Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Απο τις 10 το βραδυ που εχει βγει η ειδηση, εχω διαβασει σε ολα τα σαιτ απιστευτα σχολια.
Πανηγυρια, χαρα, εκσταση!!!
Δεν ξερω, αλλά ομολογω οτι αγριευτηκα λιγακι.
Τετοιους πανηγυρισμους για εκτελεσεις δεν εχω ξαναδει.
Εχει αγριεψει ο κοσμος, και καποιοι ακομη μιλανε για "ανοχες" και "πολυπολιτισμικοτητες"...
Δεν ειναι εκτελεσεις αλλα συμπλοκη. Τους ειπαν να παραδοθουν και αυτοι αρχισαν να ριχνουν στο ψαχνο.
Ετσι η αστυνομια απαντησε και τους "τραυματισε θανασιμα" οπως αρεσκονται να λενε τα κωλοκαναλα.
Οταν δηλαδη τραυματιζοτανε θανασιμα η Κατερινα Ζωγαλη απο τα πυρα τους ηταν καλα?
Οι ανθρωποι ΗΤΑΝ ψυχροι δολοφονοι και εισεπραξαν το ιδιο.
Δεν καταλαβαινω γιατι η σκληροτητα εκ μερους των δραπετων ειναι αποδεκτη, ενω εκ μερους της αστυνομιας ξενιζει.
Ο κοσμος ανακουφιστηκε απο καποιους δημοσιους κινδυνους που ταλαιπωρησαν καιρο την Ελληνικη κοινωνια.
Αν εμενες στην Αιτωλοακαρνανια θα σου ελεγα το καθημερινο τρομο που θα βιωνες μη πεσεις πανω στους δραπετες.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
ψόφος και στους υπόλοιπους,Αλβανός καλός μόνο νεκρός!!!!! :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Απο τις 10 το βραδυ που εχει βγει η ειδηση, εχω διαβασει σε ολα τα σαιτ απιστευτα σχολια.
Εχει αγριεψει ο κοσμος, και καποιοι ακομη μιλανε για "ανοχες" και "πολυπολιτισμικοτητες"...

εκτελεση λεγεται νομικα αυτο που εγινε ρε χασοδικη? να χεσω το φτυχιο σου

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

ρε αλεξη να τους κανουμε ηρωες

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.605
Πόντοι
25.467

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.605
Πόντοι
25.467

Βέβαια, μετριοπάθεια και κοινωνικές ευαισθησίες είναι μόνον το περιτύλιγμα,  γιατί με την τελευταία πρόταση το "πάει" αλλού...  ;)

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36

Ήταν δεδομένο ότι οι Αλβανοί δεν θα παραδινόντουσαν.
Αντίστοιχα, ήταν μια ειλημμένη απόφαση - και γνωστοποιημένη, μπορώ να σου πω, στους δραπέτες, μέσω των εσωτερικών "καναλιών" - ότι οι δικοί μας πάνε για ολική εκκαθάριση.
Το μόνο που θα έσωζε τη ζωή των Αλβανών - θα δεις τι θα γίνει και με τους υπόλοιπους - θα ήταν μία πανηγυρική παράδοση κατευθείαν στην αγκαλιά της αστυνομίας, μπροστά στους τηλεοπτικούς φακούς με γονυπετής συγνώμες, με αλληλοδόσιμο μεταξύ τους και λοιπά θεατρικά.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Βέβαια, μετριοπάθεια και κοινωνικές ευαισθησίες είναι μόνον το περιτύλιγμα,  γιατί με την τελευταία πρόταση το "πάει" αλλού...  ;)
...απο τους ελαχιστους εδω μεσα ,που καταλαβαινουν τι διαβαζουν....ευλογησονννν!!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Εύγε .... στά Ο.Υ.Κ.  :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ειναι το ιντερνετ που το επιτρέπει να το κανουν γιατι εαν ημεθα χρονιες 1995-2000 που δεν υπήρχε ιντερνετ σε τετοιο επίπεδο δεν θα βγαινε κανεις να ασχοληθει απλα λιγο ειδησεις και ,εφημεριδα και τίποτα..απλα εχει αγανακτήσει τοσο ο κόσμος γενικα με τοσα που εχουν κάνει οι αλβανοί απο το 90 μεχρι σήμερα,συμμορίες με καλάσνικοφ,ναρκωτικα,δολοφονίες,συμπλοκές με αστυνομιες,βιασμους με κάτι κατσαβίδια που ακουγα πριν κατι χρονια και διάφορα..

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
882
Πόντοι
6.755
Aγρίμια οι τύποι,πολύ καιρό τώρα πέζει το κυνηγητό αυτό,τωρα οι πανυγηρισμοί και επάρσεις καλό θα ήτανε να σταματήσουν απο τους κρατικούς τα ΑΛΒΑΝΑ τους ΕΧΟΥΝΕ κάνει ρόμπα.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Aγρίμια οι τύποι,πολύ καιρό τώρα πέζει το κυνηγητό αυτό,τωρα οι πανυγηρισμοί και επάρσεις καλό θα ήτανε να σταματήσουν απο τους κρατικούς τα ΑΛΒΑΝΑ τους ΕΧΟΥΝΕ κάνει ρόμπα.
ειδικα ο ένας ο κολα φενεται για μεγα μουνόπανο ειναι ανθρωπος που να τον παρακαλας να μην σε σκοτωσει θα σε σφαξει επι τοπου...

Οσο ρεζιλι τους ειχε κανει ο παλαιοκωστας πουθενα :2on1: :2on1: :2on1:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
882
Πόντοι
6.755
ειδικα ο ένας ο κολα φενεται για μεγα μουνόπανο ειναι ανθρωπος που να τον παρακαλας να μην σε σκοτωσει θα σε σφαξει επι τοπου...

Ποινικός είναι ρε μάγκα τι περίμενες να είναι καλό παιδί?Ετσι είναι αυτά τα πράγματα έχει και συνέχεια.

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36

Με τα αδέλφια Παλαιοκώστα όμως, δεν έχει ανοίξει "κύκλος αίματος" (μεταξύ αυτών και της αστυνομίας, αλλά και εν γένει). Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά.
Πρόκειται για μία σιωπηλή συμφωνία που τηρείται και από τις δύο πλευρές.
Δυστυχώς για μας και για τους ίδιους, αυτή τη "νοοτροπία" δεν την κουβαλάνε οι Αλβανοί παράνομοι, που έχουν γαλουχηθεί με άλλα "ήθη" εγκληματικότητας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom