Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 409K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Στη δουλειά μου δεν δέρνω κανέναν ούτε σκότωσα ποτέ κανέναν. Να τους φτύσουμε για όλα όσα έχουν κάνει και κάνουν συνέχεια, όχι γενικώς και αορίστως.

ε βρίσε αυτόν που το έκανε. Συγκεκριμένα. Τι βρίζεις την ιδιότητα ή το θεσμό? Εξάλλου και άλλοι έχουν σκοτώσει και ασκήσει βία. Ή άμα έχεις να πεις κάτι για το θεσμό πες το. Να βγεις τώρα και να πεις " φτύστε τους μπάτσους" σε ένα δημόσιο φόρουμ τι είναι? Είναι μαγκιά μήπως? Βοηθάει σε κάτι? Συμβάλλει σε κάτι? Τέλοσπάντων, εγώ ούτε ποστ σβήνω, ούτε warn κάνω, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, έχουμε ελευθερία του λόγου, και ένα βήμα να τη λέμε, ε ας καταλάβουμε επιτέλους να κάνουμε σωστή χρήση της.  Με το να βρίζεις έτσι, λες και κάνεις καμιά εξυπνάδα καταφέρνεις πολλά άραγε? Σε κάνει να νοιώθεις καλύτερα? Τι να πω , δε ξέρω...

Υπόψην γενικώς τα λέω, όχι σε σένα προσωπικά petrosyn

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ε βρίσε αυτόν που το έκανε. Συγκεκριμένα. Τι βρίζεις την ιδιότητα ή το θεσμό? Εξάλλου και άλλοι έχουν σκοτώσει και ασκήσει βία. Ή άμα έχεις να πεις κάτι για το θεσμό πες το. Να βγεις τώρα και να πεις " φτύστε τους μπάτσους" σε ένα δημόσιο φόρουμ τι είναι? Είναι μαγκιά μήπως? Βοηθάει σε κάτι? Συμβάλλει σε κάτι? Τέλοσπάντων, εγώ ούτε ποστ σβήνω, ούτε warn κάνω, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, έχουμε ελευθερία του λόγου, και ένα βήμα να τη λέμε, ε ας καταλάβουμε επιτέλους να κάνουμε σωστή χρήση της.  Με το να βρίζεις έτσι, λες και κάνεις καμιά εξυπνάδα καταφέρνεις πολλά άραγε? Σε κάνει να νοιώθεις καλύτερα? Τι να πω , δε ξέρω...

Υπόψην γενικώς τα λέω, όχι σε σένα προσωπικά petrosyn
Το ξέρω ότι δεν μου την λες προσωπικά. Δεν νομίζω όμως οτι ο nacho εκανε τίποτα άλλο από το να εκφράσει τη γνώμη του για μια μερίδα της εξουσίας. Μπορεί για σενα να είναι υπερβολική αντίδραση. Δεκτόν

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Δηλαδή μισό λεπτάκι. Χθες μπήκα, αυτό είδα, θα το πω τι να κάνω. Θίγει την ομάδα ή δε τη  θίγει? Εξάλλου ποιος είπε ότι δεν έχω παρέμβει και άλλες φορές ότα θίγεται κάποιος? Απλά δε τυχαίνει να το ξέρετε. Το ξέρω εγώ όμως. Αλλά και πάλι και να μη παρενέβαινα, τι σημαίνει αυτό? Δίνει άλλοθι? Το ότι γίνεται κάτι στραβό κάπου αλλού δε σημαίνει κάτι. Άμα είναι  τότε ο καθένας θα λέει " ναι αλλά εκεί γίνεται έτσι και έτσι". Ε δε κάνουμε τίποτα έτσι.
Ρωτάει ο nacho άμα έγινε για να τους ευλογούμε. Έγινε για κριτική οκ. Αλλά για συγκεκριμένα γεγονότα. Τι θα πει "Φτύστε τους μπάτσους?" Έτσι γενικώς και αορίστως? Επειδή έχουν την ιδιότητα? Εσύ δηλαδή τι δουλειά κάνεις? Θα ήθελες να σε έβριζαν έτσι?
60 σελίδες εχουν γραφτεί τα απίστευτα εδω μέσα... μια ροχάλα σε πείραξε!!!
Το μονο μεμπτο που βρισκω είναι η δυσφημηση του πρόσωπου της κοπελας.
Οσο δίνουν δικαιώματα θα κρίνονται και θα χλευάζονται αυστηρά μέχρι ωσοτου συμπεριφέρονται σώστα στον πολιτη

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το ξέρω ότι δεν μου την λες προσωπικά. Δεν νομίζω όμως οτι ο nacho εκανε τίποτα άλλο από το να εκφράσει τη γνώμη του για μια μερίδα της εξουσίας. Μπορεί για σενα να είναι υπερβολική αντίδραση. Δεκτόν

Βρε καλά κάνει. Αλλά υπάρχει και ένα φόρουμ και έχει κάποιους κανόνες. Τι να κάνουμε τώρα? Εγώ δεν έκανα παρέμβαση για να του πω τι να πει, αλλά πως να το πει σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ. Δεν είμαι δα και κάνας νταβάς της αστυνομίας ή δικηγόρος. Δε κοιτάω δηλαδή το περιεχόμενο, που λέγεται κάτι, αλλά τη μορφή.

Και τα υπόλοιπα τα λέω φιλικά. Έχεις μια άλφα άποψη για ένα θεσμό, για κάτι. Το γράφεις σε ένα φόρουμ γιατί? Για να πείσεις τον κόσμο με το μέρος σου. Ε πως θα το κάνεις αυτό? Με το να βάλεις κάτω τα πράματα και να πεις " είναι έτσι και έτσι", ή με το να βρίζεις σα πεντάχρονο? Λίγο νιονιό ρε παιδιά κιόλας ;)

Ρε λες να είναι ο nacho garcia?  :2funny: Eίσαι και αρειανός εσύ petrosyn ε?  :grin:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Βρε καλά κάνει. Αλλά υπάρχει και ένα φόρουμ και έχει κάποιους κανόνες. Τι να κάνουμε τώρα? Εγώ δεν έκανα παρέμβαση για να του πω τι να πει, αλλά πως να το πει σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ. Δεν είμαι δα και κάνας νταβάς της αστυνομίας ή δικηγόρος. Δε κοιτάω δηλαδή το περιεχόμενο, που λέγεται κάτι, αλλά τη μορφή.

Και τα υπόλοιπα τα λέω φιλικά. Έχεις μια άλφα άποψη για ένα θεσμό, για κάτι. Το γράφεις σε ένα φόρουμ γιατί? Για να πείσεις τον κόσμο με το μέρος σου. Ε πως θα το κάνεις αυτό? Με το να βάλεις κάτω τα πράματα και να πεις " είναι έτσι και έτσι", ή με το να βρίζεις σα πεντάχρονο? Λίγο νιονιό ρε παιδιά κιόλας ;)

Ρε λες να είναι ο nacho garcia?  :2funny: Eίσαι και αρειανός εσύ petrosyn ε?  :grin:
Έτσι είμαστε εμείς τα σκουλήκια. Ρουφιάνοι μεν, υπερασπίζουμε όμως ο ένας τον άλλον.  :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
60 σελίδες εχουν γραφτεί τα απίστευτα εδω μέσα... μια ροχάλα σε πείραξε!!!
Το μονο μεμπτο που βρισκω είναι η δυσφημηση του πρόσωπου της κοπελας.
Οσο δίνουν δικαιώματα θα κρίνονται και θα χλευάζονται αυστηρά μέχρι ωσοτου συμπεριφέρονται σώστα στον πολιτη

Όχι δεν ήταν η ροχάλα, ήταν η γενίκευση. Αν κάποιον τον κλέψει ένας τσιγγάνος και πει όλοι οι τσιγγάνοι είναι καθάρματα και να μπουν στα κρεματόρια, δε θα είναι κατακριτέο? Θα κατακριθεί και σωστά. Ε και εδώ, κάνει κάποιος μια μαλακία, είτε μπάτσος είναι, είτε εφοριακός, είτε γιατρός, είτε χασάπης, θα βγεις να τους βρίσεις όλους? Τα αυτονόητα θα λέμε?

Επισκέπτης

Μπορεί να είμαι Αρειανός αλλά το nacho το κουβαλάω σαν παρατσούκλι από τα 8 μου και κατά συνέπεια πολύ πριν τον garcia!
Όσο για τα υπόλοιπα ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είναι μόνο δικές μου απόψεις μόνο!

Τώρα πως γίνεται να την ακούω εγώ εδώ και μέρες δεν το καταλαβαίνω.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μπορεί να είμαι Αρειανός αλλά το nacho το κουβαλάω σαν παρατσούκλι από τα 8 μου και κατά συνέπεια πολύ πριν τον garcia!

Τους ενοχλεί ο δυνατός ΑΡΗΣ αγόρι μου. Μέχρι και εδώ μας πολεμάνε  :tickedoff:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Όχι δεν ήταν η ροχάλα, ήταν η γενίκευση. Αν κάποιον τον κλέψει ένας τσιγγάνος και πει όλοι οι τσιγγάνοι είναι καθάρματα και να μπουν στα κρεματόρια, δε θα είναι κατακριτέο? Θα κατακριθεί και σωστά. Ε και εδώ, κάνει κάποιος μια μαλακία, είτε μπάτσος είναι, είτε εφοριακός, είτε γιατρός, είτε χασάπης, θα βγεις να τους βρίσεις όλους? Τα αυτονόητα θα λέμε?
Δυστηχώς δεν γίνεται να μην το γενικέυσεις. Τι θα πείς; ο ταδε ταδε του ταδε τμήματος είναι μαλάκας!!!;
Πρεπει και οι "σωστοί" αστυνομικοί να συναιτίσουν τους ακραίους συναδέλφους τους γιατί διαφορετικά θεωρούνται κι αυτοι συνυπέυθυνοι. Δεν μπορούν να αφήνουν μερικούς κομπλεξικούς χοντρομαλάκες να σπιλώνουν την εικόνα τους, εκτος αν κι αυτοί ειναι όμοιοι τους.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Α γιατί θα μπορούσε να είναι από το "Νάτσο Σκόκο" :cheesy:

Βρε παληκάρι μου δε παραβιάζει τους κανόνες η ΑΠΟΨΗ αλλά ο ΤΡΟΠΟΣ που εκφέρεται!Τέλοσπάντων!

( δε θα σας αφήσουμε σε χλωρό κλαρί σκουλήκια!) :P :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δυστηχώς δεν γίνεται να μην το γενικέυσεις. Τι θα πείς; ο ταδε ταδε του ταδε τμήματος είναι μαλάκας!!!;
Πρεπει και οι "σωστοί" αστυνομικοί να συναιτίσουν τους ακραίους συναδέλφους τους γιατί διαφορετικά θεωρούνται κι αυτοι συνυπέυθυνοι. Δεν μπορούν να αφήνουν μερικούς κομπλεξικούς χοντρομαλάκες να σπιλώνουν την εικόνα τους, εκτος αν κι αυτοί ειναι όμοιοι τους.
Πως να μην γενικεύσεις όταν π.χ. ο άλλος συμβιβάζεται με την ιδέα πως για 80 ευρώ παραπάνω το μήνα θα δέρνει κόσμο, και πηγαίνει και γίνεται ΜΑΤατζής; Είναι όλοι σκατάνθρωποι (διαφωνείς καβαλάρη;)

Επισκέπτης
1) Α γιατί θα μπορούσε να είναι από το "Νάτσο Σκόκο" :cheesy:

2) Βρε παληκάρι μου δε παραβιάζει τους κανόνες η ΑΠΟΨΗ αλλά ο ΤΡΟΠΟΣ που εκφέρεται!Τέλοσπάντων!

3)( δε θα σας αφήσουμε σε χλωρό κλαρί σκουλήκια!) :P :2funny: :2funny:

1) Αν υπολογίσεις πότε ήταν τα 8 μου κι ο σκόκο ούτε σα σκέψη δεν υπήρχε.

2) Τέλοσπάντων!

3) Ναι εσάς περιμέναμε (όποιοι κι αν είστε). Τα καταφέρνουμε και μόνοι μας να μην καθόμαστε σε χλωρό κλαρί!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Δε μπορούμε να ξέρουμε αν γίνεται ή όχι αυτό, αν μπορεί να γίνει και σε πιο βαθμό. Εν πάσει περιπτώσει, εσύ τουλάχιστον τώρα ξεκαθαρίζεις τι θέλεις να πεις, προς τι κάνεις κριτική, για ποιο πράγμα κλπ. ( δηλαδή μια αναμόρφωση του θεσμού). Άλλος μπορεί να μη γουστάρει καν το θεσμό, κλπ. ΟΚ.Αλλά πες το με δυο σταράτες κουβέντες και όχι βρίζοντας ή προσβάλλοντας. Δεν είναι δύσκολο πιστεύω...Και μη πιανόμαστε ότι "και αλλού υπάρχουν βρισιές". Όπου υπάρχουν βρισιές για ομάδες ατόμων, εθνότητες, επαγγέλματα κλπ, υπάρχει επέμβαση. Και αφού ρωτάτε συγκεκριμένα, να θυμίσω τότε στο θρεντ με τον πάπα, που είχε γράψει κάποιος υποτιμητικά για τους αφρικανούς. Επίσης και πολλές φορές έγινε επέμβαση στα θρεντ με gay, trans κλπ.

Στα οπαδικά υπάρχει μια μεγαλύτερη ανοχή γιατί είναι η φύση του θρεντ τέτοια. Όταν όμως και εκεί ξεπερνιούνται όρια ( βρίζονται οικογένεις κλπ), τότε και εκεί υπάρχει επέμβαση. Να συζητάμε σαν άνθρωποι πάνω από όλα ;)

shark3

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
46
Πόντοι
0
καβαλιερο μου μη γενικευεις...δεν ειμαστε ολοι οι αρειανοι σκαρπαουληκια(εγω ειμαι και πολυ βρομερο μαλιστα)εχουμε και ποντικια..αρπα την για να μαθεις :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πως να μην γενικεύσεις όταν π.χ. ο άλλος συμβιβάζεται με την ιδέα πως για 80 ευρώ παραπάνω το μήνα θα δέρνει κόσμο, και πηγαίνει και γίνεται ΜΑΤατζής; Είναι όλοι σκατάνθρωποι (διαφωνείς καβαλάρη;)

Δε θα το έκανα, ( όπως και δε το έκανα, συνειδητά, αν και θα μπορούσα, και να έχω και το αραλίκι του δημόσιου υπαλλήλου, όμως έφαγα τα σκατά αντ αυτού...)και δε μπορώ να πω ότι βρίσκω πολλά στοιχεία που μου αρέσουν σε αυτούς. Αν είναι κατακριτέα η υπηρεσία που απασχολούνται, δε θα βοηθούσε να πεις γιατί αυτή είναι κατακριτέα? Το επειδή δέρνει κόσμο δε λέει και πολλά. Κάθε μπάτσος για να κάνει τη δουλειά του πρέπει να ασκήσει βία. Αλλά θα βρίσω τα ΜΑΤ ως υπηρεσία καθεαυτή? Ή επειδή χρειάζεται μεν σε κάποιες περιπτώσεις αλλά δε κάνουν σωστά αυτό που κάνουν? Εγώ δε τους βλέπω με συμπάθεια,  για να πάμε τώρα στη συζήτηση. Ούτε και την αστυνομία γενικότερα. Όμως δε μπορώ να παραβλέψω ότι κοινωνίες χωρίς αστυνομία έχουν υπάρξει ιστορικά αρκετές. Και πίστεψέ με, καλύτερες από αυτές στις οποίες υπάρχει, δεν ήταν. Ούτε η βία και οι δολοφονίες έλειπαν. Κάθε άλλο.

Για να ΜΑΤ ειδικά, μπορείς να κατηγορήσεις πρώτα τους πολιτικούς επειδή στελεχώνουν μια υπηρεσία που χρησιμοποιείται κυρίως πολιτικά. Και η ίδια η λέξη " Μονάδα αποκατάστασης τάξης" δείχνει τον αυταρχικό χαρακτήρα αυτής της υπηρεσίας. Η μόνη χρήση είναι για να σπάει συγκεντρώσεις κλπ. Και στα γήπεδα.

shark3

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
46
Πόντοι
0
3) Ναι εσάς περιμέναμε (όποιοι κι αν είστε). Τα καταφέρνουμε και μόνοι μας να μην καθόμαστε σε χλωρό κλαρί!                                                                  οντως τα σκατωνουμε μια χαρα και χωρις δεκανικια...δεν κωλονουμε σε αυτα..

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δε θα το έκανα, ( όπως και δε το έκανα, συνειδητά, αν και θα μπορούσα, και να έχω και το αραλίκι του δημόσιου υπαλλήλου, όμως έφαγα τα σκατά αντ αυτού...)και δε μπορώ να πω ότι βρίσκω πολλά στοιχεία που μου αρέσουν σε αυτούς. Αν είναι κατακριτέα η υπηρεσία που απασχολούνται, δε θα βοηθούσε να πεις γιατί αυτή είναι κατακριτέα? Το επειδή δέρνει κόσμο δε λέει και πολλά. Κάθε μπάτσος για να κάνει τη δουλειά του πρέπει να ασκήσει βία. Αλλά θα βρίσω τα ΜΑΤ ως υπηρεσία καθεαυτή? Ή επειδή χρειάζεται μεν σε κάποιες περιπτώσεις αλλά δε κάνουν σωστά αυτό που κάνουν? Εγώ δε τους βλέπω με συμπάθεια,  για να πάμε τώρα στη συζήτηση. Ούτε και την αστυνομία γενικότερα. Όμως δε μπορώ να παραβλέψω ότι κοινωνίες χωρίς αστυνομία έχουν υπάρξει ιστορικά αρκετές. Και πίστεψέ με, καλύτερες από αυτές στις οποίες υπάρχει, δεν ήταν. Ούτε η βία και οι δολοφονίες έλειπαν. Κάθε άλλο.

Για να ΜΑΤ ειδικά, μπορείς να κατηγορήσεις πρώτα τους πολιτικούς επειδή στελεχώνουν μια υπηρεσία που χρησιμοποιείται κυρίως πολιτικά. Και η ίδια η λέξη " Μονάδα αποκατάστασης τάξης" δείχνει τον αυταρχικό χαρακτήρα αυτής της υπηρεσίας. Η μόνη χρήση είναι για να σπάει συγκεντρώσεις κλπ. Και στα γήπεδα.
Τους δίνεις άλλοθι με αυτά που λες. Οι περιπτώσεις κατάχρησης εξουσίας και υπερβολικής βιας είναι πάρα πολλές και βγαίνουν συνεχώς στη φόρα. Το μόνο καλό που έχει κάνει η τηλεόραση στη σημερινή της μορφή είναι οτι βγάζει στη φόρα τέτοιες περιπτώσεις.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και τελειώνω με μια αφιέρωση στο nacho

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Κάθε μπάτσος για να κανει τη δουλεια του πρεπει να ασκησει βια; τα πιστευεις αυτα που λες ρε συ ιπποτη; δε συμβαινουν αυτα στη δημοκρατια που θα λεγε κι ο μπουμπουκος. μετα απο τοσες προσωπικες επιθεσεις, χυδαιολογιες, προσβολες κατα ομαδων και προσωπων αυτα που ειπε ο νατσο σε πειραξαν; ψιλοεπιλεκτικες τις βλεπω τις παρεμβασεις σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom