Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 409K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
ναι και ΑΝ δεν ηταν 2 μαλακες να του επιτεθουν δεν θα γινοταν τιποτα
με την ιδια λογικη και οταν καιγανε την αθηνα ΑΝ περνουσα εγω και μου ριχνα μια μολοτοφ στο κεφαλι δεν θα υπηρχα τωρα
και οπως εχει πει ο φιλος μου ο περσονας
και ΑΝ το πουλι μου ειχε νυχι θαταν δαχτυλο
Γ.Γεωργιου :2funny: :2funny: :2funny:
Εισαι Ο κλασσικος μαλακας ή το παιζεις? Αν δεν ηταν μαλακας να παει μονος του ή αν του ειχαν μαθει πως να μην τις τρωει απο τους 2 μαλακες ή αν του ειχαν μαθει οτι δε τραβαμε οπλο σε εσωτερικο χωρο αν δεν κινδυνευει αμεσα καποια ζωη ΔΕΝ θα ειχε γινει τιποτα...
Δηλαδη θες να μου πεις οτι ειναι φυσιολογικο οποτε παιζει μπουνιες καποιος μπατσος να πεφτουν οι σφαιρες βροχη?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εισαι Ο κλασσικος μαλακας ή το παιζεις? Αν δεν ηταν μαλακας να παει μονος του ή αν του ειχαν μαθει πως να μην τις τρωει απο τους 2 μαλακες ή αν του ειχαν μαθει οτι δε τραβαμε οπλο σε εσωτερικο χωρο αν δεν κινδυνευει αμεσα καποια ζωη ΔΕΝ θα ειχε γινει τιποτα...
εγω το παιζω
ο κλασσικος μαλακας εισαι εσυ
:2funny: :2funny: :2funny:
και μετα πηγες να δεις δυναστεια  :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε τι γίνεται στην Ελλάδα...........
η σφαίρα στο ταβάνι μπορεί να μην σφηνωθεί για διάφορους λόγους....ένα από αυτούς είναι η ευθεία βολή και άλλος η τσιμεντόπλακα στο ταβάνι και η έλλειψη σοβά.
στον τοίχο ο σοβάς είναι μαλακός σαν την καρδιά ενός μαρουλιού.......
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
το θεμα επιβεβαιωνει πανηγυρικα οσα λεγαμε 2-3 μερες πριν...ότι δηλαδη  μέρα παρα μέρα θα έχουμε περιστατικα...δήθεν άτυχα με πρωταγωνιστές αστυνομικούς...
δυστυχως η πλειονότητα όσων βλέπεται να φοράνε μια στολή  είναι χειρότεροι από ένα μέσο σερβιτόρο ή έναν περιπτερά στο  χειρισμό οποιασδήποτε  υπόθεσης..

giorgos29

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη θες να μου πεις οτι ειναι φυσιολογικο οποτε παιζει μπουνιες καποιος μπατσος να πεφτουν οι σφαιρες βροχη?
ελα ηρεμηστε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το θεμα επιβεβαιωνει πανηγυρικα οσα λεγαμε 2-3 μερες πριν...ότι δηλαδη  μέρα παρα μέρα θα έχουμε περιστατικα...δήθεν άτυχα με πρωταγωνιστές αστυνομικούς...
δυστυχως η πλειονότητα όσων βλέπεται να φοράνε μια στολή  είναι χειρότεροι από ένα μέσο σερβιτόρο ή έναν περιπτερά στο  χειρισμό οποιασδήποτε  υπόθεσης..

ντάξει τώρα ρε παλλίκαρε...
δε φταίει ο Ηλίας του 16ου εάν οι άλλοι του την πέσαν για ψιλές....
ας έχουμε και ένα όριο στην υπερβολή.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
ντάξει τώρα ρε παλλίκαρε...
δε φταίει ο Ηλίας του 16ου εάν οι άλλοι του την πέσαν για ψιλές....
ας έχουμε και ένα όριο στην υπερβολή.
Του την πεσαν για ψιλες, αλλα απαντησε με πολυ χοντρες, απ'οτι φαινεται...

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
εφεξης ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πυροβολουν ΚΑΙ σε εσωτερικους χωρους αλλα ... ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ του κακοποιου χωρις πολλες περιστροφες και "δημοκρατικες ευαισθησιες"

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Μπηκε το καθυστερημενο να ξανασηκωσει ολα τα πολιτικα θεματα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
καμμια συνταγη για.....ΧΟΙΡΙΝΟ υπαρχει?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66

Επισκέπτης
εφεξης ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πυροβολουν ΚΑΙ σε εσωτερικους χωρους αλλα ... ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ του κακοποιου χωρις πολλες περιστροφες και "δημοκρατικες ευαισθησιες"
Ομορφοπαιδο,πως θα στησουμε το σκηνικο ωστε να καθεσαι εκ δεξιων του μπατσου την επομενη φορα?...Ξερεις τωρα,οπως η πωλητρια στον"Γερμανο"...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
Ανέλπιστη υποστήριξη! Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ο προϊστάμενος του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανόλης Σφακιανάκης απέρριψε αιτιάσεις ότι η Ελληνική Αστυνομία εμπλέκεται στη διακοπή λειτουργίας ιστοτόπων ή ιστολογίων. Επεφύλαξε όμως και μια έκπληξη, αφού είπε ότι υποστηρίζει το indymedia, έναν «χώρο αντιπληροφόρησης», όπως αυτό το σάιτ αυτοαποκαλείται. Σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του, σε συνέδριο με θέμα «Πολιτικές ελευθερίες και ασφάλεια στην ηλεκτρονική εποχή», που διοργάνωσε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σταύρος Λαμπρινίδης, ο κ. Σφακιανάκης ρωτήθηκε αν η αστυνομία «ρίχνει» τα σάιτ. «Η υπηρεσία μου τηρεί το γράμμα του νόμου. Δεν υπάρχει ομάδα να «ρίχνει» τα σάιτ. Κι εμείς το indymedia το υποστηρίζουμε». Ε.ΒΑΤ»

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom