supersafe2005
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αχαχαχα εγώ νόμιζα πως είναι το σήμα της ειρήνης προσαρμοσμένο στα δεδομένα της σύγχρονης κοινωνίας....
ειρηνη φιλε μου, ειρηνη και εφοπλισμός..... (Πανουσης ξανα...)
αχαχαχα εγώ νόμιζα πως είναι το σήμα της ειρήνης προσαρμοσμένο στα δεδομένα της σύγχρονης κοινωνίας....
πισδε τσερο εγο κσερο οτι ο κιριοσ μακλεισ θα με παη στο μερτσεντε ,κε εκι θα φαμε κιολασ
Υπαρχουνε και τα φλογο-μοντελα... ;)+1
Γιατί τους γνωστούς-αγνώστους (του κώλου) νομίζει κανείς ότι αν υπήρχε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ βούληση ΑΚ ΤΩΝ ΑΝΩ να τους σκίσουνε, δεν θα μπορούσαν να τους κάνουνε φωτομοντέλλα;
το μαμαμου μου ελεγε τσισσσσσσσσσσσσσσ
Υπαρχουνε και τα φλογο-μοντελα... ;)
κε ο ματατσισ τι φτεη???πιναλασ ιεν κε αφτοσ οποσ ολι μασΥπαρχουνε και τα φλογο-μοντελα... ;)
φετος θα εχει & δευτερο πασχα πριν απο τα χριστουγεννα..μην στεναχωριεσαι..
τετοια λαμπαδα θελω για το πασχα νονε πλεζουρα
Εσυ τρως καλα...ρωτα και τους μεταλλεργατες στο περαμα...κε ο ματατσισ τι φτεη???πιναλασ ιεν κε αφτοσ οποσ ολι μασ
γιγαντα κε η εργατεσ πιναλεσ ινε,κε τσακονοντε διο πιναλεσ μεταξι τουσ ...Εσυ τρως καλα...ρωτα και τους μεταλλεργατες στο περαμα...
φετος θα εχει & δευτερο πασχα πριν απο τα χριστουγεννα..μην στεναχωριεσαι..
τετοια λαμπαδα θελω για το πασχα νονε πλεζουρα
Υπαρχουνε και τα φλογο-μοντελα... ;)
νε να κατεβουν τα Τ 72 τα Μ48 Μ113 Μ60 κε λε0 1 2 κλπ.να εχουμε παλι μια αναστασι τισ ελαδοσ οποσ το 67-74........που μάλλον δεν συκγρίνονται με κάτι σαν αυτό:
...και σκέψου τα ΠΟΛΥ χειρότερα που δυστυχώς υπάρχουν.
Με τη διαφορα οτι το κρατος πλερωνει του ματατζηδες, για να χτυπανε εργαζομενους,φοιτητες,συνταξιουχους...γιγαντα κε η εργατεσ πιναλεσ ινε,κε τσακονοντε διο πιναλεσ μεταξι τουσ ...
νε να κατεβουν τα Τ 72 τα Μ48 Μ113 Μ60 κε λε0 1 2 κλπ.να εχουμε παλι μια αναστασι τισ ελαδοσ οποσ το 67-74.....
διστιχοσ ομοσ χριαζετε κε η αστινομια,μονο με σχολια λινοντε τα προβλιματαΜε τη διαφορα οτι το κρατος πλερωνει του ματατζηδες, για να χτυπανε εργαζομενους,φοιτητες,συνταξιουχους...
σχόλια ή σχολεία;διστιχοσ ομοσ χριαζετε κε η αστινομια,μονο με σχολια λινοντε τα προβλιματα
αφτο που δε εχο παη σχολιο με δασκαλουσσχόλια ή σχολεία;
Κάνε ρε γαμώτο έναν ορθογραφικό έλεγχο!
Θα συνηθισεις... ...το μποθρο ινι μεγκαλο μαγα...σχόλια ή σχολεία;
Κάνε ρε γαμώτο έναν ορθογραφικό έλεγχο!
οχι κε μαγαζιΘα συνηθισεις... ...το μποθρο ινι μεγκαλο μαγα...