Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 409K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
Eλα να περνουν θεση τα γνωστα φιλομπατσικα "βραβευμενα" νικ του φορουμ.

ναι ρε μάγκα, οι αστυνομικοί προστατεύουν την κοινωνία από τα αγρίμια

την επόμενη φορά που θα μπει ένας ληστής στο σπίτι της μάνας σου, ΜΗΝ καλέσεις την αστυνομία

πάρε τηλέφωνο τον σούπερμαν !!! Αγορίνα μου !

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
oσο μεγαλωνω  τοσο αντιπαθω τους μπατσους...!
μπορει εστω και λιγο στο ελαχιστο παλια να τους υπερσπιζομουν!!
ελααααααχιστοι ειναι καλοι!
μουνια ειναι!! ειδικα οι χαμηλοβαθμοι (αυτο το δα και στο στρατο) καρακομπλεξικοι!!!
εχω Ζητα στην πολη.....ασπρισαν τα αρχιδια του και ακομη 3 σαρδελες εχει! τωρα σκεψου οταν οι ιδιοι οι συναδελφοι του λενε οτι ειναι μουνι!! φανταστειτε!!
με σταματανε τα μουνακια με ΤΟΥΠΕ!! αλλα χερομαι οταν ειμαι παραπανω και τους βαζω στην θεση τους!
πας στο εξωτερικο και σου μιλανε στον πληθ αφου πρωτα σε χαιρετησουν....!! ερχεται και δω ο τσομπανης,..εεεεελαααα φερ τα χαρτιας.....!!

Επισκέπτης
ναι ρε μάγκα, οι αστυνομικοί προστατεύουν την κοινωνία

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Επισκέπτης

την επόμενη φορά που θα μπει ένας ληστής στο σπίτι της μάνας σου, ΜΗΝ καλέσεις την αστυνομία

ποιο σουπερμαν εγω θα παρω τηλ. την χ.α
εκτος και αν ειναι ελληνες η ληστες, οποτε σε αυτην τη περιπτωση η χ.α δεν μπορει να κανει κατι, τοτε θα απευθυνθω στον μπατμαν που τον εχω και αδυναμια  :rolleyes: :2funny:

Επισκέπτης

Ακομη ενας μπατσος στο μπουντοτκομ...

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
δεν είμαι μπάτσος ρε αρχίδοβιτς

απλά δεν μου αρέσουν τα στράκια που βρίζουν την αστυνομία και μόλις τους κλέψουν το κινητό ή πιάσουν τον κώλο της γκόμενάς τους αρχίζουν και ωρύονται σαν υστερικές γκομενίτσες : <<που είναι η αστυνομία ρε παιδιά, δεν υπάρχει κράτος, δεν υπάρχει ένας αστυνομικός εδωωωωωωωωωωωωωωώ  ???>>

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

ρε νάτσο, ο σεφερλής είσαι ???

για το άλλο το βλακόμετρο τον σουπεραρχιδοπόντικα τον μαλακομούρη, έχω βαρεθεί να του τα χώνω του πανύβλακα

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
πάντως έχθες έδρασε ταχύτατα και διαλύσε τα πλήθη
τους ταραξίες δεν γνωρίζω αν τους διαλύσε

Επισκέπτης
πας στο εξωτερικο και σου μιλανε στον πληθ αφου πρωτα σε χαιρετησουν....!! ερχεται και δω ο τσομπανης,..εεεεελαααα φερ τα χαρτιας.....!!

Ο Γάλλος μπάτσος σε χαιρετά και σου μιλά στον πληθυντικό ;;;;
Ο Αμερικάνος Σερίφης στο midwest τα ίδια ;;;;;;
Τον πλησιάζεις εύκολα ;;;;;;
Οι ΤΟύρκοι χωροφύλακες ;;;;;;;
Μήπως στον παίρνουν και πίπα ;;;;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
:s&m_1:
-ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΣΧΗΜΑ ΧΑΡΑΔΡΑ ΕΧΟΥΝ!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

στο μονακο παντως χαιρετανε ολοι και μιλανε πληθυντικο.  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

μη με παιρνετε τηλεφωνο για μαλακιες.

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Συνεχίζονται οι προσαγωγές για τη μαφία στην Κρήτη - "Μπλεγμένοι" και τρεις Αστυνομικοί! -

- Η μαφία κάνει εμπόριο ναρκωτικών και όπλων στο νησί
- Πάνω από 150 αστυνομικοί συμμετέχουν στην επιχείρηση που είναι σε εξέλιξη από τα ξημερώματα
- Έχουν γίνει 14 συλλήψεις μελών δύο εγκληματικών οργανώσεων
- Συνελήφθησαν και δύο αστυνομικοί ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφίες σε βάρος ενός τρίτου αστυνομικού
- Αναζητούνται ακόμα άλλα 4 με 5 άτομα

Οι τοπικές αρχές, οι αδιάφθοροι της Αστυνομίας και η Δικαιοσύνη, έχουν "πέσει" πάνω στα στοιχεία που συγκεντρώνονται εδώ και μήνες και σύμφωνα με το bloko.gr σχηματίζονται τρεις διαφορετικές δικογραφίες για τη μαφία - για την ακρίβεια για τα δύο μεγάλα κυκλώματα - που κάνουν εμπόριο ναρκωτικών και όπλων στο νησί!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται αύριο ενώ οι έρευνες θα συνεχιστούν μέχρι τις μεταμεσονύχτιες ώρες.Η χασισοφυτεία που "έδωσε" τα πρώτα στοιχεία

Η όλη υπόθεση άρχισε να εξετάζεται πριν από δύο μήνες, όταν πιάστηκαν σε χασισοφυτεία οι άνθρωποι που τη... φρόντιζαν.
Όσο η έρευνα προχωρούσε, οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι δεν είχαν να κάνουν με μια απλή υπόθεση αλλά με ένα κύκλωμα καλά οργανωμένο.Η συγκεκριμένη φυτεία αποτελούσε "ιδιοκτησία" μεγάλων σε πληθυσμό οικογενειών της Κρήτης, κάποια μέλη των οποίων - χωρίς τώρα να κατηγορούνται- είχαν εμπλοκή στην υπόθεση των Ζωνιανών.

Παγίδευσαν τα τηλέφωνα των μελών της μαφίας

Για την ακρίβεια, παγιδεύτηκαν τα τηλέφωνα των βασικών ύποπτων και άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι των αποκαλύψεων, μέσα στο οποίο φέρονται να είναι μπλεγμένοι και αστυνομικοί, αλλά και γνωστά ονόματα της Κρήτης.

Μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει 14 άτομα ενώ αναζητούνται άλλα 4 ή 5, οπότε ο αριθμός των συλλήψεων αναμένεται να "ανέβει" κι άλλο.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, δύο αστυνομικοί έχουν συλληφθεί - ο ένας υψηλόβαθμος αξιωματικός- ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος ενός τρίτου Αστυνομικού.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το bloko.gr, γίνεται και ανεξάρτητη έρευνα, για καθηγητές, νοσοκομειακούς και πασίγνωστους δικηγόρους, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε διαδικασίες χαρακτηρισμού ως τοξικομανών, ατόμων που έχουν συλληφθεί και κατηγορηθεί στο παρελθόν για εμπόριο ναρκωτικών.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
oσο μεγαλωνω  τοσο αντιπαθω τους μπατσους...!
μπορει εστω και λιγο στο ελαχιστο παλια να τους υπερσπιζομουν!!

Ε πως να τους συμπαθήσεις , όταν  κοπανάνε  γεροντάκια και ανεργους .....
Μιλάμε για λεχρίτες ..

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
παλιο βιντεακι αλλα....  αγρια χορτα   και λουκουμοσκονη κρητη μαφια  :2funny:

Επισκέπτης
Η εικόνα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. 13χρονος αιμόφυρτος από γκλοπ αστυνομικού στις διαμαρτυρίες κατά της λιτότητας στην Ισπανία. Δείτε το σχετικό βίντεο με την μανία των αστυνομικών (Vid)
Στέφανος Νικήτας
news247 Νοέμβριος 15 2012 09:25
Το γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο από την Ταραγόνα της Ισπανίας στο οποίο φαίνεται αιμόφυρτος στο κεφάλι ένας 13χρονος από χτύπημα γκλομπ αστυνομικού.
Ο μικρός ήταν ένα από τους 74 συνολικά τραυματίες από τα χτεσινά επεισόδια στην Ισπανία κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων κατά της λιτότητας.
Στο Βίντεο φαίνεται να τον κυνηγούν και ένας αστυνομικός τον χτυπά  με το γκλομπ. Από τις αρχές δεν ξεφεύγει ούτε μια κοπέλα που σοκαρισμένη παρακολουθούσε το περιστατικό. Τη χτυπούν κι εκείνη.
Συνολικά 120 διαδηλώσεις ήταν προγραμματισμένες σε όλη την Ισπανία, ενώ 118 άνθρωποι συνελήφθησαν και ακόμη 74 τραυματίστηκαν σε όλη τη χώρα στη διάρκεια επεισοδίων, σύμφωνα με το ισπανικό υπουργείο Εσωτερικών.
Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στη Λισσαβώνα έξω από το κοινοβούλιο, όταν ορισμένοι διαδηλωτές ανέτρεψαν τα οδοφράγματα της αστυνομίας και πέταξαν πέτρες και σκουπίδια κατά των αστυνομικών, που απάντησαν με κτυπήματα από γκλομπ.
Στην Ιταλία, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά στο Τορίνο, ενώ πέντε ακόμη τραυματίστηκαν ελαφρά στο Μιλάνο σε επεισόδια που σημειώθηκαν στο περιθώριο των διαδηλώσεων.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
η κοπελίτσα σωστά χτυπήθηκε. Αποτελούσε σοβαρότατη απειλή

Stories

Νέο!

Stories