[size=13pt]Συγκλονιστικές μαρτυρίες από την μεγαλειώδη διαδήλωση και την βία των μπάτσων[/size]
Κατεβήκαμε ήρεμα να διαδηλώσουμε εγώ και η οικογένεια μου μαζί με πολύ κόσμο που έκαναν και αυτοί το ίδιο.
Ο κόσμος πολύς οικογένειες με παιδιά και ηλικιωμένους όλοι μαζί.
εν μας άφηναν να φτάσουμε στο σύνταγμα μας έριχναν χημικά χωρίς να κάνουμε τίποτα.
Έριχναν σε μας όχι στους κουκουλοφόρους.
Άνθρωποι μεγάλοι με άσπρα πρόσωπα από τις κρέμες που μας ενέτειναν να βάζουμε για να μην μας πειράζουν πολύ τα χημικά και τα δακρυγόνα. Σκηνές για γέλια και για κλάματα.
Ένα ξέρω τίποτα πια δεν είναι το ίδιο. Ζούμε σε μια δημοκρατική χούντα.
Λυπάμαι εμάς και τα παιδιά μας που θα ζήσουμε σε αυτή τη χώρα.
Λυπάμαι τις μανάδες που γέννησαν τέτοιους γιούς που για 500 ευρώ τα βάζουν με οικογένειες. Λυπάμαι αυτούς τους έλληνες ματατζήδες που τα έβαζαν με μας γιατί δυστυχώς όπως αποδείχτηκε δεν μπόρεσαν να τα βάλουν με τους αναρχικούς.
Τους λυπάμαι γιατί σε μας έδειχναν την δύναμη τους.
Ευτυχώς δεν έχω γιούς γιατί θα ντρεπόμουν να λέγομαι μάνα τους αν ακολουθούσαν αυτό το δρόμο του χουντικού αστυνομικού. Καλύτερα άνεργος.
Ένα έχω να πω : έχουμε πόλεμο. Αυτό κατάλαβα χτες όταν γυρνώντας σπίτι είδα τις ειδήσεις σε όλα τα κανάλια να δείχνουν τα κτίρια που καιγόντουσαν και όχι το κόσμο "στριμωγμένο" μέσα στα στενά να προσπαθεί μάταια να φτάσει στη βουλή.
Ντρέπομαι για όλους αυτούς που μας έφεραν σε αυτό το σημείο.
Ντρέπομαι που λέγονται και αυτοί έλληνες.
Αλλά ένα πράγμα κατάφεραν να κάνουν χτες σε μένα να με πεισμώσουν.
Από δω και πέρα σε όλες τις διαμαρτυρίες θα είμαι κάτω έτσι με άσπρο πρόσωπο και δακρυσμένα ματιά γιατί έχω 2 παιδιά να μεγαλώσω και δεν θέλω να μεγαλώσουν στο άθλιο αυτό κράτος...
[...]
Ήμουν εκεί και επιβεβαιώνω όλα όσα λέει παραπάνω ο πολίτης.
Κανένα επεισόδιο δεν ξεκίνησε από τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος για να διαμαρτυρηθεί.
Αφού έφεραν τον κόσμο στο σύνταγμα όπου μπορούν να τον ελέγχουν επιτέθηκαν με κάθε χυδαίο μέσο που διαθέτουν εναντίον μας.
Από την Αμαλίας πετούσαν στο πλήθος δακρυγόνα, μέσα στο πλήθος, πάνω στα κεφάλια μας και μας έσπρωξαν στο Σύνταγμα. Από θαύμα δεν θρηνούμε σήμερα θύματα. Πετούσαν στον κόσμο, γυναίκες, ηλικιωμένους, παιδιά, από πίσω, από τη Βουλή (το γνωστό μπουρδέλο), από την Ακαδημίας, αφήνοντας μόνο την Όθωνος ελεύθερη. Και όταν διοχετευτήκαμε από εκεί επιτέθηκαν να διαλύσουν μέχρι τη Συγγρού
Στην συνέχεια τα ΜΑΤ έκοψαν την πρόσβαση στον κόσμο που έρχονταν από την ομόνοια την πανεπιστημίου και από το Μοναστηράκι με αποτέλεσμα ο κόσμος να είναι χωρισμένος στα δυο και να αρχίσει ένα κυνηγητό στα στενά χωρίς έλεος.
Το ιππικό Δ και ΔΙΑΣ και τα ΜΑΤ την έπεφταν σε γέρους μανάδες με παιδιά και όποιον τύχαινε να ήταν εκεί - αδιακρίτως.
Η απόλυτη ξεφτίλα επιπλέον στην Αμαλίας ήταν όταν χαμηλά ανάμεσα από τους συγκεντρωμένους του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ που ήταν αμέτοχοι (γιατί κατέβηκαν?) μέλη της ομάδας Δ επιτίθενται με τα μηχανάκια και τις μηχανές καταπάνω στον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος στην Αμαλίας για να ακολουθήσουν τα ΜΑΤ πετώντας χημικά παντού και κρότου λάμψης.
Μόνον που την άλλη φορά θα είναι αρματωμένοι και οι πολίτες ρε ξεφτίλες και δεν θα είναι αναρχικοί και κουκουλοφόροι που σας αρέσουν ως δικαιολογία.. Θα είμαστε ΠΟΛΙΤΕΣ που θα υπερασπιζόμαστε το σύνταγμα και την εθνική κυριαρχία κατά το άρθρο 120 του συντάγματος