Σου κακοφαινεται που του εβαλε 45 λεπτα περιθωριο?και πολλα ηταν!Ειναι δυνατον να εχουν καταλαβει οι Τουρκοι το νησι και να μην του βαλει χρονικο οριο?οχι θα τον αφηνε να βομβαρδησει και να μας γαμησουν οι τουρκοι,ή θα του εδινε 6 ωρες που θα ειχαν φτασει μεχρι τον Πειραια οι τουρκαλαδες!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνικό διάβημα στην ʼγκυρα για διαδικτυακή τουρκική πρόκληση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 56
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Λεει πουθενα στο βιβλιο που διαβασες οτι ηθελε παραπανω μεσα και δεν τα ειχε??????καλα δεν θα κατσω τωρα να σου εξηγησω γιατι θελω να φαω κι ολας!Να σαι καλα!Τα μέσα τα ξέρει ο στρατηγός όχι ο καθηγητάκος.
Εσύ ας του έβαζες κανά τέταρτο.
Ας του είχαν καλύτερα μέσα.
καλη δουλιτσα αδερφε...α και κατι που ξεχασα εσυ ειπες πριν οτι ''Και ποιος προωθούσε τους συγκεκριμέν ους "καραβανάδες" μέχρι τότε για να φτάσουν στην θέση που έφτασαν?'' και τωρα λες οτι δεν του ειχε μεσα?η το ενα θα ισχυει η το αλλο.κι αν δεν του εφταναν τα μεσα ας μην δεχοταν την πρωοθηση που ειπες..Σωστα? αντε και καλη μου ορεξη και καλη σου δουλεια!Και εσύ φίλε!
Και έχω μια εργασία να γράψω και το΄χω μαλακίσει το θέμα
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
καλη δουλιτσα αδερφε...α και κατι που ξεχασα εσυ ειπες πριν οτι ''Και ποιος προωθούσε τους συγκεκριμέν ους "καραβανάδες" μέχρι τότε για να φτάσουν στην θέση που έφτασαν?'' και τωρα λες οτι δεν του ειχε μεσα?η το ενα θα ισχυει η το αλλο.κι αν δεν του εφταναν τα μεσα ας μην δεχοταν την πρωοθηση που ειπες..Σωστα? αντε και καλη μου ορεξη και καλη σου δουλεια!
Έτσι είναι δίκιο έχεις, αλλά τα οφφίτσια βλέπεις...
Επισκέπτης
Εγώ θα διαφωνήσω με τον RavenM. Αυτό δεν είναι διπλωματία, είναι μαλακία! Κι όπως γνωρίζουμε όλοι, το υπουργείο εξωτερικών βασίζεται πάρα πολύ στην διπλωματία. Αυτά που λες RavenM είναι σπασμωδικές κινήσεις.
Μπορείς να πιέσεις με άλλους τρόπους... π.χ. να τρενάρεις κι άλλο την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ... παρόλο που θα λες το αντίθετο! Στους Αμερικάνους δεν μπορείς να πας κόντρα σαν χώρα. Εδώ έχει κολώσει όλη η Ευρώπη, θα μιλήσει η τρίχα από τα αρχίδια της? (η Ελλάδα δηλαδή).
Δεν είναι όλα τόσο απλά, ειδικά στο κομμάτι της εξωτερικής πολιτικής. Φυσικά δεν λέω να λέμε και ευχαριστώ στην Αμερικανική κυβέρνηση (ο νοών νοείτο, λίγη μνήμη δεν βλάπτει!) αλλά υπάρχουν άλλο τρόποι να πιέσεις για κάτι. Ειδικά αν είσαι μικρός.
Το ότι βγαίνει ο Αμερικάνος και λέει "όποιος δεν είναι μαζί μας στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, είναι εχθρός μας", τον παίρνει και το λέει. Εσένα δεν σε παίρνει. Οπότε το πάς γύρω-γύρω.
Διαφωνώ κάθετα, η αντίληψη αυτη που εσυ εκφραζεις δε εχει καμία απολυτως στρατιγική, υποτιμά τα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ανταγωνιστικά μας πλεονεκτηματα και παραπέμπει σε ραγιαδίστικες αποχρωσεις.
Η αγοραστική δύναμη ειναι ΣΟΒΑΡΟ χαρτί ασκησης εξωτερικής πολτικής. Το σοβαρότερο (λαμβάνοντας υπόψη οτι εμεις δεν διαθετουμε πόρους οπως πετρελαια, πχ). Σε αυτο στηρίζεται η Τουρκία και χορεύει όλη η Ευρώπη στο ντέφι της. Το δεύτερο ειναι η γεοπολιτική Θέση. Η συμφωνία με τον αγωγό μας δίνει εξαιρετικό λεονέκτημα πλέον. Η στροφη επίσης σε ευρωπαίκά αεροπλανα, φερνει αμεσως στα συμφεροντα μας την κοινοπραξία των Eurofighters. (Γερμανία, Γαλλια Γερμανία, νομιζω).
Το δε τρενάρισμα τηε ορκίας (βετο), ειναι αυτο ακριβως που περιμενουν οι ''εχθροι'' να κανουμε για να μας απομονωσουν μια και καλή.
Αν τα παραπάνω ειναι εν θερμώ μαλακίες, ας ακουσουμε και τις δικες σου σοβαρες, διπλωματικες θεσεις.
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Διαφωνώ κάθετα, η αντίληψη αυτη που εσυ εκφραζεις δε εχει καμία απολυτως στρατιγική, υποτιμά τα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ανταγωνιστικά μας πλεονεκτηματα και παραπέμπει σε ραγιαδίστικες αποχρωσεις.
Η αγοραστική δύναμη ειναι ΣΟΒΑΡΟ χαρτί ασκησης εξωτερικής πολτικής. Το σοβαρότερο (λαμβάνοντας υπόψη οτι εμεις δεν διαθετουμε πόρους οπως πετρελαια, πχ). Σε αυτο στηρίζεται η Τουρκία και χορεύει όλη η Ευρώπη στο ντέφι της. Το δεύτερο ειναι η γεοπολιτική Θέση. Η συμφωνία με τον αγωγό μας δίνει εξαιρετικό λεονέκτημα πλέον. Η στροφη επίσης σε ευρωπαίκά αεροπλανα, φερνει αμεσως στα συμφεροντα μας την κοινοπραξία των Eurofighters. (Γερμανία, Γαλλια Γερμανία, νομιζω).
Το δε τρενάρισμα τηε ορκίας (βετο), ειναι αυτο ακριβως που περιμενουν οι ''εχθροι'' να κανουμε για να μας απομονωσουν μια και καλή.
Αν τα παραπάνω ειναι εν θερμώ μαλακίες, ας ακουσουμε και τις δικες σου σοβαρες, διπλωματικες θεσεις.
Σε γενικές γραμμές κάπως έτσι πιστεύω πως είναι τα πράγματα.
Μην ξεχνάμε πως η Ελλάδα είναι πλέον απο τους μεγαλύτερους πελάτες οπλικών συστημάτων, κάνοντας πραγματικά ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.
Φίλε liomas, λυπάμαι, αλλά σε αυτό το θέμα δεν θα συμφωνήσω μαζί σου...
+100000
Διαβαστε κι αυτο...
Η λαικη παροιμια λεει: "Εκει που μας χρωσταγαν....μας πηραν (ζητανε) και το ΒΟΔΙ..."
Η λαικη παροιμια λεει: "Εκει που μας χρωσταγαν....μας πηραν (ζητανε) και το ΒΟΔΙ..."
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Διαβαστε κι αυτο...
Αυτό εννοώ και γώ.
Καμιά φορά χρειάζονται πιο...δυναμικές κινήσεις !
Η ευγένεια και η φανατική προσήλωση στα διεθνή όργανα (λες και δίνουν ποτέ λύσεις στα προβλήματα), με τους Τούρκους και τους φίλους τους , δεν οδηγούν συνήθως πουθενά.
Σε λίγο θα λένε ότι έχουν και δικαιώματα στον Παρθενώνα , επειδή κάποτε ανατίναξαν την οροφή του....
Επισκέπτης
Εγώ φιλαράκο δεν διατείνομαι ότι ΕΤΣΙ πρέπει να γίνει, γιατί δεν είναι η δουλειά μου αυτή, οπότε δεν μπορώ να γνωρίζω. Αν εσύ είσαι ΤΟΣΟ σίγουρος ότι ΕΤΣΙ πρέπει να γίνει και ότι θα έχει το ποθητό αποτέλεσμα, βάλε υποψηφιότητα να σε ψηφίσω κι εγώ φιλαράκο. Εμένα η δουλειά μου δεν έχει καμία σχέση με politics. Απλά ξέρω ότι η εξωτερική πολιτική κάθε χώρας προϋποθέτει ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ. Κι αυτό που λες εσύ ΔΕΝ είναι διπλωματία. Διπλωματία είναι να πετυχαίνεις αυτό που θέλεις, χωρίς να "ανοίξει μύτη". Η δική σου πρόταση είναι ριζοσπαστική, όχι διπλωματική.
Μου θυμίζεις μια παλιά ελληνική ταινία όπου κάποιος έλεγε "ρε ας ήμουν εγώ πρωθυπουργός και θα βλέπατε...". Δεν θυμάμαι ποια ταινία είναι τώρα...!
Επισκέπτης
Φίλε liomas, λυπάμαι, αλλά σε αυτό το θέμα δεν θα συμφωνήσω μαζί σου...
Εντάξει ρε συ, δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνείς πάντα μαζί μου! No problem!
Επισκέπτης
Ουτε εμενα ειναι η δουλια μου. αποψεις λέμε, σε σάιτ γαι μπουρδέλα, στα διαλλείματα των περιγραφων των γαμησίων μας. με βαση την κοινή λογική.
Επισκέπτης
Ουτε εμενα ειναι η δουλια μου. αποψεις λέμε, σε σάιτ γαι μπουρδέλα, στα διαλλείματα των περιγραφων των γαμησίων μας. με βαση την κοινή λογική.
E, το ίδιο πράγμα λέμε!
Πάντως, έχω την εντύπωση ότι τα διαλείμματα που κάνουμε από τις περιγραφές έχουν μεγαλώσει ΠΑΡΑ πολύ. Όλο μαλακίες θέματα βλέπω στα αριστερά μου. Μία για ομάδες, μία για την κρίση των γυναικών, μία για τα πολιτικά κόμματα, μία για πρωθυπουργούς, μία για βιβλία σχολείων...
Έχω αρχίσει να ξενερώνω παίδες... πριν από κάνα χρόνο είμασταν πολύ καλύτερα εδώ πέρα...
Επισκέπτης
Λογικο ειναι, τα ψηλο-εξαντλήσαμε τα θεματα...δεν εχει και πολλες νεες εισοδους το σπορ....και εγω εχω βαρεθεί....καλυτερα να κανουμε κανενα τσατινγκ ωστε να βγάλουμε κανα φρεσκο ξεπετάκι για να έχουμε να γραφουμε
Επισκέπτης
Λογικο ειναι, τα ψηλο-εξαντλήσαμε τα θεματα...δεν εχει και πολλες νεες εισοδους το σπορ....και εγω εχω βαρεθεί....καλυτερα να κανουμε κανενα τσατινγκ ωστε να βγάλουμε κανα φρεσκο ξεπετάκι για να έχουμε να γραφουμε
Βασικά ήθελα να το πω κι εγώ αλλά είπα "άσε καλύτερα" για να μην πέσουν να με φάνε! Λειτουργία chat έχει το site, οπότε θα μπορούσαν όσοι γουστάρουν να μιλάνε για οπαδικά θέματα, πολιτικά, κτλ μπορούν να μιλάνε εκεί. Γιατί ουσιαστικά, σε αυτά τα threads chat κάνουμε, δεν ανταλάσσουμε πληροφορίες.
Ένα άλλο που έχω να προτείνω είναι η λίστα με τα threads στα αριστερά να κατηγοριοποιηθεί. Π.χ. "Μπουρδέλα", "Οπαδικά", "CGs", "Μασατσίδικα", "Πολιτική", κτλ και να μπαίνει ο καθένας στην κατηγορία της αρεσκείας του κι εκεί να γίνονται "collapse" όλα τα σχετικά threads.
Πρόταση είναι, ας το δουν οι διαχειριστές.
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Βασικά ήθελα να το πω κι εγώ αλλά είπα "άσε καλύτερα" για να μην πέσουν να με φάνε! Λειτουργία chat έχει το site, οπότε θα μπορούσαν όσοι γουστάρουν να μιλάνε για οπαδικά θέματα, πολιτικά, κτλ μπορούν να μιλάνε εκεί. Γιατί ουσιαστικά, σε αυτά τα threads chat κάνουμε, δεν ανταλάσσουμε πληροφορίες.
Ένα άλλο που έχω να προτείνω είναι η λίστα με τα threads στα αριστερά να κατηγοριοποιηθεί. Π.χ. "Μπουρδέλα", "Οπαδικά", "CGs", "Μασατσίδικα", "Πολιτική", κτλ και να μπαίνει ο καθένας στην κατηγορία της αρεσκείας του κι εκεί να γίνονται "collapse" όλα τα σχετικά threads.
Πρόταση είναι, ας το δουν οι διαχειριστές.
Σε αυτά που λές και συ και ο raven περί λειτουργίας του σάιτ, μάλλον θα συμφωνήσω...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 3K