Μπααααα!!
Απόψε γεμίσαμε τυπάκια έναντι των οποίων δε μας παίρνει!
Ο Sincity απ' τη μία ο theofilos απ' την άλλη..
Σιγά ρε! Πάρτε το με την όπισθεν!
Κι αφού ακόμα δεν το κατάλαβες θα στο αναλύσω σε επίπεδο αμοιβάδας.
Όσα άτομα καταλαβαίνουν από λόγια κι έχουν κριτική ικανότητα, μιλάς μαζί τους. Τα "επαναστατάκια" που σηκώνουν μπαϊράκι και σαν τις μύγες χέζουν τον κόσμο όλο γιατί κάποιοι τα αφήνουν, απλώς κάποια στιγμή τους σπας τα δόντια και τελειώνει η υπόθεση.
Θες να το πεις "μπατσοκρατία"; Πες το όπως θέλεις, αδιάφορο με αφήνουν οι χαρακτηρισμοί σου. Κι όπως πολύ σωστά είπε κάποιος πριν, κάντε την επανάστασή σας χωρίς εμάς. Είιναι ανεπιθύμητη.
Με εκπλήσσει το γεγονός της λεκτικής αντιπαράθεσης σε τέτοιο επίπεδο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ελεύθερα ό,τι θέλει. Από το σημείο αυτό, μέχρι την καταστροφή της περίουσίας κάποιου, είναι άλλο θέμα. Δε λέγεται ελευθερία, ούτε δημοκρατία. Από την άλλη, το να προκαλέσεις προβλήματα υγείας σε έναν νέο άνθρωπο, αποδεδειγμένα, στην προκειμένη περίπτωση, περαστικό, αποτελεί το κατώτατο επίπεδο της αστυνομικής βίας. Δε συμφωνεί οποιοσδήποτε με την καταστροφή περιουσιών, όπως και δε συμφωνεί με την "καταστροφή" ενός νέου ανθρώπου.
Απλά θα ήθελα να σου απευθύνω ένα ερώτημα. Πού βρίσκονται όλοι οι αστυνομικοί, όταν τηλεφωνεί κάποιος πολίτης για διάρρηξη; Πού βρίσκονται όταν κλέβουν αυτοκίνητα μέρα μεσημέρι; Πού βρίσκονται όταν γίνονται απαγωγές παιδιών; Πού υπάρχει αστυνομία όταν γίνεται διακίνηση ναρκωτικών ανάμεσα σε παιδιά 14 και 16 ετών; Πόσο χρόνο απαιτεί να φτάσει ένα περιπολικό στο σημείο της καταγγελίας από τοπικό αστυνομικό τμήμα;
Η δράση των ΜΑΤ, μέσα σε οργανωμένο σύνολο, άψογα εξοπλισμένο, απέναντι σε άοπλους πολίτες, δε μου λέει ότι αυτό είναι διασφάλιση της περιουσίας του πολίτη. Απλά μου δείχνει ότι μέσα στην ανωριμότητά τους κάποιοι, λειτουργώντας σε οργανωμένο σύνολο, άρτια εξοπλισμένο, γίνονται ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.
Και κλείνω επισημαίνοντας πως ο Κύπριος φοιτητής ήρθε στην πατρίδα μας, την μεγάλη πατρίδα του, για να σπουδάσει. Έγινε αντικείμενο ωμής βίας από κάποιους ανεγκέφαλους ασφαλίτες, που αντί να σώσουν την περιουσία του κόσμου, προτίμησαν να σκορπούν βία στα τυφλά. Αυτό αγαπητέ φίλε, να μου επιτρέψεις να σου πω ότι λέγεται ΦΑΣΙΣΜΟΣ