Νέα

Ελληνική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Σιένας Ιταλίας; υπάρχει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα perineo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Ρε σεις παιδιά θα σκάσω.Η φιλενάδα ενός φίλου μου λέει ότι έχει αποφοιτήσει από τη Σιένα έχοντας σπουδάσει... ελληνική φιλολογία, δηλώνει δε φιλόλογος...ξέρει κανείς τίποτε επ'αυτού; γιατί κουφό μου φαίνεται :uglystupid:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Ρε σεις παιδιά θα σκάσω.Η φιλενάδα ενός φίλου μου λέει ότι έχει αποφοιτήσει από τη Σιένα έχοντας σπουδάσει... ελληνική φιλολογία, δηλώνει δε φιλόλογος...ξέρει κανείς τίποτε επ'αυτού; γιατί κουφό μου φαίνεται :uglystupid:
τσεκαρε το ΔΙΚΑΤΣΑ

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε φιλε ειληκρινα τωρα τοση πολυ γουσταρεις την φιλολογια;
εγω δινω διπλωματικη και τελειωνω απο τον γολγοθα
πολυ παλουκι και  επαγγελματικη αποκταταση μεχρι στιγμης 0,λεφτα πολυ μετρια για το ευρος σπουδων και την δυσκολια που εχει(τα ιδια περιπου με εναν δασκαλακο που κανει μαθηματα για την τσαπου)_
αλλο που τωρα θελουν να εξαγγειλουν τα ολοημερα και θα ανοιξει πολυ πραμα

OP
OP
P

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
ρε φιλε ειληκρινα τωρα τοση πολυ γουσταρεις την φιλολογια;
εγω δινω διπλωματικη και τελειωνω απο τον γολγοθα
πολυ παλουκι και  επαγγελματικη αποκταταση μεχρι στιγμης 0,λεφτα πολυ μετρια για το ευρος σπουδων και την δυσκολια που εχει(τα ιδια περιπου με εναν δασκαλακο που κανει μαθηματα για την τσαπου)_
αλλο που τωρα θελουν να εξαγγειλουν τα ολοημερα και θα ανοιξει πολυ πραμα
δεν ρωτάω για μένα.Απλά επειδή μου ακούγεται φούμαρο κάποιος να έχει σπουδάσει κάτι τέτοιο στην Ιταλία κιόλας η ερώτηση είναι απλή υπάρχει η δεν υπάρχει τμήμα ελληνικής φιλιλογίας στη Σιένα.Το Δικατσα δεν έχει τέτοιο τμήμα στη λίστα του, αλλά αυτό δεν πιστοποιεί ότι δεν υπάρχει επειδή δεν είναι αναγνωρισμένο..

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Φυσικά και είναι λίγο δύσκολο να πιστέψω αυτό το "η κοπέλα ενός φίλου μου"...

Τέλος πάντων, ιδού τα φώτα μου. Στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου της Σιένα υπάρχουν 2 κατευθύνσεις:
-Κλασσικές σπουδές
-Μονδέρνες σπουδές

Στις κλασσικές σπουδές οι μαθητευόμενες Bellucci μαθαίνουν εις βάθος ( :fuck2: :fuck2: :fuck2:) την αρχαία ελληνική μέχρι την περίοδο του Ιουστινιανού. Από το 2ο έτος και μετά μας παρατάνε σαν δευτεροκλασσάτες γκόμενες. Αυτό φυσικά και δεν σε κάνει φιλόλογο ελληνικής γλώσσης αλλά τσαρλατάνο. Ας δώσουμε όμως και το benefit of doubt σε μία κοπέλα, η οποία μπορεί να χάθηκε στην μετάφραση. :tits: :tits: :tits:

Η ερώτηση κλειδί είναι αν ανέβηκε κατά την διάρκεια των σπουδών της στον Torre (πύργο) del Mangia. Ούτε πριν,ούτε μετά, αλλά κατά την διάρκεια των σπουδών. Αν πει ναι, τότε μάλλον ψεύδεται ασυστόλως. Σύμφωνα με τον αστικό μύθο των φοιτητών της Σιένα, όποιος φοιτητής ανεβεί σε αυτόν τον πύργο, δεν πρόκειται να πάρει ποτέ των ποτών πτυχίο. Προκαταλήψεις Ιταλών, τις οποίες λίγοι αψηφούν όμως...

siena5.jpg

Υ.Γ. Μήπως το αβατάρ σου δείχνει κιόλας τις επίμονες ερωτήσεις που της υποβάλλετε για να μάθετε τι σπούδασε???
Υ.Γ. ΙΙ Μην ξεχάσεις να μας πεις τι έγινε τελικά...

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Στο ειπα και χθες

εχει ιταλικη και ευρωπαικη λογοτεχνια

και κατι αναλογα

Ελληνικη φιλολογια δεν νομιζω να εχει αλλα εχει γενικα κλασσικες σπουδες που κνει μια φιλόλογος . Ισως σπουδασε ΑΡΧΑΙΑ ελληνικα ή κατι τετοιο

παντως υπαρχει τμημα γραμματων και φιλοσοφιας (και ξερεις ποιος γεννησε την φιλοσοφια και την αμπελοφιλοσοφια-Ο Εληνας και ο Νεο Ελληνας αντιστοιχα)

Facoltà di Lettere e Filosofia

OP
OP
P

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
  Στο ειπα και χθες

εχει ιταλικη και ευρωπαικη λογοτεχνια

και κατι αναλογα

Ελληνικη φιλολογια δεν νομιζω να εχει αλλα εχει γενικα κλασσικες σπουδες που κνει μια φιλόλογος . Ισως σπουδασε ΑΡΧΑΙΑ ελληνικα ή κατι τετοιο

παντως υπαρχει τμημα γραμματων και φιλοσοφιας (και ξερεις ποιος γεννησε την φιλοσοφια και την αμπελοφιλοσοφια-Ο Εληνας και ο Νεο Ελληνας αντιστοιχα)

Facoltà di Lettere e Filosofia

Τώρα διαφωτίστηκα πλήρως. αρχαία ελληνικά δεν έχει, απλά γενικές σπουδές που βεβαίως σε καμία περίπτωση δεν την καθιστούν φιλόλογο. Είναι σαν να λέει κάποιος ότι είναι δικηγόρος και έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και όχι νομική

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μόλις πήρα το πτυχίο Ουκρανολογίας από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Μπουρδελολαγνίας :2funny:

Ο Πρύτανης Ιωσήφ Μπλάσκος με δάκρια στα ματια παρέδοσε τα πτυχία στην πρώτη σειρά των αποφοιτούντων.
Επόμενος στόχος μου ΜΑΣΤΕΡ Ρωσσολογίας από τον καθηγητή Δημητράκη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom