tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Φυσικά όπως το αυτό ισχύει για όλους τους κλάδους.
μην το λες σε μένα σε αυτούς που το γενικεύουν να το πείς...
Φυσικά όπως το αυτό ισχύει για όλους τους κλάδους.
Εσύ μου δωσες την πάσα, μην το παίρνεις προσωπικά, είμαι καινούργια ακόμη και δεν έχω εικόνα για όλους, μονο τις τρανταχτές περιπτώσειςμην το λες σε μένα σε αυτούς που το γενικεύουν να το πείς...
Εσύ μου δωσες την πάσα, μην το παίρνεις προσωπικά, είμαι καινούργια ακόμη και δεν έχω εικόνα για όλους, μονο τις τρανταχτές περιπτώσεις
Ποιος σε αποπήρε καλο μου?Εσύ μου δωσες την πάσα, μην το παίρνεις προσωπικά, είμαι καινούργια ακόμη και δεν έχω εικόνα για όλους, μονο τις τρανταχτές περιπτώσεις
Δεν ενιωσα οτι με αποπηρες καλεδεν σε αποπήρα καλέ... μην το παίρνεις στραβά... απλά τέτοια ώρα δεν μπορώ να γράφω σεντόνια...
Κανένας χαρά μου, μην ανησυχεις :-*Ποιος σε αποπήρε καλο μου?
Ποιος σε αποπήρε καλο μου?
Ενταξει λουλούδι μου :-*Κανένας χαρά μου, μην ανησυχεις :-*
Ενταξει λουλούδι μου :-*
Πού τυπε? Μεσα απο κανα χωριο περναγες?Τροχό μπάτσοι μου σκόυπισαν το δίπλωμα με κάτω απο τα100 χιλιόμετρα την άλλη φορά θα περάσω εκεί με 300 κι ας ξανά πεταχτεί στο δρόμο
ολη η παραλια απο αλιμο μεχρι σουνιο εχει 50 και 60 χλμ οριο καπου εκει ;)Πού τυπε? Μεσα απο κανα χωριο περναγες?
Καπου καπου νοσταλγω την Ελλάδα..Εχω φαει μεχρις στιγμής τρια πρόστιμα εδω..ολη η παραλια απο αλιμο μεχρι σουνιο εχει 50 και 60 χλμ οριο καπου εκει ;)
Θάνατοι στο δρομο ανα 100 χιλιαδες κατοικους ανα ετος.Καπου καπου νοσταλγω την Ελλάδα..Εχω φαει μεχρις στιγμής τρια πρόστιμα εδω..
-Βελγιο: Οριο 130,πηγαινα με 136..90 ευρω..
-Γαλλία: οριο 110,πηγαινα με..113!!!..45 ευρω μεσα σε 20 μερες,αλλιως 80 σε 70μερες και 180 αργοτερα..
-Το κορυφαίο,Λουξεμβούργο..Σε δρομο με οριο 30 χλμ,πηγαινα με ..41!!! 145 επι τοπου και 2 βαθμοι point system
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!
Και στην κληση που μου ηρθε απο τη Γαλλία,στο πισω μερος εγραφε:Θάνατοι στο δρομο ανα 100 χιλιαδες κατοικους ανα ετος.
Βέλγιο: 8.1
Γαλλία: 4.9
Λουξεμβούργο: 6.3
Ελλάδα: 12.2
και γιατί δεν τις έσβησες;Καπου καπου νοσταλγω την Ελλάδα..Εχω φαει μεχρις στιγμής τρια πρόστιμα εδω..
-Βελγιο: Οριο 130,πηγαινα με 136..90 ευρω..
-Γαλλία: οριο 110,πηγαινα με..113!!!..45 ευρω μεσα σε 20 μερες,αλλιως 80 σε 70μερες και 180 αργοτερα..
-Το κορυφαίο,Λουξεμβούργο..Σε δρομο με οριο 30 χλμ,πηγαινα με ..41!!! 145 επι τοπου και 2 βαθμοι point system
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!
και γιατί δεν τις έσβησες;