Eισαι σοβαρος ?
Εισαι και δικηγορος......
Εχεις παει σε εισαγγελεα και αστυνομια(στην ασφαλεια)??? Εαν πηγες και δεν ειδες αποτελεσμα,το μονο που σου μενει ειναι οντως "ακραιες λυσεις"(για ακραιες καταστασεις).
Παρεπιπτοντως,εκτος της Χρυσης Αυγης,δεν θα ητανε λυση και ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ? Να πηγαινες δηλαδη στα γραφεια τους και να ελεγες,εσεις που λετε "Οι μεταναστες ειναι αδερφια μας και σημερα και αβριο κι οσο χρειαστει,ειμαστε ολοι Πακιστανοι,κτλ κτλ" και να ρωτουσες ποια "ΜΚΟ/φιλανθρωπικη" μπορει να αναλαβει την περιπτωση σου?
Ειχα κανει την δηλωση οταν με ειχαν ληστεψει στο αστυνομικο τμημα της περιοχης μου και πηγαν να με βγαλουν κλεφτη εμενα (οτι και καλα μηπως το εκανα εγω, για να μην πληρωσω τα λαχεια που αγορασα με πιστωση, απο πρακτωρειο-α)
Το δευτερο συμβαν δεν το καταγγειλα μιας και δεν ειχα καποια απωλεια, η δεν ειδα καν ποιος ηταν αυτος που αποπειραθηκε να διαρρηξει την μπαλκονοπορτα..... (συμφωνα με οσα μου ειπαν απο την εταιρια φυλλαξης ο συναγερμος χτυπησε απο την παγιδα του ρολου της μπαλκονοπορτας)
Υπαρχει επεισης η υποψια οτι αυτοι υπενοικιαζουν τα διαμερισματα σε συμπατριωτες τους, γιατι βλεπω στρωματα να αλλαζουν συνεχως διαμερισματα....
Αλλο θεμα ειναι οτι οι ιδιοκτητες δεν ριχνουν καρφι για την πολυκατοικια με αποτελεσμα να ρημαζει.... κατι που με καιει εμενα καθως βλεπω την περιουσια μου να φθειρεται χωρις να μπορω να κανω κατι.....
Ουτε να το πουλησω να φυγω δεν μπορω.... (ποιος θα παει να μεινει σε πολυκατοικια με πακιστανομπαγκλαντεσιανους και γυφτους ?)
Θελω να δω αν μπορω με καποιον τροπο να τους υποχρεωσω, σε συντηρηση μεσω καταστατικου, που δεν υπαρχει ....
Τι διαδικασιες μπορω να κινησω σε αυτο το καμματι ?
Εφτασα στο σημειο να αναθεματιζω την ωρα και την στιγμη που το αγορασα, καθως εχω ριξει πολλα χρηματα για να το σουλουπωσω και να το κανω σπιτι (το διαμερισμα μου)
Οταν πηγα εκει πριν 13 -14 ετη, ειμασταν ολοι ελληνες και μεσα σε 8 ετη εφυγαν ολοι, εκτος απο μενα, γιατι εχω μια ξεροκεφαλη μητερα που δεν με ακουει καθολου (3 ετη την παλευω να φυγουμε παναθεμα λες και το ηξερα)
Εχω απηυδυσει πια !!!!!!!!