Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το να με χαρακτηρίσεις εσύ που - εδώ γελάμε!!! - υποτίθεται ότι δουλεύεις τώρα κιόλας, φασίστα και κόπανο μόνο ως κομπλιμέντο μπορώ να το εκλάβω.
Δεν ξέρω αν στο είπανε, αλλα σημασία δεν έχει τι λέει κάποιος, αλλά ποιος το λέει.

Και για να τελειώνουμε. Απέναντι σε άτομα με τη δική σου ιδεολογία ναι, είμαι φασίστας και το απολαμβάνω και ειλικρινά λυπάμαι που σας επιτρέπουν ακόμα να κυκλοφορείτε ελεύθεροι και να μοιράζετε τη βρώμα των ιδεών σας ατιμώρητα.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Δηλαδή ρε LeoKnight7 είσαι α-λα καρτ φασίστας που λένε; Κατα περίπτωση;     :jerking:

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή theofile τα λατινικά και τα περίεργα δεν τα ομιλώ, θα σου απαντήσω σε όσο πιο απλά ελληνικά γίνεται.

Το τι είναι βασανιστήριο είναι κατι πολύ υποκειμενικό. Το να δέρνουν κάποιον που έσπασε ένα αυτοκίνητο για σένα που βλέπεις μόνο το ξύλο είναι βασανιστήριο, για τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου είναι δικαιοσύνη κ.ο.κ.

Μην προσπαθείς λοιπόν να κάνεις υποκειμενικά πράγματα να φαίνονται αντικειμενικά.

ΥΓ. Ακόμα και το γαργάλημα παρεμπιπτόντως μπορεί να αποτελέσει βασανιστήριο.

ΥΓ2. Αναλόγως ποιος με χαρακτηρίζει έτσι. Μαλάκας πάντως δεν είμαι. Την έχω κόψει προ πολλού.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Επειδή theofile τα λατινικά και τα περίεργα δεν τα ομιλώ, θα σου απαντήσω σε όσο πιο απλά ελληνικά γίνεται.

Το τι είναι βασανιστήριο είναι κατι πολύ υποκειμενικό. Το να δέρνουν κάποιον που έσπασε ένα αυτοκίνητο για σένα που βλέπεις μόνο το ξύλο είναι βασανιστήριο, για τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου είναι δικαιοσύνη κ.ο.κ.

Μην προσπαθείς λοιπόν να κάνεις υποκειμενικά πράγματα να φαίνονται αντικειμενικά.

ΥΓ. Ακόμα και το γαργάλημα παρεμπιπτόντως μπορεί να αποτελέσει βασανιστήριο.

ΥΓ2. Αναλόγως ποιος με χαρακτηρίζει έτσι. Μαλάκας πάντως δεν είμαι. Την έχω κόψει προ πολλού.
Ένα ποστ πιο πίσω διατυμπάνιζες οτι είσαι φασίστας και τώρα κωλώνεις να το επαναλάβεις; Τς τς τς!
Και ποιος σε διόρισε δικηγόρο όσων (κακώς φυσικά) κάηκαν τα αυτοκίνητα; Με τη λογική σου, ας μην τα πάρκαραν εκεί!

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.203
Πόντοι
6.495
Πλάκα στην πλάκα, πάντως, μου φαίνεται πραγματικά απίθανο πώς ένας άνθρωπος εν έτει 2006 μπορεί να είναι τόσο φασίστας και τόσο μαλάκας (βλέπε LeoKnight). Τεσπά, φαίνεται πως έτσι είναι η ζωή.

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Theofile ή είσαι βλάκας ή τον παριστάνεις, με λίγη επιτυχία μπορώ να πω.

Προηγουμένως λοιπόν έγραψα, απευθυνόμενος σε έναν ανεγκέφαλο:

"Απέναντι σε άτομα με τη δική σου ιδεολογία ναι, είμαι φασίστας και το απολαμβάνω.."

Γκέγκε ή σου φαίνεται δύσκολο να το καταλάβεις;

Η λογική μου είναι ότι το κάθε κωλόπαιδο που τα σπαέι και τα καίει όλα, επειδή στο γαμόσπιτό του δεν έμαθε τίποτα, δεν έχει κανένα δικαίωμα να καίει ή να καταστρέφει ο,τιδήποτε δεν του ανήκει. Αν θέλει ας του πάρει ο μπαμπάκας ολόκληρη μάντρα να κάψει.

Το κατάλαβες ή να στο ζωγραφίσω κιόλας;

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
paiktoura άσε τα post και..."δούλεψε". ʼλλοι πεινάνε!

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Μαζέψου λεβέντη LeoKnight7 στην παρέα σου, εκεί ίσως να σε παίρνει, με μένα πάντως όχι.
Και ξαναρωτάω: απέναντι σε ένα άτομο με την ιδεολογία (ποια άραγε; κι εγώ δεν γουστάρω την μπατσοκρατία που εσύ λατρεύεις) του Παίκτουρα είσαι φασίστας και απέναντι σε άλλους δημοκράτης; Πολύ χαμαιλέων είσαι ρε μεγάλε! Και έχεις και πολυ ανεπτυγμένο το θάρρος της γνώμης σου!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Με τη λογική σου, ας μην τα πάρκαραν εκεί!

Ελάτε ρε παιδιά τώρα , επιτρέπονται να λέγονται αυτά τα πράγματα? Έστω και για αστείο?

Γιατί δεν τα βρίσκετε κάπου στη μέση? Ας πούμε παικτούρα, ο δικός σου συλλογισμός είναι τουλάχιστον ισοπεδωτικός.. δεν υπάρχουν ο Δημήτρης, ο Νίκος κτλ. , υπάρχουν ο μπάτσος, ο αναρχικός, ο φοροτεχνικός κτλ... δίκην οργουελικής κοινωνίας δηλαδή!

Και ας πούμε LeoKnight7 δεν είναι ανθρώπινο να γίνεται η μούρη κανενός κρέας από τα ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ. Πρώτον γιατί είναι εκεί για να κρατούν την ψυχραιμία τους, όπως έθεσε συναγωνιστής πιο πριν, αλλά και δεύτερον γιατί είναι ο μόνος σίγουρος δρόμος στο να οδηγήσεις τον παθόντα στα ίδια μέρη.. και με μεγαλύτερο πάθος και μίσος από πριν. Το τί θα έκανες εσύ ή εγώ αν συνέβαινε το ο,τιδήποτε δεν είναι συλλογισμός.. είναι ένα ενδεχόμενο με χίλιες διαφορετικές μορφές.

Το πιο λάθος που ακούστηκε πάντως ήταν περί κοψίματος της μαλακίας.. Ξεχάσατε τι έχει πει ο Woody ρε παιδιά?  :grin:

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μπααααα!!
Απόψε γεμίσαμε τυπάκια έναντι των οποίων δε μας παίρνει!
Ο Sincity απ' τη μία ο theofilos απ' την άλλη..
Σιγά ρε! Πάρτε το με την όπισθεν!

Κι αφού ακόμα δεν το κατάλαβες θα στο αναλύσω σε επίπεδο αμοιβάδας.

Όσα άτομα καταλαβαίνουν από λόγια κι έχουν κριτική ικανότητα, μιλάς μαζί τους. Τα "επαναστατάκια" που σηκώνουν μπαϊράκι και σαν τις μύγες χέζουν τον κόσμο όλο γιατί κάποιοι τα αφήνουν, απλώς κάποια στιγμή τους σπας τα δόντια και τελειώνει η υπόθεση.

Θες να το πεις "μπατσοκρατία"; Πες το όπως θέλεις, αδιάφορο με αφήνουν οι χαρακτηρισμοί σου. Κι όπως πολύ σωστά είπε κάποιος πριν, κάντε την επανάστασή σας χωρίς εμάς. Είιναι ανεπιθύμητη.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Που θες να μου σπάσεις τα δόντια ρε λεβέντη; Δώσε ραντεβού και εγώ θα είμαι εκεί.
Αλλά δεν μου απάντησες πότε είσαι φασίστας και πότε (πιθανόν αν είναι τίποτα γκομενάκια μπροστά, είναι αντιτουριστικό) δημοκράτης; Η πάει με μονά ζυγά;

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
theofile άντε να δεις αν κουνιούνται οι βάρκες αγόρι μου.

Αν και αμφιβάλλω να τα καταφέρεις...

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Τζάμπα μάγκας δηλαδή Leoknight7, εύγε!

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Και "αγόρι μου" να αποκαλείς το γκόμενό σου!

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Κοίτα ρε κόλλημα το τυπάκι! Σου χάλασε η σούπα αγόρι μου; ʼντε ονειρέψου αναρχικούς ασύδοτους παραδείσους και ξεφορτώσου μας.

ΥΓ. Αντίθετα από εσένα, που μάλλον έχεις αδυναμία σε.."συντρόφους", προτιμώ τις γυναίκες. Εξάλλου πολύ δημοτικό μου θυμίζει η φράση σου! Τι θες να σου πω δηλαδή; Ότι "θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει";

motormount

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δυό πραγματάκια γιατί πάει τέσσερις.

Κατ'αρχήν εκπλήσομαι που γίνεται και κουβέντα για το πόσο ξύλο έφαγε ο πιτσιρικάς.
Η ποστάρουν ο Κοναν και ο μπρους λη εδώ μέσα,ή μερικοί δεν έχουν φάει ποτέ τους ξύλο.
Τέλος πάντων.

Οι μπάτσοι-και όχι αστυνομικοί στην προκειμένη περίπτωση-είναι μαλάκες για δυό λόγους.
Ο ένας είναι ο προφανής,δεν βαράμε κάποιο που δε μπορεί να αμυνθεί,και κατά τις μαρτυρίες οχτώ πανεπιστημιακών,αυτοί συνεχίσαν να βαράνε ακόμα και αφού του περάσανε χειροπέδες.
Ο άλλος είναι πως με την ανικανότητα τους επιτρέπουν στους κουκουλοφόρους καραγκιόζηδες να κάνουν ανά τακτά διαστήματα το κέντρο(και τα περίχωρα)μπουρδέλο,και βέβαια εκεί είναι η εστία του προβλήματος,όχι αν έφαγε κάποιος πολύ-ή λίγο κατά ορισμένους-ξύλο.

Θα άφησω ασχολίαστες συγκρίσεις που γίνονται με επιθέσεις κατά αστυνομικών.
Οι μοναδικοί λόγοι που αναφέρονται αυτά τα γεγονότα ως αιτιολόγηση(!) της βίαιης συμπεριφοράς είναι ο λαϊκισμός και η αγνή ηλιθιότητα.
Οι ίδιοι που τις κάνουν,δεν κατανοούν πως ο συλλογισμός αυτός στο τέλος εξισώνει τον αστυνομικό με τον γηπεδικοαναρχοαυτόνομο.

Ένα τελευταίο.
Οι ''ακτιβιστές'' μπορεί να είναι εκνευριστικοί,ζημιογόνοι και τις πιο πολλές φορές μαλάκες.
Οι φασίστες όμως είναι και επικύνδινοι.

Ας έχουμε το νού μας.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Τι να πω τωρα LeoKnight7; Για το μυαλό σου, που δείχνει μονοκυτταρικός οργανισμός; ʼστο, είναι σαν να κλέβω εκκλησία. Καληνύχτα λοιπόν, βράσε μόνος στο ζουμί σου, κότα!

HONDACRV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
24
Like
147
Πόντοι
291
Μπααααα!!
Απόψε γεμίσαμε τυπάκια έναντι των οποίων δε μας παίρνει!
Ο Sincity απ' τη μία ο theofilos απ' την άλλη..
Σιγά ρε! Πάρτε το με την όπισθεν!

Κι αφού ακόμα δεν το κατάλαβες θα στο αναλύσω σε επίπεδο αμοιβάδας.

Όσα άτομα καταλαβαίνουν από λόγια κι έχουν κριτική ικανότητα, μιλάς μαζί τους. Τα "επαναστατάκια" που σηκώνουν μπαϊράκι και σαν τις μύγες χέζουν τον κόσμο όλο γιατί κάποιοι τα αφήνουν, απλώς κάποια στιγμή τους σπας τα δόντια και τελειώνει η υπόθεση.

Θες να το πεις "μπατσοκρατία"; Πες το όπως θέλεις, αδιάφορο με αφήνουν οι χαρακτηρισμοί σου. Κι όπως πολύ σωστά είπε κάποιος πριν, κάντε την επανάστασή σας χωρίς εμάς. Είιναι ανεπιθύμητη.
Με εκπλήσσει το γεγονός της λεκτικής αντιπαράθεσης σε τέτοιο επίπεδο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ελεύθερα ό,τι θέλει. Από το σημείο αυτό, μέχρι την καταστροφή της περίουσίας κάποιου, είναι άλλο θέμα. Δε λέγεται ελευθερία, ούτε δημοκρατία. Από την άλλη, το να προκαλέσεις προβλήματα υγείας σε έναν νέο άνθρωπο, αποδεδειγμένα, στην προκειμένη περίπτωση, περαστικό, αποτελεί το κατώτατο επίπεδο της αστυνομικής βίας. Δε συμφωνεί οποιοσδήποτε με την καταστροφή περιουσιών, όπως και δε συμφωνεί με την "καταστροφή" ενός νέου ανθρώπου.
Απλά θα ήθελα να σου απευθύνω ένα ερώτημα. Πού βρίσκονται όλοι οι αστυνομικοί, όταν τηλεφωνεί κάποιος πολίτης για διάρρηξη; Πού βρίσκονται όταν κλέβουν αυτοκίνητα μέρα μεσημέρι; Πού βρίσκονται όταν γίνονται απαγωγές παιδιών; Πού υπάρχει αστυνομία όταν γίνεται διακίνηση ναρκωτικών ανάμεσα σε παιδιά 14 και 16 ετών; Πόσο χρόνο απαιτεί να φτάσει ένα περιπολικό στο σημείο της καταγγελίας από τοπικό αστυνομικό τμήμα;
Η δράση των ΜΑΤ, μέσα σε οργανωμένο σύνολο, άψογα εξοπλισμένο, απέναντι σε άοπλους πολίτες, δε μου λέει ότι αυτό είναι διασφάλιση της περιουσίας του πολίτη. Απλά μου δείχνει ότι μέσα στην ανωριμότητά τους κάποιοι, λειτουργώντας σε οργανωμένο σύνολο, άρτια εξοπλισμένο, γίνονται ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.
Και κλείνω επισημαίνοντας πως ο Κύπριος φοιτητής ήρθε στην πατρίδα μας, την μεγάλη πατρίδα του, για να σπουδάσει. Έγινε αντικείμενο ωμής βίας από κάποιους ανεγκέφαλους ασφαλίτες, που αντί να σώσουν την περιουσία του κόσμου, προτίμησαν να σκορπούν βία στα τυφλά. Αυτό αγαπητέ φίλε, να μου επιτρέψεις να σου πω ότι λέγεται ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ο αμοραλισμός τους δεν τους επιτρέπει να συμπάσχουν με το συνάνθρωπο... ταυτίζονται με την εξουσία και την αυθαιρεσία, με το δίκαιο του δυνατότερου και του δυνάστη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom