Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
απλά θα σας έρθει η κλήση με ταχυδρομείο μετά από καιρό
(μπορεί και μετά από 3-4 χρόνια ..)

Σε ποια διευθυνση θα ερθει, αφου σχεδον καθε χρονο αλλαζει σπιτι ?
Σχεδον παρομοιο περιστατικο μου ειχε τυχει το 2007 με μια γκομενα απο την Υπερδνειστερια η οποια αφησε απληρωτα ενοικια και ΟΤΕ οταν εφυγε απο την Ελλαδα για Γερμανια και εφερε ο ταχυδρομος το λογαριασμο του ΟΤΕ στο μαγαζι που δουλευα. Ειπαμε οτι δεν τη γνωριζουμε και τη βγαλαν αγνωστου διαμονης και τελος.
Τ' αρχιδια μου θα παρουν παλι.

Επισκέπτης
Δεν θα μπορει να ανανεωση την πρασινη καρτα, και για 175 ευρω δεν το ρισκαρεις

Επισκέπτης
Δεν θα μπορει να ανανεωση την πρασινη καρτα, και για 175 ευρω δεν το ρισκαρεις

Μα την πρασινη καρτα την ανανεωνει στη Βουλγαρια. Εχει δικο της αυτοκινητο με βουλγαρικες πινακιδες και οταν πηγαινει Βουλγαρια ανανεωνει την καρτα-ασφαλεια. Μπορουν να δουν στην Βουλγαρια οτι εχει απληρωτο προστιμο στην Ελλαδα ?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μα την πρασινη καρτα την ανανεωνει στη Βουλγαρια. Εχει δικο της αυτοκινητο με βουλγαρικες πινακιδες και οταν πηγαινει Βουλγαρια ανανεωνει την καρτα-ασφαλεια. Μπορουν να δουν στην Βουλγαρια οτι εχει απληρωτο προστιμο στην Ελλαδα ?
ΑΦΜ για βεβαίωση σε αυτές τις περιπτώσεις βγαίνει οίκοθεν απο την αστυνομία. Οπότε θα βεβαιωθεί το ποσό αργά η γρήγορα. Μετά σε πιθανούς ελέγχους η έξοδο απο την χωρα πιθανόν εχει πρόβλημα, και ισως αν και δεν το γνωρίζω επαρκώς να ενημερώνεται και η χωρα που εκδίδει την πρασινη κάρτα.

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
Πρώτη φορά ακούω να σταματάνε γυναίκα και να την γράφουν για κάτι,πρέπει να είναι πολύ μπάζο η δικιά σου τύπε  :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
σήμερα το πρωί το πισί μου κόλλησε τον ιό της αστυνομίας :headbang: αλλά τον αφαίρεσα επιτυχώς :rockon:
τον ιο αυτο τον κολλανε ΜΟΝΟ οσοι περνανε πολυ ωρα σερφαροντας σε ανωμαλα τραβελοφιλικα σαϊτ..... μονος σου καρφωνεσαι κιτρινε πιρφορε... :2on1:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
τον ιο αυτο τον κολλανε ΜΟΝΟ οσοι περνανε πολυ ωρα σερφαροντας σε ανωμαλα τραβελοφιλικα σαϊτ..... μονος σου καρφωνεσαι κιτρινε πιρφορε... :2on1:

Ο ανιψιός μου τον κόλλησε από αθλητικό σάιτ. Αποδεδειγμένα γιατί λόγω parental control δεν έχει πρόσβαση σε πορνοσάιτ, social media κτλ.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ο ανιψιός μου τον κόλλησε από αθλητικό σάιτ. Αποδεδειγμένα γιατί λόγω parental control δεν έχει πρόσβαση σε πορνοσάιτ, social media κτλ.
τον παιζω τυπε τον βατραχο...τον παιζω  ;)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.148
Πόντοι
3.715
Αρχιφύλακας διοχέτευε πλαστά έγγραφα σε αλλοδαπούς

πότε ηρωίνη, πότε μαστροπεία
πάντα μες στη μπόχα
η αστυνομία

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας οκτώ (8) αλλοδαπών υπηκόων Πακιστάν, καθώς και φωτογραφίες τους, οι οποίοι ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης ενέχονται σε απαγωγή 27χρονου ημεδαπού, τον περασμένο Ιούλιο στα Καλύβια Αττικής και άλλες κακουργηματικές πράξεις.

SATTAR ή HAFIZ ABDUL Hafiz Abdul ή Satar του Karam Ali.

http://[URL unfurl="true"]www.astynomia.gr/images/stories//2014/photos2014/03012014sattar2_s.JPG[/img[/URL]]

QASER Mahmood του Mohammad Azam.

[img]http://[URL unfurl="true"]www.astynomia.gr/images/stories//2014/photos2014/03012014qaser2_s.JPG[/img[/URL]]

PATRAS Masih του Bashir Masih

[img]http://[URL unfurl="true"]www.astynomia.gr/images/stories//2014/photos2014/03012014patras2_s.JPG[/img[/URL]]

SΗΑKEEL Wajid του Khdim Hussain.

[img]http://[URL unfurl="true"]www.astynomia.gr/images/stories//2014/photos2014/03012014shakeel2_s.JPG[/img[/URL]]

MASHI Yaqub του Anayt Mashi.

[img]http://[URL unfurl="true"]www.astynomia.gr/images/stories//2014/photos2014/03012014mashi_yakub2_s.JPG[/img[/URL]]
[/quote]

Που είναι ο "ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981",να δώσει καμιά είδηση... :headbang3:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
ναι γιατί οι υπόλοιποι έλληνες είναι παναγίες..  :jerking: :jerking:

...σωστός ο τρόμπας !

Άμα εγώ δεν κόβω απόδειξη στην τυρόπιτα, δικαιούται ο μπάτσος να πουλάει ηρωίνη και να δίνει διαβατήριο "Γιώργος Παπαδόπουλος" στον Τοτό Ρίινα...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.190
Πόντοι
25.467
...σωστός ο τρόμπας !

Άμα εγώ δεν κόβω απόδειξη στην τυρόπιτα, δικαιούται ο μπάτσος να πουλάει ηρωίνη και να δίνει διαβατήριο "Γιώργος Παπαδόπουλος" στον Τοτό Ρίινα...

Βεβαίως. Επίσης αν δεν σέβεστε τον κ.ο.κ., αυτομάτως οι αστυνομικοί αποκτούν το δικαίωμα του να πωλούν προστασία.  :)

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Βεβαίως. Επίσης αν δεν σέβεστε τον κ.ο.κ., αυτομάτως οι αστυνομικοί αποκτούν το δικαίωμα του να πωλούν προστασία.  :)

...και μην ξεχνάτε επίσης, ότι ο αστυνομικός έχει το δικαίωμα να σκοτώνει τον κάθε αλυσοδεμένο, για να προλάβει τις όποιες ...γκάφες ή πιθανές ολιγωρίες-καθυστερήσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom