petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
ηθικο διδαγμα τυπε
μην κανεις σχεση με ελλεεινιδα
θα καταληξεις φυλακη![]()
μηπως δεν ηταν ελλεεινιδα αλλα μαρξιστρια?
ηθικο διδαγμα τυπε
μην κανεις σχεση με ελλεεινιδα
θα καταληξεις φυλακη![]()
Προφανώς κανείς δεν τα επικροτεί αυτά ρε συ.Αρρωστημένα κωλόπαιδα ήταν.Αλλά το να εστιάζουμε στο γεγονός οτι ήταν Αλβανοί απλώς υποβιβάζει τα εγκλήματα που έκαναν.
Αμα ερθουμε 5 ατομα και σε παρουμε νουμεραδα υποσχεσαι να αυτοκτονησεις μετα?Εγω σου λεω οτι θα αυτοκτονουσες.
Εκτος αν σ' αρεσει να σε γαμανε ζωα.
Προφανώς κανείς δεν τα επικροτεί αυτά ρε συ.Αρρωστημένα κωλόπαιδα ήταν.Αλλά το να εστιάζουμε στο γεγονός οτι ήταν Αλβανοί απλώς υποβιβάζει τα εγκλήματα που έκαναν.
Ὁ ἀοιδὸς ἐδῶ μᾶς διδάσκει ὅτι δι'ὅλα πταίῃ ὁ «ἄτιμος ντουνιάς»
Τοιαῦται ἀπόψεις ἐκμηδενίζουσι τὴν ὑπευθυνότηταν τοῦ ἀτόμου καὶ καταργοῦσι τὸ αὐτεξούσιὸν του.
Αμα ερθουμε 5 ατομα και σε παρουμε νουμεραδα υποσχεσαι να αυτοκτονησεις μετα?![]()
Ελατε και 5 και 15 θα σας κοψω τ' αρχιδια απ' τη ριζα παλιοκουμουνιαΑμα ερθουμε 5 ατομα και σε παρουμε νουμεραδα υποσχεσαι να αυτοκτονησεις μετα?![]()
Ενώ αν μπουν στο δικό μου σπίτι
το κυνηγετικό της ανωτέρω φωτό
με κάποια 2βολα φυσσίγγια
αναλαμβάνουν να αποκαταστήσουν την τάξη:
http://[URL unfurl="true"]www.wolfcartridge.gr/images/21.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Καλά, καὶ ἐγὼ ἐντὸς οἰκίας εἶμαι ἥσυχος
Ενώ αν μπουν στο δικό μου σπίτι
το κυνηγετικό της ανωτέρω φωτό
με κάποια 2βολα φυσσίγγια
αναλαμβάνουν να αποκαταστήσουν την τάξη:
http://[URL unfurl="true"]www.wolfcartridge.gr/images/21.gif[/img[/URL]]
[/quote]
παω στοιχημα οτι ουτε τα εχεις δει ποτε αυτα
ουτε απο κοντα
αμα εχεις στο σπιτι,φωτογραφισε ενα και ανεβασε το να το δουμε
αλλιως να σου δειξω εγω πως ειναι
ενω τωρα που συνεβη σε αλλους,τι σε κανει να νομιζεις πως το θεωρω αστειο?????
αλλα δεν ειμαι και γελοια υπερβολικος σαν και σενα
Αμα ερθουμε 5 ατομα και σε παρουμε νουμεραδα υποσχεσαι να αυτοκτονησεις μετα?![]()
Εχεις και 'συ νεροπιστολο σαν τον Λαλακη?Ελατε και 5 και 15 θα σας κοψω τ' αρχιδια απ' τη ριζα παλιοκουμουνια
Ζητάς κι αυτή με το βρακί γιατί δεν την πρόλαβα?παω στοιχημα οτι ουτε τα εχεις δει ποτε αυτα
ουτε απο κοντα
αμα εχεις στο σπιτι,φωτογραφισε ενα και ανεβασε το να το δουμε
αλλιως να σου δειξω εγω πως ειναι
Περί γενετικής προδιάθεσης των εγκληματιώνΤοιαῦται ἀπόψεις ἐκμηδενίζουσι τὴν ὑπευθυνότηταν τοῦ ἀτόμου καὶ καταργοῦσι τὸ αὐτεξούσιὸν του.
τι θες να σου πω?
οτι ήταν αποτρόπαια τα εγκλήματα?
να καταδικάσω τις πράξεις τους?
στο λεω
αν συνεβαινε σ εμενα θα επαιρνα το χαπι της επόμενης ημερας και μαλλον προφυλαξη μετα από εκθεση σε hiv και οτι αλλα ματζουνια κυκλοφορουνε για να μην κολλησω
και θα εμενα με το παρασημο της ηπατιτιδας και με χρονιες επισκεψεις σε ψυχιατρο
Τώρα αυτό είναι σοβαρό επιχείρημα;;;η πλειοψηφια των φυλακισμενων ειναι μεταναστες οταν αυτοι ειναι το 10% του πληθυσμου...αυτη η αναντιστοιχια δεν λεει κατι?
δεν μιλαω για τρομοκρατια
εκει ειναι ιδεολογικα τα εγκληματα
αλλα και παλι τι σοβαροι τρομοκρατες ειναι με τετοιες μουρες
http://[URL unfurl="true"]www.bbc.co.uk/greek/images/030317_the_accused_17n_trial300.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
οχι αυτούς ρε τυπε!!!
αυτοι ειναι χάλια!!!
τους καινούριους λέω!
τη νέα κοπή!
[αν και ο Βασιλης Ξηρος που αποφυλακιστηκε κιολας καλο γκομενακι ειναι!]
Δεν ασχολουμαι με σας πλεον,θα φατε μια ψωλια απο τρελαντωνη στις επομενες βουλευτικες και μετα θα βαλετε το δαχτυλο στον κωλο...απο νουμεραδα εντος του κκε προεκυψε το εξωγαμο της κανελλης?
Ζητάς κι αυτή με το βρακί γιατί δεν την πρόλαβα?![]()