gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ζητάς κι αυτή με το βρακί γιατί δεν την πρόλαβα?
αει μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
εχυσα το τσιπουροοοοοοοο
αααααααααααααχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχα
Ζητάς κι αυτή με το βρακί γιατί δεν την πρόλαβα?
φυλλαξη των συνορων με ναρκες και λιμενικο...και εαν θα πρεπει να ερθουν μεταναστες για τις αναγκες της χωρας θα γινονται διακρατικες συμφωνιες...και θα εγγυουνται οι χωρες αποστολης οτι οι μεταναστες εχουν λευκο ποινικο μητρωο και ειναι υγιεις (διοτι το aids κανει θραυση στην αφρικη και απειλειται η δημοσια υγεια)
αυτην λες?Ζητάς κι αυτή με το βρακί γιατί δεν την πρόλαβα?
παω στοιχημα οτι ουτε τα εχεις δει ποτε αυτα
ουτε απο κοντα
αμα εχεις στο σπιτι,φωτογραφισε ενα και ανεβασε το να το δουμε
αλλιως να σου δειξω εγω πως ειναι
Ενώ αν μπουν στο δικό μου σπίτι
το κυνηγετικό της ανωτέρω φωτό
με κάποια 2βολα φυσσίγγια
αναλαμβάνουν να αποκαταστήσουν την τάξη:
http://[URL unfurl="true"]www.wolfcartridge.gr/images/21.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Κάτι τέτοιο θα τους άξιζε , χαλαρά όμως .....
Τώρα αυτό είναι σοβαρό επιχείρημα;;;
Οι μισοί αν όχι περισσότερο από τους μετανάστες κοιμούνται στα πάρκα ή σε τρύπες 20 μαζί ρε νούμερο,το ίδιο είναι με τους έλληνες;;;
αυτην λες?
δεν ειναι αυτος ο λακης λεμε
αυτην λες?
Δηλαδή λες να φυτέψουμε νάρκες;;; και αν τις πατήσει κανένας έλληνας πού έχει πάει για μπεκάτσες ή βόλτα στην εξοχή στα σύνορα;;;φυλλαξη των συνορων με ναρκες και λιμενικο...και εαν θα πρεπει να ερθουν μεταναστες για τις αναγκες της χωρας θα γινονται διακρατικες συμφωνιες...και θα εγγυουνται οι χωρες αποστολης οτι οι μεταναστες εχουν λευκο ποινικο μητρωο και ειναι υγιεις (διοτι το aids κανει θραυση στην αφρικη και απειλειται η δημοσια υγεια)
Δεν είναι?Γιατί μου χαλάς τη φαντασίωση?αυτην λες?
τί πίνεις?
Δηλαδή λες να φυτέψουμε νάρκες;;; και αν τις πατήσει κανένας έλληνας πού έχει πάει για μπεκάτσες ή βόλτα στην εξοχή στα σύνορα;;;
Έτσι εύκολα βάζετε σε κίνδυνο την ζωή ελλήνων....δεν είστε σοβαρό κόμμα.
Ποια εγκληματικότητα τότε κ κατά ποιου;;; κανείς δεν είχε τίποτα κ όλοι ήταν ευχαριστημένοι(αν κ κομματάκι πεινασμένοι).να σου θυμισω την φτωχεια που υπηρχε στην ελλαδα το 50 και το 60?...για να μου πεις τι εγκληματικοτητα υπηρχε τοτε...
καποιος αλητηριος
Δεν παίζεσαι λέμε .....
Η συγκεκριμένη άποψη έτσι κι αλλιώς για απαξίωση είναι.Η απορία μου ήταν ως προς την παράθεση που έκανες.Τί σχέση είχε αυτό που έγραψες με το βρακί του καυλοράπανου Λάκη?κριτικη δεν ακουω στην αποψη αλλα απαξιωση... ποιος ειναι αραγε ο παλαβος?
Αυτή η ιδέα με τα ναρκοπέδια δικιά σου ή την έχει πει κ ο πρόεδρας;;;απο ποτε τα ναρκοπεδια ειναι προσβασιμα στο κοινο?
21 ε?
μαλακια κανονικα πρεπει να αλλαξει ο νομος
να δικαζεσαι ως ανηλικος μεχρι τα 30
αρα ετσι εξηγειται πως ο μανεσης με την μουστακα πηγε σε φυλακες ανηλικων
χαχαχαχαχα σωστος και σωστο το υπονοουμενο...αυτην λες?