.741
Like
1.426
Πόντοι
366
Είναι προφανώς μέγιστη μαλακία να κάνει ο έλληνας διακοπές στην Ελλάδα και δη σε νησί για όλους τους λόγους που επισήμαναν οι προλαλήσαντες και για δύο ακόμη που θα ήθελα να προσθέσω:


[2] επειδή, στην τελική, αν είναι να δώσω λεφτά προτιμώ (ακόμη και ίδιες να είναι οι τιμές) να τα δώσω σε ΞΕΝΟ παρά σε ΕΛΛΗΝΑ για τον απλούστατο λόγο ότι ο έλληνας είναι ανταγωνιστής μου. Να πληρώσω δηλαδή τον μαλάκα ξενοδόχο στο κωλοξερονήσι του Αιγαίου για να μου κάνει φιγούρα τον χειμώνα με το αμάξι του και να μου τρώει τις γκόμενες ή να μου χτυπήσει την τιμή του ακινήτου που θέλω να αγοράσω και εγώ? Καλύτερα στον Τούρκο. Για τον ίδιο λόγο και όλες οι αγορές μέσω Internet από το εξωτερικό. Ομοίως ποτέ αγορές από μικροκαταστήματα - πάντα από μεγάλες πολυεθνικές αλυσίδες. Αλλά αυτά είναι προχωρημένα νοήματα και δεν τα πιάνουν πολλοί.
Ακραία η λογική σου.
Δηλαδή να γίνει ο πλούσιος(μασώνος)...πλουσιότερος!
Και μετα μου λέτε με τέτοια σκεπτικά να πάμε μπροστά σαν χώρα...
 

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Μηνύματα
5.295
Like
17
Πόντοι
66
οπου και να τα δωσω δεν με ενδιαφερει! και για να μην παρεξηγηθω εννοω οτι ειτε τα δωσω στον ελληνα ειτε στο γαλλο το ιδιο και το αυτο μου ειναι απο την στιγμη  που διαθετω ενα ποσο για διακοπες!
αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ανεχομαι να με πιανουν και με μ@λ@κ@ στις τιμες!! (αλουνου παπα ευαγγελιο αυτο)
 

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Μηνύματα
2.416
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Ένα καλό site για να κλείσεις ξενοδοχεία σε φοβερές τιμές,κατά πολύ χαμηλότερες από των ίδιων των ξενοδοχείων,είναι το δεν έχω κάποια σχέση με το εν λόγω γραφείο,απλώς κι εγώ κλείνω από εδώ ξενοδοχείο όταν πάω στη Θεσσ/κη και το πληρώνω 23€ λιγότερο.Έχει πολύ καλές τιμές.Ακόμα και με την γκόμενα για πήδηγμα,αξίζει να κλείσεις ένα δίκλινο για 1 βραδιά,με 70€ (35 το άτομο βγαίνει) και να αποφύγεις τα ημιδιαμονής!Σχεδόνο 24 ώρες στη διάθεση σου έχεις!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom