Επισκέπτης
Mπατσους και φιλομπατσους δοξα το θεο εχει μπολικους αυτο το σαιτ.
καραγκιοζηδες και ηλιθιους ακομα περισσοτερους.Mπατσους και φιλομπατσους δοξα το θεο εχει μπολικους αυτο το σαιτ.
τυπε μηπως λες να ειναι το αλλο?να εκανε μαλακιες μεθυσμενος σε κανενα μαγαζι και να ειχε τιποτα μπραβους λιμενικους ουκαδες και τον εκαναν αλοιφη?
τυπε τοτε κατι θα επαιξε σε μαγαζι.πιστευω να εχεις ακουσει οτι στην νυχτα παιζουν πολλοι ουκαδες του λιμενικου σε ομαδες.ετσι εχω ακουσει.δε ξερω λεπτομερειες παντως λιμενικοι τον περιποιηθηκαν οχι μπατσοι.
με φώναξε κανείς?Mπατσους και φιλομπατσους δοξα το θεο εχει μπολικους αυτο το σαιτ.
τυπε τοτε κατι θα επαιξε σε μαγαζι.πιστευω να εχεις ακουσει οτι στην νυχτα παιζουν πολλοι ουκαδες του λιμενικου σε ομαδες.ετσι εχω ακουσει.
σωστος τυπε.ουτε εγω καποια ιδεα για αυτο.απλως φημες ειναι...δεν ακουω καλα εχω χασει συχνοτητες λογω τραυματος
Εις θάνατον τα φασισταρια της ΔΙΑΣ
Mπατσους και φιλομπατσους δοξα το θεο εχει μπολικους αυτο το σαιτ.
και φιλονεοναζι εχει αρκετουςΚαι χασικλόπουστες θαυμαστές του Κουφοντίνα , Ξηρών , Σερίφηδων ....
γεια σου Πετραν!!!!!με φώναξε κανείς?
και φιλοΝαζι εχει και Χρυσαυγιτες εχει!!! και πολλους μαλακες εχει! και κλωνους εχει! απ ολλα εχει ο μπαχτσες!!!και φιλονεοναζι εχει αρκετους
ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας αυτο το σαιτκαι φιλοΝαζι εχει και Χρυσαυγιτες εχει!!! και πολλους μαλακες εχει! και κλωνους εχει! απ ολλα εχει ο μπαχτσες!!!
;) ετσι ακριβως! εχει καθε καρυδιας καρυδι!ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας αυτο το σαιτ
αν επιτρεπετε εσυ που ανηκεις;) ετσι ακριβως! εχει καθε καρυδιας καρυδι!
και φιλοΝαζι εχει και Χρυσαυγιτες εχει!!! και πολλους μαλακες εχει! και κλωνους εχει! απ ολλα εχει ο μπαχτσες!!!
και εργολαβο εχει αν χρειαστει τυπεειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας αυτο το σαιτ
δηλ τι καρυδι ειμαι εγω???αν επιτρεπετε εσυ που ανηκεις
εσυ το λες αυτο δεν το ειπα εγω.δηλ τι καρυδι ειμαι εγω???
τι ειναι αυτο ρε τυπεσκληρο καυρδι........!