kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 642
- Πόντοι
- 376
Που ειναι το ιστορικο?
Που ειναι το ιστορικο?
αυτό που είναι;διάβασε το ιστορικό της υπόθεσης... ο κόσμος εκεί είναι μοιρασμένος.. καμμιά πεντακοσαριά περιφερόμενοι από χωριό σε χωριό κάνουν τόση φασαρία..
κανά δυό φορές φάγανε κάτι ψιλές από τον κόσμο και λουφάξανε.. τώρα όμως ξανασηκώσανε κεφάλι...
οι κατοικοι ειναι υπερ της επενδυσης
ολα τα αλλα ειναι επαναστατικη γυμναστικη
κι αυτοί που φωνάζουν τι είναι; γυμναστές;
μεταφερομενοι με λεωφορια κυριως απο Αθηνακι αυτοί που φωνάζουν τι είναι; γυμναστές;
Oυτως η αλλως δεν μας κανει αυτη η πηγη για να τεκμηριωθουν οσα λες...ψαξε πχ στο indymedia,οπου εχεις και μονιμα ανοιγμενο tab...
Oυτως η αλλως δεν μας κανει αυτη η πηγη για να τεκμηριωθουν οσα λες...ψαξε πχ στο indymedia,οπου εχεις και μονιμα ανοιγμενο tab...
οι κατοικοι δεν εκφραζονται απο σενα και απο μεναΓια κατσε ρε bro. Εδω λεει οτι οι κατοικοι αντιδρουν στα μεταλλεια. Και εχουν και λογο. Εσυ γιατι εισαι με την εταιρεια? Για τους 600 εργαζομενους? Μα οι κατοικοι ειναι πολυ περισσοτεροι.
Δεν μας ενδιαφερει για τι πραμα εισαι σιγουρος.ενας λόγος όταν λέει το indymedia για κατοίκους σκουριών να είμαι σίγουρος ότι δεν είναι κάτοικοι της περιοχής
οι κατοικοι δεν εκφραζονται απο σενα και απο μενα
αλλα απο τους δημοτικους αρχοντες
πριν 2-3 χρονια βγηκε πανηγυρικα ο γνωστος Παχτας
Αυτοι οι κατοικοι που γουσταρουν μεταλλεια που ειναι?οι κατοικοι δεν εκφραζονται απο σενα και απο μενα
αλλα απο τους δημοτικους αρχοντες
πριν 2-3 χρονια βγηκε πανηγυρικα ο γνωστος Παχτας
Δεν μας ενδιαφερει για τι πραμα εισαι σιγουρος.
Μας ενδιαφερει να τεκμηριωθουν οσα λες απο αμεροληπτη πηγη,η ακομη καλυτερα απο εχθρικη.
Τυπε δεν ξερω το story γενικα, κρινω απο αυτο που διαβαζω.
Και αυτο που βλεπω ειναι οτι δεν αντεδρασαν 2-3 ατομα αλλαπολυπολλοι περισσοτεροι. Καλα η εταιρεια κοβει δεντρα χωρις να χει παρει αδεια?
και εγω για μια παρομοια επενδυση στην πατριδα μου στην βορεια ευβοια ειμαι 100% αντιθετοςΑυτοι οι κατοικοι που γουσταρουν μεταλλεια που ειναι?
Εδω μια Καταβατη ρουφιανα βρεθηκε στην Χαλυβουργια και την καλεσε ο Σαμαρας στην διαδικτυακη που εδινε,και κοτζαμ διαπλεκομενοι δεν μπορουν να κανουν το ιδιο με τους συμπαθουντες κατοικους?
ενας λόγος όταν λέει το indymedia για κατοίκους σκουριών να είμαι σίγουρος ότι δεν είναι κάτοικοι της περιοχής
το κριτήριό σου είναι μάλλον επισφαλές...
antigoldgreece.wordpress.com